Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 66
- chevron_right
btw ar kādu spēku ir jāpievelk skrūves? attieciba pie neizjaukta lsd kā arī kardāna/reduktora flancis? varbūt vēl kādu nozīmigu aizmirsu.
@instagram - anrijs.v
nofurmulee labak savu jautajumu, tad ari varesim atbildet
...
satelīti un ārējais flancis kas savienojas ar kardanu... ar cik lielu spēku jāpievelk?
@instagram - anrijs.v
pasties diy sadaljaa, liekas ka tur ierakstijunleai rakstīja:satelīti un ārējais flancis kas savienojas ar kardanu... ar cik lielu spēku jāpievelk?
...
Jautājums, vai 188mm reduktora elementā varēs ielikt mazos satelītus priekš mazajām pusasīm?
un vai es varēšu paņemt no e34 reduktora to galveno zobratu, lai viņš pēctam sapas ar to, kas nāk apakšā reduktoram, kas aiziet uz kardānu!! ??
un vai es varēšu paņemt no e34 reduktora to galveno zobratu, lai viņš pēctam sapas ar to, kas nāk apakšā reduktoram, kas aiziet uz kardānu!! ??
tos pusass flančus varēs samainīt
galveno zobratu vari ņemt ja viņš ir 188mm un jāņem arī otrs pāra zobrats, viņi mainās tikai pa pāriem
galveno zobratu vari ņemt ja viņš ir 188mm un jāņem arī otrs pāra zobrats, viņi mainās tikai pa pāriem
kads var ieteikt kadu kurs sametinas reduktoru ne par kosmosu , velams ogres/rigas robezhas ?
2241 divi nulle 26
2241 divi nulle 26
kas tas varētu būt, man ir parastais 2,93 reduktors, un pēdējā laikā esmu novērojis, ka ir apgriezieni, bet auto neraujas uz priekšu un ik pa laikam parādas tā kā sviluma smaka, kas tas varētu būt ? Un vai reduktoram nav beigas ?
Maini sajūgu, tam nav īsti sakara ar reduktoru.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tur ir jaskatas vai sajuga cilindrs ir izbeidzies vai ka linda mineja ka sajugs iet uz beigammelvijs00 rakstīja:kas tas varētu būt, man ir parastais 2,93 reduktors, un pēdējā laikā esmu novērojis, ka ir apgriezieni, bet auto neraujas uz priekšu un ik pa laikam parādas tā kā sviluma smaka, kas tas varētu būt ? Un vai reduktoram nav beigas ?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Cik vidēji izmaksā sajūga maiņa ?
atkarigs no mashinas markas un modella bet ja intrese tad pmelvijs00 rakstīja:Cik vidēji izmaksā sajūga maiņa ?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Diclaimer: slinkums lasīt 50 lpp.
no parastā reduktora nevar bloķi pats uzcept nomainot elementus? Metināt neinteresē. :)
no parastā reduktora nevar bloķi pats uzcept nomainot elementus? Metināt neinteresē. :)
Diegabiksis
protams ka var, no parastā jeb open elementa vietā jaieliek lsd. tikai ja tev ir mazais reduktors tad elements janjem no mazā, bet ja videjais tad no vidējā.Svechturis rakstīja:Diclaimer: slinkums lasīt 50 lpp.
@instagram - anrijs.v
parastais reduktors un blokjejoshais reduktors ir pilnigi divas dazadas lietas. var saibot parasto bet tur nekas labs nebus. riskee saspridzinat reduktora korpusu.
blokjejosho elementu vajag, respektivi ieksas no blokja
blokjejosho elementu vajag, respektivi ieksas no blokja
...
Ja jau tik "vienkārši" izjaucot reduktoru, un ieliekot tajā LSD elementus - var dabūt kāroto, kamdēļ pilni sludinājumu ar kosmiskajiem 300 eur par pašbloķējošo reduktoru.
Nav lētāk, nopirkt iekšas un pašam darīt?
Diegabiksis
Pašu elementu tev neviens par sviestmaizi arī nepārdos.
vienkarsi tas noteikti nau, ir jabut instrumentiem un zinashanam. salikt reduktoru pareizi pat parasto ir jazin ko daraSvechturis rakstīja:Ja jau tik "vienkārši" izjaucot reduktoru, un ieliekot tajā LSD elementus - var dabūt kāroto, kamdēļ pilni sludinājumu ar kosmiskajiem 300 eur par pašbloķējošo reduktoru.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …