dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 130
- chevron_right
Šis tas sadarīts laika gaitā :)
Apkarināts motors, atliek tik ieplūdes kolektoru uzlikt un pārējos sīkumus, tad varēs ieskandināt motorīti.
Bet, nu, sanāk pacīnīties, lai 2.8i pielāgotu M50 piekaramajiem, t.i., lai būtu pa glauno, nevis tjap-ljap.. Bet, nu, pa lielam, viss ir garām.
Apakšā viss sadarīts :) No aizmugures jau mašīna
Apkarināts motors, atliek tik ieplūdes kolektoru uzlikt un pārējos sīkumus, tad varēs ieskandināt motorīti.
Bet, nu, sanāk pacīnīties, lai 2.8i pielāgotu M50 piekaramajiem, t.i., lai būtu pa glauno, nevis tjap-ljap.. Bet, nu, pa lielam, viss ir garām.
Apakšā viss sadarīts :) No aizmugures jau mašīna
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pa smuko!
cīnies gan ar tiem apkarināmiem,gan jau kādu dien sniegsi man atkal pa mob konsultācijas nu jau par šādām tēmām Tu ar siiko toreiz mani sakārdinājāt un vēl jo projām pa iekšu plosās nemiera gars,kas saka,ka jāliek kas lielāks un stiprāks zem haubes!
cīnies gan ar tiem apkarināmiem,gan jau kādu dien sniegsi man atkal pa mob konsultācijas nu jau par šādām tēmām Tu ar siiko toreiz mani sakārdinājāt un vēl jo projām pa iekšu plosās nemiera gars,kas saka,ka jāliek kas lielāks un stiprāks zem haubes!
coupe 2.8
Bet, ja godīgi - vienmēr būs pa īsu, bet ar 2.5i kādam laikam pietiek
Tas izpūtējs uz sedana izskatās labāk!
To4 saku!
To4 saku!
Kaut ko īsti nesaprotu- auto ir jau sakrāsots vai kā?
ta tik turpinat
arii shii krasa ir laba
iemet pec tam video ar pirmo dziesmu
arii shii krasa ir laba
iemet pec tam video ar pirmo dziesmu
spogulis pelēks,tad jau tiks vēl krāsots šur tur,ja?
arī īsti nesapratu, auto taču vel nav nokrāsots tak?
jo nesaprotu kapēc tiek stelēts pilnībā viss kopā
jo nesaprotu kapēc tiek stelēts pilnībā viss kopā
Grūti izskaidrot situāciju, kāpēc tiek štellēts kopā pirms krāsošanas.. Ir tāda situācija. Bet reāli - auto tiks dzīts uz ekspertīzi šādā krāsā, tad atkal tiks pajaukt, tad brauks ciemos pie Orkaana :) Tagad uzdevums ir salasīt, lai varētu piedarbināt un pabraukt
Ticu!erda rakstīja:Tas izpūtējs uz sedana izskatās labāk!
To4 saku!
Liksi M50 ieplūdi.. ?
Visu cieņu Dogma, prieks skatīties kā cel autiņu!
karoče tie CSDD veči laikam drīz tev pēdējos matus izēdīs no pakauša,ko var čakarēties!dogMa rakstīja:Grūti izskaidrot situāciju, kāpēc tiek štellēts kopā pirms krāsošanas.. Ir tāda situācija. Bet reāli - auto tiks dzīts uz ekspertīzi šādā krāsā, tad atkal tiks pajaukt, tad brauks ciemos pie Orkaana :) Tagad uzdevums ir salasīt, lai varētu piedarbināt un pabraukt
Ticu!erda rakstīja:Tas izpūtējs uz sedana izskatās labāk!
To4 saku!
coupe 2.8
Protams :)jurcis rakstīja:Liksi M50 ieplūdi.. ?
Paldies par labajiem vārdiem, biedri! Šodien vēl šādi tādi sīkumi sapirkti un aiziet - štellējam tālāk!
Jau noņemta Mainu pret 316i zīmīti
es a sev gribu uzlipināt aizmugurē 316i ,bet nav nekur pagaidām nākusi pretī,a speciāli pirkt a negribas!
coupe 2.8
Dogma, pastāsti, kuru banku Tu esi uzlicis uz ausīm?!
un jusu prat kapec krajbanka vairs naw???
aupinsh rakstīja:Dogma, pastāsti, kuru banku Tu esi uzlicis uz ausīm?!
krājbanku tāpēc arī bankroteja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …