sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 83
- chevron_right
pilnbiigi jauna tikko uzlikta...vaina karo4i ir pasaa reduktoraa...esmu iegraabies.. :( loti liela briivkustiiba...
ko jūs domājat par šo brīnumu? ir kāda jēga, kads mēģinājis?
http://hid.lv/index.php?option=com_open ... 7&Itemid=2
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
izklausās smieklīgi Legālais xenon uz mata tads pats ka mans nelegalais
kardānu saliki kā vajag,piekaramo iecentrēji?(pavilki uz kārbas pusi)bogdan99 rakstīja:pilnbiigi jauna tikko uzlikta...vaina karo4i ir pasaa reduktoraa...esmu iegraabies.. :( loti liela briivkustiiba...
coupe 2.8
vo vo,toč tādas pašas kā "nelegālais" tik tās ir tikai lampiņas+vēl vajag ksenona blokus ierosmei! Tad jau labāk paņemt parasto ksenonu,jo neticu,ka TA veči tev noticēs,ka tev ir "legāls" ksenons,tev tak nav ražotāja paredzētais,tātad,kas tur legāls?ega rakstīja:ko jūs domājat par šo brīnumu? ir kāda jēga, kads mēģinājis?
coupe 2.8
Martinez rakstīja:kardānu saliki kā vajag,piekaramo iecentrēji?(pavilki uz kārbas pusi)bogdan99 rakstīja:pilnbiigi jauna tikko uzlikta...vaina karo4i ir pasaa reduktoraa...esmu iegraabies.. :( loti liela briivkustiiba...
jaa...gaazu ar veco reduktoru vel pirms tam..kardanam nebija kur piesieties..
nu ta paņem prikola pēc uzmet atpakaļ veco reduktoru,ja dīvainās skaņas un parādības pazūd,tad būsi iepircies vai arī toč neesi kko pieskrūvējis kā vajag,karoče ta liec abus blakus un skaties,kas atšķiras.
coupe 2.8
toties nebus iemesla raut uz cela uzlimes nost! jo atbilstot ,TA.Martinez rakstīja:vo vo,toč tādas pašas kā "nelegālais" tik tās ir tikai lampiņas+vēl vajag ksenona blokus ierosmei! Tad jau labāk paņemt parasto ksenonu,jo neticu,ka TA veči tev noticēs,ka tev ir "legāls" ksenons,tev tak nav ražotāja paredzētais,tātad,kas tur legāls?ega rakstīja:ko jūs domājat par šo brīnumu? ir kāda jēga, kads mēģinājis?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Veči - par ksenoniem nav tā - legāls, nelegāls. Varat tās lētās "nelegālās" spuldzes kaut jaunajā M5 krāmēt, TA neko neteiks. Ne jau tur tas slēpjās. Bet fiška ir tāda ka xenonam vajag OBLIGĀTI automātisko lukturu augstuma regulāciju + lampu apmīzēju (bet cik saprotu, TA to vairs obligāti neprasa). A mums ir manuālā augstuma regulācija, tāpēc mēs ksenonu nedrīkstam likt. Un protams tāpēc ka tur ražotājs nav paredzējis utt., bet visa atslēga slēpjas tajā lukturu regulācijā. Protams, Latvijā arī no tās automātiskās nav tolks, jo ceļi mums lielākajā daļā ir hdsjk^&23hkxjas, bet pa līdzeno ceļu, pakalniņiem utt., viņi paspēj gaismu pieregulēt tā, lai nespiež acīs. :)
Lieta tāda, ka nestrādā šofera puses elektriskais loga pacēlājs, respektīvi ne atvērt, ne aizvērt. Kad piespied pogu, tad tāda skaņa kā tikšķi. Sākumā vēl tikai pāris reizes nestrādāja. Pēdējā laikā vsp nespaidīju tās pogas, jo zināju, ka būs problēmas aizvērt. Bet tagad vienreiz taisot durvis vaļā, logs kā tam vajadzētu būt nolaidās lejā, bet aiztaisot durvis vairs augšā nepacēlās. Tagad respektīvi vairs neaizvērt ar pogu.
Tur pats pacēlāja motoriņš beigts vai kas cits?
Un kā to logu varētu manuāli aizvērt?
Pirms nobeidzās man bimers, bija tādi pati problēma ar vadītāja logu. Strādā.. Nestrādā etc. Tagad uzliekot, strādā, bet var dzirdēt atšķirības, kā motorīts griežas. Pieļauju, ka pats motorīts lēnām atsakās. Bet līdz galam neizpētīju.
