Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 73
- chevron_right
Ieteikums- iegadies sirenas, uzliec uz jumta un braucot majas telo policistu! tas varetu palidzet!!!! Vnk nav ko teikt! Veiksmi atkopsanas darbos!
Ka to var panakt tik isa lika divas stirnas notriekt vel pie ta cik vispar esi nobraukusi ar so auto...
Ej tu nost, tam stirnam laikam loti patik tava masina... Pacietibu un atraku atveselosanos
Ļoti vienkārši. Braucot uz Ropažiem pa tumsu gandrīz katru reizi pa ceļam manu kādu stirnu vai alni, bet kopš pēdējās reizes vienmēr jau krietnu gabalu pirms zvēra sabremzējos un lēnām pabraucu garām tam posmam. Bet tad kad viņa izlec pēkšņi tev priekšā,tad atliek tikai šļūkt ar kaucošām riepām un cerēt,ka viņa paspēs šķērsot tev ceļu. Nu jau otrā stirna nepaspēja :( Gribējās viņu nožņaugt ar plikām rokām, bet tur gara zāle, negāju viņu meklēt. Gan nosprāgs kaut kur, jo atkal dabūja pa dirsu un atkal ar to pašu stūri. Moš uzmontēt ķengursitamo?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tad jau bus stirn sitamAis
Tieši šodien blakus stāvēju skatijos un domāju cik daudz vajadzēja līdz tādai konfektei.
Mēs darbā caur somiju braucam un tur aļņi un ziemeļbrieži bieži uz ceļa ir. Somijā nopirkām ziemeļbriežu svilpes.Pagiadām strādā. Mošh viņas lv arī var dabūt ?
Mēs darbā caur somiju braucam un tur aļņi un ziemeļbrieži bieži uz ceļa ir. Somijā nopirkām ziemeļbriežu svilpes.Pagiadām strādā. Mošh viņas lv arī var dabūt ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
He. Iedomàkos arī par kautkādām atbaidīšanas skaņu ierīcēm. Kar tāss dabūt kas un kā vot nezinu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ņu Podziņ... Ceru, ka nav nekas traks, brauc lūdzu uzmanīgāk...Podziņa rakstīja:Uzminiet nu, ko es tikko izdarīju?
Ok. Pateikšu priekšā.
NOTRIECU STIRNU... Jā, atkal..... :(
Stulbās stirnas...
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ļoti glīts bija,veiksmi ātri salāpīt! Nebiju pamanījis sadaļu kluba biedru e36, domāju kur viena daļa auto palikuši..
Ja sanāk tik bieži gar zvēriem braukt tad jau varbūt tiešam pameiģini tas zvēru atbaidošās svilpītes, ir cilvēki kas saka ka palīdzot.
Ja sanāk tik bieži gar zvēriem braukt tad jau varbūt tiešam pameiģini tas zvēru atbaidošās svilpītes, ir cilvēki kas saka ka palīdzot.
e36
Es a apsvertu domu par svilpiti kaut no 10 vienu aizbaiditu butu jau jega...
Nu gan neiet... Tiešām cerams, ka nekas traks, citādi domāju jāpārdod bembi un jāpērk bisi!
d[-_-]b
tieshām žēl tevi un tavu auto bet turies un būs labi!
p.s. ziemassvētkos būs par ko parunāt!
p.s. ziemassvētkos būs par ko parunāt!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Paldies par atbalstu, bez jums, laikam jau iepriekšējā reizē būtu nolaidušās rokas, bet jūs esat kā tāds dzinējspēks Paldies Kļaviņ par linku ar svilpi
Pats trakākais ir tas , ka bampers saplēsts un lūpa Tā negribās pirkt jaunu un vēl krāsošana, kopā + - ap sotaku jārēķinās. Moš kādam ir salauzts M bampers, es varētu nogriezst to mazo stūrīti, pielodēt klāt, nokrāsot un būtu kā jauns un lūpa arī, moš kādam ir ķīniešu bamperim paredzēta lūpa Ja kas, droši 28339051 vai PM
Pats trakākais ir tas , ka bampers saplēsts un lūpa Tā negribās pirkt jaunu un vēl krāsošana, kopā + - ap sotaku jārēķinās. Moš kādam ir salauzts M bampers, es varētu nogriezst to mazo stūrīti, pielodēt klāt, nokrāsot un būtu kā jauns un lūpa arī, moš kādam ir ķīniešu bamperim paredzēta lūpa Ja kas, droši 28339051 vai PM
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un kur ta bez pāris bildēm. Ja kas meklēju arī miglai rāmīti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es vissu atkodu kāpēc tā notiek
Ja mašīnai vēl ir kas taisāms, bet atlikts uz vēlāku laiku, tad viss notiek tā, lai viss tiktu sataisīts pēc iespējas ātrāk un kārtīgāk. Lūk tā, jo ar katru reizi kad mēģinu salabot mašīnu viņa pēc tam izskatās labāk kā iepriekš, varbūt tāpēc tā notiek A varbūt kāds viņai uzmetis kādu stirnu lāstu
Ja mašīnai vēl ir kas taisāms, bet atlikts uz vēlāku laiku, tad viss notiek tā, lai viss tiktu sataisīts pēc iespējas ātrāk un kārtīgāk. Lūk tā, jo ar katru reizi kad mēģinu salabot mašīnu viņa pēc tam izskatās labāk kā iepriekš, varbūt tāpēc tā notiek A varbūt kāds viņai uzmetis kādu stirnu lāstu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
taws smukais e36 ir labs stirnu magnēts
Bļāviens, nu kur šitā var neiet???
Aajjjjjj, nju bāc, žēl Tewi un Tavu bembīti..
Bet mēs abi bēdu brāļi - Tew skrien virsū stirnas, man skrien virsū apmales, no mugurpuses.. Kārtīgi saklapēju grīdu, slieksni disku, plastmasas..
Un vai tik ne vienā dienā ar Tewi?
Bet mēs abi bēdu brāļi - Tew skrien virsū stirnas, man skrien virsū apmales, no mugurpuses.. Kārtīgi saklapēju grīdu, slieksni disku, plastmasas..
Un vai tik ne vienā dienā ar Tewi?
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 73