sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 83
- chevron_right
da ne nu es tik taa...bet man arii bija sitieni :D:D beigas izdomaaju ja jau bruuk nost da lai bruuk nost ar godu!!! un ejot skersaam bija bladaaaaccccc
nu ko lai saka,galvenais padriftot
taja briidi taa bija....peec 2 meenesu auto uzlabosanas un motora parkrameesanas... labi OFFTOPIC
ko tu nemies, jau pateica ka rocenei kada no acperitem noluzusi un kuuljajas tur pa ieksu, izraisot nezeligako skanju! nonem nost riteni, bremzes, disku un pats redzesi! neesi jau vienigais kam ta ir bijisFakinels rakstīja:Tur kautkas nopietns,pilnīgi kā sitieni!
ps kautgan skanja un svikashanas ir reali traka bet kad ierauga tad liekas, kaa tads siks sudins var izraisit tadu skanju
...
un var gadiities kad saak kileeties nost delj pavisam maza siikuminja..!
Fakinel, pamēģini sākumā paregulēt vaļīgāk stāvbremzi pie pārnesumkārbas kloķa. Man ar bija sitieni tāpēc, ka rocene ķērās.
Mļe. Sačakarējos savos pierakstos, un tagad ir šaize - mājās stāv divi kreisie stūres pirksti (e36 viņi atšķirās pēc koda, labais/kreisais). Kāds var pateikt kāpēc viņi atšķirās, un vai patiešām man tagad nāksies vienu dot atpakaļ un ņemt labo?
Liekums uz citu pusi. Stūres pirksti katrai pusei ir citādāki, cik mana pīles atmiņa saka man priekšā :)
Ok, karoč būs jāved apmainīt.
kads zin kur var normaalii par sakariigu ciparu noreguleet savirzi, pēc tehniskajiem datiem? iznjemto uz aci un regulēšanu ar 2 lāzerīšeim..
Favorītā tagad atlaide.. 12.99Ls laikam bija
Kāds var pateikt kādu ģeneratora siksnu labāk likt?
UN vai starp viņām ir tiešām kāda atšķirība, nu piemēram max km nobraukums utt?
UN vai starp viņām ir tiešām kāda atšķirība, nu piemēram max km nobraukums utt?
reali vienigais kas varetu askirties ir kvalitate siksnai. viena sairs atrak ka otra, bet ja motors punkojas un ella tiek virsu siksnai tad pat dargaas sairs vienaa setaa
...
Iesaku vienīgi contitech siksnas.
HVZ, pats braukājos ar Dayco un Contitech siksnām. Iet viņas visas tāpat līdzīgi, ja seko, lai šķidrumi virsū netek...
Varbut varat man izskaidrot
BMW 320i 1994gads
Pec butibas sanak,ka vajadzeja but jauna tipa dzinejam,ar ellas korkiti prieksa....
Bet man sanak vel ir vecais tips,man zonde ir jamaina,un taka man ir vecais dzineja tips
biju parliecinats,ka ari vadiba ir BOCSH,bet vakar atjaucot un apskatoties-SIEMENS
vnk jautajums-kadu zondi man ieteiktu pirkt? BOCSH man nederetu?
P.S. ara auksts,nesmu lidis skatities,kada ir veca zonde....
BMW 320i 1994gads
Pec butibas sanak,ka vajadzeja but jauna tipa dzinejam,ar ellas korkiti prieksa....
Bet man sanak vel ir vecais tips,man zonde ir jamaina,un taka man ir vecais dzineja tips
biju parliecinats,ka ari vadiba ir BOCSH,bet vakar atjaucot un apskatoties-SIEMENS
vnk jautajums-kadu zondi man ieteiktu pirkt? BOCSH man nederetu?
P.S. ara auksts,nesmu lidis skatities,kada ir veca zonde....
Orģinālo vai NTK jāliek. Niesaka likt universālās.
Tev ir M50 dzinējs (līdz 94. gada beigām). 2.0 nāca tikai ar SIEMENS vadību, kā arī ar korķi aizmugurē. Jaunie M52 nāca no 95. gada.. Arī ar SIEMENS vadību.
Tev vajag vai nu SIEMENS zondi (maksā kosmosu), var mēģināt lietotu, vai jaunu universiālo NTK
Tev vajag vai nu SIEMENS zondi (maksā kosmosu), var mēģināt lietotu, vai jaunu universiālo NTK
Karoce cik saprotu par BOCSH zondi varu aizmirst....
Nebutu pajautajis,butu BOCSH nopircis
labi paldies! un tad jau skatisos to Siemens.....
Nebutu pajautajis,butu BOCSH nopircis
labi paldies! un tad jau skatisos to Siemens.....
No e36 kupejas (1.8is 93g.)priekšās šķērstabilizātora atsaites derēs uz e36 sedana 2.5tds 95 gada ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 83