Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 2228
- chevron_right
Njā, ja pats aizej, tad vienmēr prieki lieli ka beidzot ticis prom. Un ko tagad?
nu tagad būs jāatstrādā 1mēn. un tad meklēšu ko sev pieņemamāku! bet ir jau tagad labs piedāvājums!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Tad rīt ar polšu uz darbu:lol:mileniums rakstīja:Šodien uzrakstīju atlūgumu! esmu priecīgs!
Apnika esošais darbs, vai vienkārši tādēļ ka bija labāks piedāvājums?mileniums rakstīja:nu tagad būs jāatstrādā 1mēn. un tad meklēšu ko sev pieņemamāku! bet ir jau tagad labs piedāvājums!
1.jaa ir kur arii citur iet!
2.nevarētu teikt ka apnika bet īsti normāli nav strādāt tik 4dienās un 5dienās liidz 20.30!
pat uz sajietu nevar paspēt!
2.nevarētu teikt ka apnika bet īsti normāli nav strādāt tik 4dienās un 5dienās liidz 20.30!
pat uz sajietu nevar paspēt!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Skaidrs, tu dēļ 5dienas sabraucieniem maini darbu!
Patīkami pārsteidza cena Latbemā pie eļļas maiņas ^o^
Bet vai esi paarliecinaats ,par to ,vai ieleeja to elju par kuru maksaaji?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
varbūt kādam ir windows7 aktiviators? visi man zināmie vairs nedarbojas
coupe 2.8
Labākais kāds līdz šim ir bijis. Droši var laist visus windows apdeitus, Microsoft Security Essential'u, un karoč visi uztver ka ir īstais Win..
http://forums.mydigitallife.info/thread ... nformation
http://forums.mydigitallife.info/thread ... nformation
nu iečekosim un turēsim īkšķus lai aiziet!
A to viss bij bumbās,ne update liku ne ko,vnk kā no zila gaisa,izleca logs ka windows nav genuated pirms tam gāja visi update un servispakas bez problēmām!
A to viss bij bumbās,ne update liku ne ko,vnk kā no zila gaisa,izleca logs ka windows nav genuated pirms tam gāja visi update un servispakas bez problēmām!
coupe 2.8
Nu tagad jau iespējams Tev būs jānodabū nost tas pirātu prikols, bet nu varbūt viss būs ok. Neesmu mēģinājis tādās situācijās šito.
man bij tas Hazard aktiviators,līdz šim problēmas ar viņu nebija bijušas! bet tgd sākās un jā tavu palaidu pa virsu,restartējās,bet nulle emocijas,kā bij melna bilde tā ir! Vajadzēs laikam winu pārinstelēt!
coupe 2.8
Pameklē kādu to genuine removeru. Tad kad nodabūsi to nost, tad arī met virsū aktivatoru.
man ar bij problēmas ar genuine, tad čoms iedeva kkadu failu kas jauzinstele.un visas problēmas pazuda! ja vajag iedo savu e pastu aizsutīšu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja iepriekš ir lietots aktivators, tad vajag palaist jaunako pieejamāko aktivatoru, caur to noņemt veco nost un vēlreiz palaist un aktivizēt pa jaunu Vienmēr viss tā ir darbojies.
Es neko nost neņēmu, vnk uzliku pa virsu jauno aktivatoru un genuine pazuda.
Varbūt kādam ir brezents, kas paredzēts apsegt, apvilkt auto? Ļooti noderētu uz kādu laiciņu! Ja kādam ir, atmetiet PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 2228