Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 66
- chevron_right
E34 zf kardans ir garaks par e36?
sads ko tu bildee paradiji izstaas pec m3 flancha ar 6am skruveem.
parastais apalais un kantainais ir planaks ar 4triem caurumiem, un bez ieksejas kantes,
sadi ka bildes un tie viens ar otru savstarpeji mainami
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Nevarēju atrast īsto tāpēc ko līdzīgu, paldies! tagad ir skaidrs!
Man uz mazā korpusa reduktora e30 bija apaļš flancis un e36 mazā bija kantainais, skrūvju attālumi abiem bija vienādi, tā kā nemaz nevajadzēja mainīt viņu. Man šķiet ka arī uz vidējā korpusa situācija ir identiska, vienīgi M3 atšķiras.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nuuu šodien izčekoju savu un salidzinaju ar tavu- vienadi. Viņiem tas slices taka parastajiem tik apgriezta veida, reduktora daljai ir ieeja un karbas puse pats robotais posms, a parastajiem otradak...
@instagram - anrijs.v
jaa tiesi taa ri ir, reduktors ar apalo flanci deres reduktora ar kantaino flanci, vietaa, atstajot veco kardanu.Jānis.P rakstīja:Man uz mazā korpusa reduktora e30 bija apaļš flancis un e36 mazā bija kantainais, skrūvju attālumi abiem bija vienādi, tā kā nemaz nevajadzēja mainīt viņu. Man šķiet ka arī uz vidējā korpusa situācija ir identiska, vienīgi M3 atšķiras.
m3 ir cits staasts
bet kapec lai tev butu evo kardans? tev varbut bija m3 3.0l reduktors virsuu. kas tev pa karbu tur ir uz auto?nleai rakstīja:Nuuu šodien izčekoju savu un salidzinaju ar tavu- vienadi. Viņiem tas slices taka parastajiem tik apgriezta veida, reduktora daljai ir ieeja un karbas puse pats robotais posms, a parastajiem otradak...
varu parbaudit velak vai parastais kardans der uz m3 zvaigznes karbas pusee vai neder. salidzinashu tos guibo un viss bus skaidrs.
...
Man ir getrag s6s 420 karba, seši robi rakstiju jau. Kardans kopija ko tu radiji, virsu rakstits ar m3evo. Reduktors 3.73 videja korpusaa. Setups šads.
@instagram - anrijs.v
ahh
palaidu garam kad rakstiji ka tev ir m3 evo setups ar videjo reduktoru.
garumi nederes ar parasto kardanu. bus japaspelejas ar garumiem.
ja gribi velak varu pastities konkreti garumus
palaidu garam kad rakstiji ka tev ir m3 evo setups ar videjo reduktoru.
garumi nederes ar parasto kardanu. bus japaspelejas ar garumiem.
ja gribi velak varu pastities konkreti garumus
...
Vienkāršāk nav iepirkt vidējā korpusa reduktoru?
Sakumā cereju ka vares ko sadomat ar mazo reduktoru, bet pec visas pišas un infas laikam bus jaieķer jaunas iekšas un jasametina savs korpuss. Varbu kadam ir info kur varu dabut uz 3.73 iekšas lai varu mest iekša un likt lsd elementu? Unn apakšejais reduktora mazais zobrats ir psģ galigi, lielam ir tikai 3 zobiem kaņķiki nolauzti. Mainit abus vai augšejais bus braucams vel? Varbut var tikai apakšu pirkt? Nakošie jautajumi, cerams pedejie.
@instagram - anrijs.v
nee nekadus nolaustus kankjikus neactaj. ja taisa tad taisa.
viens leitis ebejaa tirgoja veselu cupu ar 3.73 zobratiem.
vismaz kad es pirku bija vel daudz palikushi.
noperc jaunu attiecibu, jaunu saspiedejgredzenu, jaunas saibas savam elementam un aiziet
viens leitis ebejaa tirgoja veselu cupu ar 3.73 zobratiem.
vismaz kad es pirku bija vel daudz palikushi.
noperc jaunu attiecibu, jaunu saspiedejgredzenu, jaunas saibas savam elementam un aiziet
...
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E30-E36-1 ... 5#shpCntId
vienīgais ko atradu ir no amerikas un aptuveni mēnesi shippings, varbut nemaku appieties ar ebay...
latvijā priekš lsd ir neiespejami atrast? sāk jau rokas nolaisties uz šito pasākumu.
vienīgais ko atradu ir no amerikas un aptuveni mēnesi shippings, varbut nemaku appieties ar ebay...
latvijā priekš lsd ir neiespejami atrast? sāk jau rokas nolaisties uz šito pasākumu.
@instagram - anrijs.v
lsd vai open diff, sazobe neackiras.
nu tev vienk jaatrod, ja nesanak meklee nakamas tuvakas sazobes tam visam. kautvai to pashu 3.64
nu tev vienk jaatrod, ja nesanak meklee nakamas tuvakas sazobes tam visam. kautvai to pashu 3.64
...
Ja interesē 3,73 attiecības zobrati, PM. Ir pārītis aizķēries, kā arī citas labas attiecības no E34 reduktoriem.
Palīdu zem auto skatos piekaramais gūltnis ir piemetinats 2cm uz kārbas pusi. Noņemu visu nost taja skaita lielo reduktoru un kardānu. Izskatas ka reduktors ir par garu,salidzinaju ar mazo reduktoru kas metājās atšķirība ir 4cm garuma, tieši tik pietruka lai normali varetu piekaramo gultni pielikt uz skruvēm. Vai tad ir tā ka garumi reduktoriem atšķiras, ja jau visiem aizmugureja kardana daļa ir vienāda?
Interese vai visiem e34 reduktori ir vienadi? vai ari atšķiras korpusu izmeri?
Jo iegadajos reduktoru no e34 ar bloķi un nezinu ne attiecibu ne vai deres tas elements.
Jo iegadajos reduktoru no e34 ar bloķi un nezinu ne attiecibu ne vai deres tas elements.
rus90 rakstīja:Interese vai visiem e34 reduktori ir vienadi? vai ari atšķiras korpusu izmeri?
Divi izmeri... ja nemaldos.. videjais visiem 2.0 un 2.5 ar 188mm elementu... un tad lielais elements 3.0 3.5
4.0 der tikai uz m3...
Sveiki, man ir virsū mazais reduktors, lai uzliktu vidējo ir vajadzīgas pusasis, bet vai arī kardāns jāmaina?
vai der tās pašas pusasi?
vai der tās pašas pusasi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45