Viss par sēdinājumu un atsperēm

Profila bilde
baller
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 23 Aug 2011, 14:50
Kungi, fiksi pakomentējiet ko kas zin par FK AK street koiļiem ? Cik zinu, tad FK ir tādi samērā mīksti, bet no citas puses pa trasi jau negonkošu... Cik dzīvo mūsu apstākļos ?
Profila bilde
psih-arno
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 21 Mar 2011, 10:30
Braucu ar: 332
Reputācija: 2

Iesaku nedaudz pielikt pie cenas un ņemt TA-Technix. Izturības ziņā daudz uzticamāki.
Profila bilde
psih-arno

Lietotāj ''Tirliņš'' - man tev neizdodas atbildēt PM. Uzzvani un atradīsim Tev labāko variantu ;)
Telefona numurs parakstā.
Profila bilde
Kon4a
Ziņojumi: 1290
Pievienojies: 14 Apr 2011, 22:09
Braucu ar: E36 Touring
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 9

baller rakstīja:Kungi, fiksi pakomentējiet ko kas zin par FK AK street koiļiem ? Cik zinu, tad FK ir tādi samērā mīksti, bet no citas puses pa trasi jau negonkošu... Cik dzīvo mūsu apstākļos ?
Biju paņemis lietotus FK - kad ņemu bija 10k km nomaukti, man izvilka vēl gandrīz pusotru gadu, tagad stāv TA Technix un tiešām varu ieteikt kā labu variantu ielas vajadzībām, braucu jau gadu un nav nekādu problēmu :super:
Profila bilde
gan4a
Ziņojumi: 406
Pievienojies: 04 Mar 2013, 09:12
Braucu ar: 323i
Atrašanās vieta: Jelgava
Ta ka pirmo reizi sastapos ar koiloveriem,tad jautajums sekojošais:
Koiloveri TA-Technix. Jūs aizmugure ņemat arā tos gumijas augšā un lejā,kur ta atspere liekas? es izņemu tika augšā,un man nesanāk noskruvēt augstak vai zemāk,tas gredzenis pats arī griežas, es atskruveju amji un tad viņš normali regulejas. Es kaut ko nepareizi daru vai tas ir norma,ka vispirms vajag noskruvet amjiti un pec tam regulet?
Profila bilde
Anderss
Ziņojumi: 657
Pievienojies: 22 Apr 2011, 14:35
Braucu ar: E90 style65
gan4a rakstīja:Ta ka pirmo reizi sastapos ar koiloveriem,tad jautajums sekojošais:
Koiloveri TA-Technix. Jūs aizmugure ņemat arā tos gumijas augšā un lejā,kur ta atspere liekas? es izņemu tika augšā,un man nesanāk noskruvēt augstak vai zemāk,tas gredzenis pats arī griežas, es atskruveju amji un tad viņš normali regulejas. Es kaut ko nepareizi daru vai tas ir norma,ka vispirms vajag noskruvet amjiti un pec tam regulet?
Es atstaju gumijas, bet regulet var gan noskruvejot ami gan neskruvejot ami .
Es domaju tapec ka gumiju izņemi tas aluminija gredzens nenofiksejs un griežas lodzi
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Kāda īsti ir atšķirība starp kompakta aizmugures atsperēm no sedanu kupeju utt atsperēm? tiešām nav vienādas? :o
Profila bilde
green garage
cik saprotu tur var iebāzt arī e30 kūtiņas atsperes un tik pat labi varot ielikt arī e36 sedana un kupejas atsperes. tātad atšķirība ir tikai cietībā, vai arī atsperu formā? :doh:
Laikam jau te tā i viens diskutēšu ar sevi šodien. :hahaha:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

