Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 62
- chevron_right
Tā i zināju ka kāds ieliks šo bildi.
Palīdziet lūdzu ar info vēlos iegādāties 2.0 sedanam no 4.cil kupejas amīšus ar sedinātajam atsperem vai man derēs.,ja ne kpc?
derees. buus zemaak nekaa bija uz 4 cilindriem un buus mikstaak. parejais viss der.
..nu un cik braucams būs tas galerts
PS. Tas bija retorisks jautājums, atbildes nekāroju
PS. Tas bija retorisks jautājums, atbildes nekāroju
Es domāju ka sliktāk par stock jau nebūs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Skatos viedokli dalas būs lkm jau jāmēģina likt tik virsu cerams ka nebūs pārāk zems un ļoti mīksts tad jau buss ok :)
Ko skatē saka par regulējamajiem priekšējo amju agugšējiem atbalstiem, ti Camber plates? Iet cauri/neiet?
Itkaa nevar bet taapeec vajag motorsport vaacinjus un neko neviens neredzees
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
masina nosedinata taa ka amisi gulj uz atsitejiem vislaik. cik tas ir neveseligi? kads ir saisinajis atsiteju, lai iegutu tiru amisha gajienu?
Tur vairs nebūs tīrs gājiens, ja jau uz atsītējiem sēž.
Varbūt nedaudz gājienu iegūsi un uz atsitējiem būs retāk. Cik nu esmu sēdinājis un fleksējis, pie reizes vienmēr mainu vai fleksēju īsākus atboiņikus.
Īsāki atboiņiki par ļaunu nenāks, varbūt tiešām būs par kapeiku komfortablāk.
Īsāki atboiņiki par ļaunu nenāks, varbūt tiešām būs par kapeiku komfortablāk.
paldies, vismaz viens normals ieteikums ar savu pieredzi.
un tiem amīśem stoks ir isaks neka standarta e36 amjiem, taka ar gajienu visam jabut ok
un tiem amīśem stoks ir isaks neka standarta e36 amjiem, taka ar gajienu visam jabut ok
Ko nozīmēja uz stock atsperēm tās iekrāsotās krāsas cietību vai arī uz kādiem motoriem viņas nākušas 6cil, 4cil ?
Es vps nesaprotu kā var normāli pabraukt ar sēdinātu mašīnu Latvijā, es atceros man mammai bija viens nu tik ļoti zems e36 tourings ka pie veikaliem vajadzēja atstāt pie stāvietas kur nav buguri( ģuļošie ) pūtēju divreiz mainijām.
- ikey07
Nu varbūt vnk Tava mamma ir no tām, kas arī mājas stūri var nepamanīt, kur nu vēl bardjūru!
d[-_-]b
kkad ielikšu bildes, uz sitienu nevaru atrast, bet nu bija zems.
- ikey07
Kādas firmas sēdinātās atsperes par normālu cenu, iesakat?
Ar ko atšķiras 4.cil vs 6.cil atsperes?
Izskaidrojiet kāds to 40/20 , 60/40 mm atšifrējumu, kurš gals tad ies lejā uz attiecīgo ciparu? jo par to viedokļi dalās, vienam pirmais cipars ir priekša, vienam pakaļa.
Ar ko atšķiras 4.cil vs 6.cil atsperes?
Izskaidrojiet kāds to 40/20 , 60/40 mm atšifrējumu, kurš gals tad ies lejā uz attiecīgo ciparu? jo par to viedokļi dalās, vienam pirmais cipars ir priekša, vienam pakaļa.
4 cyl un 6 cyl atšķirsies ar stingumu, jo pēdējām jātur lielāks svars. Lielākais (pirmais) cipars, kas norādīts sēdinājumam ir priekšai. Firmu domāju var ņemt jebkuru, kas patīk un ir vieglāk/lētāk pieejama, ka tik ir sertificēts (vismaz kkur) nevis pavisam baigais ķīnietis. :)
d[-_-]b
Super, ko gribēju, to dzirdēju, Paldies!
Kādu sēdinājumu ieteiktu 1.8 sedanam ar orig, amīšiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 62