2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 72
- chevron_right
ridlih, ir ok
bik japiestradaa pie spidigaka/zemaka auto un bus pavisam labi
bik japiestradaa pie spidigaka/zemaka auto un bus pavisam labi
...
Paldies vecīt, daru ko varu.
nu hvz,
laikam , jau tomēr pagaidām ar'tādu "sēdinājumu" neizskatās tā kā tam būtu jāizskatās, manuprāt!
Sēdināsi?
laikam , jau tomēr pagaidām ar'tādu "sēdinājumu" neizskatās tā kā tam būtu jāizskatās, manuprāt!
Sēdināsi?
zin kā.... skaidrs bija viens, ka priekšu noteikti laidīšu zemāk, bet tagad ir sasēdusies tā priekša drusku pēc disku maiņas atkal un mašīnas augšā celšanas, un jau jāuzmanās lai splitterus nenolauž, BET ja noņems splitterus tad mašīnas priekša nebūs vienā līmenī ar sliekšņu uzlikām, un tas man besī konkrēti ārā. Nez ko lai dara. Pakaļu zemāk nevar laist, redzēs ko sadarīsim AD partā savirzi regulējot.
Slim rakstīja:Ir pat baigi OK tie diski
Purns behai arī agresīvs tikai nekad nav patikušās šitā tipa uzacis, tipa kurām stūrītis uz pavarotņika uziet uz aukšu, patīk tas kuras aiziet līdz galam, tipa līdz spārna līnijai
Ja vien tās uzacis ir kuzava krāsā 1:1, un ir labi uzliktas var arī viņas pieciest, bet ne visiem bimmeriem viņas piestāv.
- ikey07
Sākumā apsoli, ka nemēǧināsi pašnāvību uztaisīt ar manu autozuze91 rakstīja:Kad iedosi izbraukt ?
Es domāju, ka pret šo mēs nevaram būt droši nekādā gadījumā - tātad dot izbraukt NEDRĪKSTRidlihs rakstīja:Sākumā apsoli, ka nemēǧināsi pašnāvību uztaisīt ar manu autozuze91 rakstīja:Kad iedosi izbraukt ?
Vinjam pat samokatu nevar dot.paaraus par ragiem un birti izshkjaidis pret bortu
ar kompatu pa brugji
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jā, vismaz visus vizuālos kasjakus var redzēt bet nu palēnām arī tos novērsīšu, vnk iespringstu uz tehniskām lietām vienmēr , jo tās prioritāte .
Bet nu lai būtu želeja, tur prāsās visu bundžu pārkrāsot tāpat švīkas ir gana sakrājušās.
Bet nu lai būtu želeja, tur prāsās visu bundžu pārkrāsot tāpat švīkas ir gana sakrājušās.
es parasti necensos visus kasjakus saskatit un ar pirkstu acee nebakstu
veroju kopejo skatu
veroju kopejo skatu
...
kopējais skats arī mainīsies, jo būs/vajag r15 un liekas, ka šie diski iet uz tirgu, lai cik žēl ir... bet nu es vēl pamēģināšu sagrozīt budžetu tā, lai nebūtu jāpardod
Nu tādu huiņ* gan nemēǧināšu.... visam ir savs mērs tomēr
varbūt esmu oldskool, bet man patīk labāk ar rižajiem priekšā
Smuks sedans, pieduuriigs.
Smuks sedans, pieduuriigs.
Paldies.
Par rižikiem es vairāk neatkārtošu
Par rižikiem es vairāk neatkārtošu
eu, kas ar to pakalejo difuzoru ??? Bildee vnk kriet aciis, tas ir orizhinal vai kkas lidzigs un ar kekavas piedurienu ?
Nezinu, pie kājas galīgi, laikam parastajā bamperī iemests vnk difuzors.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 72