ja runā par e30 atsperēm, tad tās der 100% uz e36 - bet viņas ir īsākas.
Līdz ar ko pa lēto var sasēdināt savu auto.
Profila bilde
green garage
beeidzot vismaz kāds mani pamanija. vismaz tik daudz tagad zināšu. :super:
Bet kā ir ar kupeju un sedanu aizmugures atsperēm priekš kompakta? piemēram ja man ir kupejas 60/40 viņas derēs kompaktam? nerunājot par cietību un augstumu.
vairāk interesē tieši forma. :rolleyes:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
Der
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Kāds nevar pateikt kas šis par sēdinājumu varētu būt ?
Attēls
hancels
Ziņojumi: 257
Pievienojies: 03 Feb 2013, 16:09
Braucu ar: VV92
Kā ir ar koiloveriem ziemā un pēc tās? Kāds braukā? Pēc ziemas viņi vel izmantojami?
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

40/20 mm varētu bū (ja tur R17 diski)! :rolleyes:
d[-_-]b
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

hancels rakstīja:Kā ir ar koiloveriem ziemā un pēc tās? Kāds braukā? Pēc ziemas viņi vel izmantojami?
Divas ziemas nobraucu (bet nu cik tas skaitās, ja gadā max nobraucu 3000km) un viss ok... vajag vienkārši sekot līdzi vislaik, ik pa laikam notīrīt un sapūst vītnes, pagrozīt gredzenus lai neieēdas...
Attēls
Profila bilde
psih-arno

No 23.03 līdz 01.04 esmu ārpus Latvijas.
Ja ir interese iegādāties kādu no uz vietas esošajiem atsperu/amortizatoru/koiloveru komplektiem, tad lūgums sazināties ar Oto.
Tel: 29358569

PM, iespēju robežās centīšos lasīt.
Profila bilde
Zabiits
Ziņojumi: 297
Pievienojies: 03 Nov 2013, 23:11
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: ikšķile
Pakomentējiet lūdzu
ir tāda lieta ka budžets pagaidām ir nulle, citas lietas primārākas, bet nenormāli gribas sasēdināt, un jautājums šāds
vai ir prāta darbs iebraukt ar Fleksi atsperēs priekšējās pa diviem vijumiem? cik zemu tas varētu sanākt, un vai neleks atsperes ārā no atbalst vietām ???
zinu ka ātri amortizātori izbeigsies, bet tur ir cits komplektiņš ko nobeigt :D
aizmugurē jau ir sēdinātās ar regulāciju saucamo :D
Profila bilde
green garage
Griezis neesmu, bet nocērtot divus vijumus vajadzētu būt ļoti zemu.
Nu bet es neieteiktu tev to darīt. labāk pabraukā ar tādu kā ir līdz sakrāsi vismaz lietotām priekšējām atsperēm, kas tev nostāsies uz apmēram 15 eiro. :nenene:
Nu bet ja tomēr cirtīsi, tad sāc ar vienu vijumu- vairāk nogriezt veel varēsi, bet atpakaļ klāt jau nepielīmēsi. :gigigi:
Profila bilde
Zabiits
Ziņojumi: 297
Pievienojies: 03 Nov 2013, 23:11
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: ikšķile
lietotas atsperes jau te meklēju, neviens nepiedāvāja kad bija lieka naudiņa :D
nu nekas jāpamēģina, cerams ka riktīgs gludeklis nebūs, virsū jau arī r17 stāv, itkaa nevajadzeetu
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

green garage rakstīja:Griezis neesmu, bet nocērtot divus vijumus vajadzētu būt ļoti zemu.
Nu bet es neieteiktu tev to darīt. labāk pabraukā ar tādu kā ir līdz sakrāsi vismaz lietotām priekšējām atsperēm, kas tev nostāsies uz apmēram 15 eiro. :nenene:
Nu bet ja tomēr cirtīsi, tad sāc ar vienu vijumu- vairāk nogriezt veel varēsi, bet atpakaļ klāt jau nepielīmēsi. :gigigi:
Muļķības! :hahaha:
Attēls
d[-_-]b