Kad man palika vaļā, tad vienīgie varianti, kā aiztaisīt logu:
- dauzīt ar roku motorīša rajonā un spaidīt pogu, kamēr nostrādā;
- sagaidīt, kamēr kādu laiciņu pastāv un atdziest, tad par brīnumu strādāja;
oglītes!! nezinu kā bembim,bet vecā busiņam bija 30min ko oglites apmainīt
Pēdējais labojis Kobreti - 21 Dec 2011, 17:50, kopā labots 1 reizi.
dogMa kad man palīdzesi beidzot man visas cerības uz tevidogMa rakstīja:Pirms nobeidzās man bimers, bija tādi pati problēma ar vadītāja logu. Strādā.. Nestrādā etc. Tagad uzliekot, strādā, bet var dzirdēt atšķirības, kā motorīts griežas. Pieļauju, ka pats motorīts lēnām atsakās. Bet līdz galam neizpētīju.
Par ko iet runa? Par to skriemeli? :) Ja jā, tad vakar apskatījos.. tā arī ir - zobs, bedre, zobs, bedre, zobs, ļoti liela bedre Un nepareizi uzlikt točna nevar, kā jau Ruu minēja.
Ja pateiksi, ko vēlies panākt, tad arī es varētu pakustināt smadzeni :)
Ja pateiksi, ko vēlies panākt, tad arī es varētu pakustināt smadzeni :)
es tev saku projektam,no jectronic uz matronic viņam nav merītajs kloķenes,bet ir jāliek! tapēc jāzin ar kuru zobu sakas! un nava ari sadalenes mērītajs un vispār tur neka nav!
kad uzzināšu ar kuru zobu sakas,salikšu pa metkām un piemtinašu pie orģinala škivoka..
kad saliks to tad varēs sakt domāt par sadalenes deveju,zinu kā pielikt,bet kā metkas salikt nezinu!
kad saliks to tad varēs sakt domāt par sadalenes deveju,zinu kā pielikt,bet kā metkas salikt nezinu!
tavā gadijumā sledzis nokarās iespejams,atrodas atslēga,ja tev bembis zem 95 gada! vai arī nodega motors!Skudraa rakstīja:Lieta tāda, ka nestrādā šofera puses elektriskais loga pacēlājs, respektīvi ne atvērt, ne aizvērt. Kad piespied pogu, tad tāda skaņa kā tikšķi. Sākumā vēl tikai pāris reizes nestrādāja. Pēdējā laikā vsp nespaidīju tās pogas, jo zināju, ka būs problēmas aizvērt. Bet tagad vienreiz taisot durvis vaļā, logs kā tam vajadzētu būt nolaidās lejā, bet aiztaisot durvis vairs augšā nepacēlās. Tagad respektīvi vairs neaizvērt ar pogu.
ar spēku no apakšas aizpie ciet
dogMas varianta bija oglītes
Tu man piespied vērt vaļā gudrās grāmatasKobreti rakstīja:es tev saku projektam,no jectronic uz matronic viņam nav merītajs kloķenes,bet ir jāliek! tapēc jāzin ar kuru zobu sakas! un nava ari sadalenes mērītajs un vispār tur neka nav!
kā var dabūt vaļā blakusēdētāja durvis kupejai
centrala nestrādā. ar atslegu var atslegt tikai sofera durvis un otras mēģinot no iekšpuse vērt vaļā nekas nenotiek tas puļķitis tik uziet uz augšu un tikpat atri aiziet atpakaļ lejā
ir kadi varianti
centrala nestrādā. ar atslegu var atslegt tikai sofera durvis un otras mēģinot no iekšpuse vērt vaļā nekas nenotiek tas puļķitis tik uziet uz augšu un tikpat atri aiziet atpakaļ lejā
ir kadi varianti
a nevar saakumu atrast,peec noblokjeeta spararata, ar to 8 mm suudinu, tik nezinu vai kompim tas ir domāts kā sākums..dogMa rakstīja:Tu man piespied vērt vaļā gudrās grāmatasKobreti rakstīja:es tev saku projektam,no jectronic uz matronic viņam nav merītajs kloķenes,bet ir jāliek! tapēc jāzin ar kuru zobu sakas! un nava ari sadalenes mērītajs un vispār tur neka nav!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 83