sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 83
- chevron_right
Jautajums,tikko tika apskatits viens 328 touring ka var atskirt vai ir orginals m-bampers no kiniesa?
Norauj moldingu (numura palikni) un tur skaties. Jābūt BMW zīmei, kā arī "kalendāram" ar gadu etc. Kā arī materiāls nav ABS bet gan kaut kāds PPT+ ar kaut ko :)
sk, paldies!Armando rakstīja:tie klokishi ar kuriem nolaizh atzveltni, izrauj to ara ar speku un tad to sliedi ari iznem ara, ja neiznemsi tos ara tad ieplaisas apsifka meginot apiet sliedi nemot nost aa un jaa, galvas spilvenu ari izrauj araega rakstīja:man bus pirmais variants, bet nesaprotu kas tie purciklji, kas jarauj? sodien pameginaju nesanak... vai ari par maigu to dariju, negribas kko salauzt!Armando rakstīja:ir divu veidu aizmugures, vienas kuras parsedz kreslu otras kuras ada ieklaujas ieksa aizmugures! pirmas kuras parsedz kreslu vienkarsi ar divam skruvitem no apakspuses (orginali zvaigznites) ir pieksruvetas un talak atliek izraut kreslu atlaizhamo purcikljus ara ( ar speku raujas ara, tad iznemam purcikja apvalcinju/sliediti) un apsifka nak nost
otras jau savadaks stasts, tas nak vairak kopa ka ramis
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vel viens jautajums par salona parliksanu,tam ko skatijos nav sedeklu apsildes,vai vienkarsi ir ievilkt,ja salonam ko lieku ir visi vadi.
nekas sarezgiits, ja viens pret viens ir iznjemts no donora auto pravotkas. tad taadu pashu pa turieni pat ievelc savaa..
Joprojām aktuāli, varbūt kādam Rīdziniekam ir kādi uz 1h nevajadzīgi lukturi aizķērušies?Kon4a rakstīja:Sveika tauta,
Vai kāds varētu izlīdzēt nākamnedēļ ar pakaļējiem lukturiem un mazajiem dublierīšiem uz skati?
Aizmirsu piebilst - SEDANAM! Dublierus nevajag
Cik vidēji sver viena auto riepa?
Bez diska un izmērs no R13 - R21. Vienkārši vajag zināt apmēram vidējo no līdz.
vakar noneemu starteri savam mopeedam, lai nomainiitu bendiksu. biju man ir magneti marelli stateris. tas ir kaut kaads kiinietis, vai taadi originaali naak bmw?
jaatjuunee m42
Tas ir itaalis un taadi naak arii orgjinaali
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kas vajadzigs, lai uztaisitu kupejai sanu fortačkas apsildamas?
latvieshu valodaa ludzu, lai visi saprotega rakstīja:kas vajadzigs, lai uztaisitu kupejai sanu fortačkas apsildamas?
...
Aizmugurējos mazos lodziņus.
tieši ta, mazos aizmugurējos sānu logus.
un vēl viens jautajums! kupejai (varbut ari citiem) prieksejiem kresliem ir funkcija kas visu benki pagaz uz prieksu un atpkal!( gruti izstastit bet ceru ka kupejas piekriteji sapratis), nevis kad kapj aizmugure, tas ne. tatad jautajums vai kads nevar zem kresla uzfocet un ielikt bildi ka tur tam mehanismam jastav, jo man skiet ka kkas trukst, jo benkis pats nos sevis kazas uz prieksu unb atpakal. pievienoju bildi lai saprot!
un vēl viens jautajums! kupejai (varbut ari citiem) prieksejiem kresliem ir funkcija kas visu benki pagaz uz prieksu un atpkal!( gruti izstastit bet ceru ka kupejas piekriteji sapratis), nevis kad kapj aizmugure, tas ne. tatad jautajums vai kads nevar zem kresla uzfocet un ielikt bildi ka tur tam mehanismam jastav, jo man skiet ka kkas trukst, jo benkis pats nos sevis kazas uz prieksu unb atpakal. pievienoju bildi lai saprot!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
par lodzinjiem, nopers kaukadas logu apsildaamaas mazas dratites, paliec apaksaa zem logu tonejamaas pleves lai turas vietaa, piesledzies pie aizmugurejaas loga apslides un lieta darita, bet vai tas tiesham vajadzigs, izlem pats, ka tik beigas nenokurini tur kauko
par kreslu, katrai funksijai ir sava atsevviska trosite ar acperiti, tatad iznem kreslu (4tras skruves) un skaties kapec tev konkreetaa trosite nenofiksejas,tur pat nau jaizarda kresls lai to redzetu
par kreslu, katrai funksijai ir sava atsevviska trosite ar acperiti, tatad iznem kreslu (4tras skruves) un skaties kapec tev konkreetaa trosite nenofiksejas,tur pat nau jaizarda kresls lai to redzetu
...
tur jau ta stelle ka benkis tika iznemts, bet ir tads joks, ka kkas trukst tik nezinu kas, tapēc es arī nofoceju un ieliku! tas dzeltenais pribambas staiga līdzi trosei, un nenofiksejaS!
par logu apsildi! sanaca ta ka bij izbliezts sanu logs , ta saucama fortačka, iepirku jaunu un tam nak vadi pie loga apsildei!, tad nu sarunāju ar to dzeku , ka ja sagribēsu varēšu no viņa dabūt otru arī!Armando rakstīja:par lodzinjiem, nopers kaukadas logu apsildaamaas mazas dratites, paliec apaksaa zem logu tonejamaas pleves lai turas vietaa, piesledzies pie aizmugurejaas loga apslides un lieta darita, bet vai tas tiesham vajadzigs, izlem pats, ka tik beigas nenokurini tur kauko
tur truks divas lietasega rakstīja:tur jau ta stelle ka benkis tika iznemts, bet ir tads joks, ka kkas trukst tik nezinu kas, tapēc es arī nofoceju un ieliku! tas dzeltenais pribambas staiga līdzi trosei, un nenofiksejaS!
1- tas sudins kurs notur to dzelteno purcikji vietaa, tads pats kads redzams ap sarkano platmasinju
2- acperite kura notur visu to sudinju vietaa,
man ir dazhas liekas tadas acperites, jakas
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46