dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 130
- chevron_right
pff reize uzrakstijāmsiikais rakstīja:un jusu prat kapec krajbanka vairs naw???
Nevaru sagaidīt, kad tiks pierūcināts un izbraukts!
Kur palicis aizmugurējā bampera M difuzors?
Pārdevu senču māju un izmetu viņus zem tiltaaupinsh rakstīja:Dogma, pastāsti, kuru banku Tu esi uzlicis uz ausīm?!
Jūū, es arī nevaru sagaidīt :) Bet, nu, jau drīz!Skudraa rakstīja:Nevaru sagaidīt, kad tiks pierūcināts un izbraukts!
Difuzors stāv un gaida, bet diez vai liksies virsū
Šodien salikās +/- salons, palikuši tikai sīkumi, kurus liks pavisam vēlāk, izņemot vidējo gaisa lūku.
Kā arī piemērīts ieplūdes kolektors :) Kur gāzes sprauslas?
Iepriekš:
Kā arī piemērīts ieplūdes kolektors :) Kur gāzes sprauslas?
Iepriekš:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nice.!
Izskrēju cauri topikam - viss pa skaisto un respekt par padarīto darbu!
Vienīgais, kas man derdzās ir panelis.
Es gan būtu licis jauno, vecais ir kā zīmogs, ka tas ir konstruktors.
Izskrēju cauri topikam - viss pa skaisto un respekt par padarīto darbu!
Vienīgais, kas man derdzās ir panelis.
Es gan būtu licis jauno, vecais ir kā zīmogs, ka tas ir konstruktors.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Uzliku veco, jo daudz labāk patīk, kā jaunais Šā vai tā auto ir konstruktors, bet cerams, ka labs konstruktors sanāks :) Pēc papīriem bundža atbilst paneļa gada gājumam, bet motors pārsit visus kritērijus, tā kā nav ko raizēties par konstruktoru Auto taisu sev, tāpēc lieku to, kas pašam patīk. Netaisu, lai pārdotu ss'kā, lai visi apsriestu, kas ir, kas nav attiecīgajam gadam etc. Bremžu sistēma vispār nebūs no e36, ko nu?
Pa smuko! Labi ka ir vieta kur visu shito dariit un ir cilveeki kas var paliidzeet.
Priekšā drošvien e46 lielās 330d diski+suporti?dogMa rakstīja:Uzliku veco, jo daudz labāk patīk, kā jaunais Šā vai tā auto ir konstruktors, bet cerams, ka labs konstruktors sanāks :) Pēc papīriem bundža atbilst paneļa gada gājumam, bet motors pārsit visus kritērijus, tā kā nav ko raizēties par konstruktoru Auto taisu sev, tāpēc lieku to, kas pašam patīk. Netaisu, lai pārdotu ss'kā, lai visi apsriestu, kas ir, kas nav attiecīgajam gadam etc. Bremžu sistēma vispār nebūs no e36, ko nu?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nop :) Pat nebūs no 3. sērijas
bmw vismaz tas būs??dogMa rakstīja:Nop :) Pat nebūs no 3. sērijas
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Protams :)
cepuri nost...
Priekšējie beņķi izskatās pāršūti Tā ir??
gazes sprauslas zem iepludes kolektora , kur liksi reduktoru?
Ideāli ar tām gāzes sprauslām....viņas riktīgi piņķerīgi ir paslēpt zem ieplūdes kolektora, ka gāzinieki paši nav iedomājušies smuki viņas novietot motortelpā?
Visi beņķi ir pāršūti :)dzosua rakstīja:Priekšējie beņķi izskatās pāršūti Tā ir??
Aha Reduktoru plānojas likt uz kreisā motora kronšteina, tur, kur vieta it kā stūres pastiprinātāja bačokam. Tur ideāli ir ar tosola trubām + gāzesVitalx325 rakstīja:gazes sprauslas zem iepludes kolektora , kur liksi reduktoru?
Diez gan piņķerīgi. Jātaisa tiltiņš, kur turas sprauslu "bloki" (2), protams, ar pirmo reizi nesanāk precīzi trāpīt, lai nekam netraucētu etc.uteo rakstīja:Ideāli ar tām gāzes sprauslām....viņas riktīgi piņķerīgi ir paslēpt zem ieplūdes kolektora, ka gāzinieki paši nav iedomājušies smuki viņas novietot motortelpā?
Kā arī šodien iesākts veidot gāzes sprauslām štekerus, lai ieplūdes kolektoru varētu nocelt kopā ar visām gāzes sprauslām, lai nebūtu jāmocās, ja, nu, kādreiz :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Salons bus bumbakaa
ta gazes sitem smagi sačakare visu skatu !!!
Ja ir tā, kā man bija iepriekš, pilnībā piekrītu, bet taupīt ta gribas :)
Bet manam korišam ielika uz audi 80 2.0i, tur viss pa čotko izskatījās. Ko var vēlēties no milzīgiem motoriem
Bet manam korišam ielika uz audi 80 2.0i, tur viss pa čotko izskatījās. Ko var vēlēties no milzīgiem motoriem
kur nemji shtekerus sprauslam?tev mozh usb vads gazes diagnostikai ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 130