dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 130
- chevron_right
Pēc tam iemet ss'ā kā jaunu, tikko no rūpnīcas nākušu. Skats jau skāaists.
gliiti. ko tu ar elju smereeji?
Kad liku vārstus iekšā, vārstu kājas ar eļļu sazieķēju. Liekot kloķeni, klaņus, tad šāles ar eļļiņu, ķēdi ar eļļiņu u.t.t. :)
Uz tavu mob. nr.Ruu rakstīja:Pēc tam iemet ss'ā kā jaunu, tikko no rūpnīcas nākušu. Skats jau skāaists.
un pa 1200 ls
izskatās jau zvērā,toč kā no konveijera nācis. vot to var saukt par motora kap. remontu sāk siekala tecēt un galvā rasties duma doma,a moš man a savējam motoru ar laiku pārjaukt un atrestaurēt,kā ne kā čakarē prātu tā tosola zušana.
coupe 2.8
dargs prieks tas motora kap rem. bez 500 Ls liekas ka tur darit visp nav ko ja veel pats taisi. ja suuta kkur tad jau visp bankrots
nu tas jā,bet man tāpat tas ir laika jautājums,kad galva tiks rauta nost,tad kāpēc pie viena nesadarīt visu pa smuko,lai var aizmirst uz kādu ilgāku laiku par motora raītām problēmām un trokšņiem,vanos a kā nekā būs jāpārlasa,īsāk sakot,kad jaukšu tad tāpat lielākā daļa būs jāpārlasa!
coupe 2.8
Nepaspēj piecelties, kā atkal jāiet gulēt
Atliek tik karteri satīrīt, vārstu vāku un jākabina virsū!
Reāli tīrīšana aizņem 4/5 no laika
Viss, basta, eju gulēt!
Atliek tik karteri satīrīt, vārstu vāku un jākabina virsū!
Reāli tīrīšana aizņem 4/5 no laika
Viss, basta, eju gulēt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
liec zem stikla un pat nedomā liet eļļu iekšā un kur nu vēl mašīnā un darbināt.
coupe 2.8
Dogma Tu kādreiz arī guli?
Viņš guļ kamēr mēs strādājam, bet strādā kamēr mēs guļam.
Tik traki jau nav, bet, nu, sava taisnība jau ir
kas Tu vairs nestrādā...?
Nesaprotu, kur slēpjas veiksmes stāsts ar nakts un dienas apgriešanu otrādāk ? Dienā taču darbi rit nesamērojami ātrāk, kas ir zinātniski pierādīts. Kas attiecas uz tēmu ,
darbs no vinja aizgaja jo uzzinaja ka vinjsh apnjemies sho projektu pabeigt.RENIO rakstīja:kas Tu vairs nestrādā...?
Da nē. Pa dienu strādāju, dažreiz nevajag pilnu dienu, tad pēc darba padarīšanas ķeramies klāt šiem darbiem.
Man ir mazliet citādāka darba specifika, nekā maximā strādājošajiem, tāpēc grūti to tā pastāstīt :)
Man ir mazliet citādāka darba specifika, nekā maximā strādājošajiem, tāpēc grūti to tā pastāstīt :)
Tad jau ļoti labi ka var visu apvienot!
Gaidām nokošos stāstus par projektu studijā
Gaidām nokošos stāstus par projektu studijā
aj aj aj motors jau netiirs nedaudz jatira atkal
tas ir M20 spararats ??? vari ludzu nofo4et M52 un M20 spararatu lai varetu saskatit atshkjiriibu.? Paldies
ta jau dziz motors bus tur kur vinjam jabut ??
tas ir M20 spararats ??? vari ludzu nofo4et M52 un M20 spararatu lai varetu saskatit atshkjiriibu.? Paldies
ta jau dziz motors bus tur kur vinjam jabut ??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 130