dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 130
- chevron_right
Šovakar pabūts dogMas boksā, ievērtēts projekts. Super
nu baigais malacis... gāze ļoti veiksmīgi un prasmīgi noslēpta (tikai smaka vēl jānoslēpj)
un man - kas ir tiltiņš?
un man - kas ir tiltiņš?
Cik saprotu, laikam šis ir tiltiņš
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu liki lietotu eļļas filtru ? jaunam viņas ir komplektā.mmm
Jap, izveidoju no viena fūres filtra 2 Tici vai nē, bet pirku 2 dažādu ražotāju filtrus (KNECHT, COMLINE).. nevienam nenāca līdzi. Grosā visus atlikušos filtrus izcelāja, nevienam nebija Arī mani izbrīnīja, jo biju domāji, ka nāk līdzi un vecās noplēsu nost. Sensonā it kā pasūtīju, bet tur 10 dienas jāgaida bija.. Paveicās, ka pie activity atradās tādas blīvītes, lai ilgi nebūtu jāgaida :)
knecht"am ir jābūt līdzi, gadās ka bosch nav varbūt viltojums ?! tās gumijas pa lielam jaunas ir vajadzīgas tik pat cik kurmim enkurs
Diviem KNECHT'iem nebija līdzi :\
Tur jau tā lieta, ka jaunas ik pēc 10k km toč tās nav vajadzīgas, bet man netīšām noplēsās
Tur jau tā lieta, ka jaunas ik pēc 10k km toč tās nav vajadzīgas, bet man netīšām noplēsās
visiem ellas filtriem ko pirku tas gumijas un shaibas bija lidz
Kā uzliki "tiltiņu" uz M52? Vaitad iekot M50 kolektoru nav tā ka tas vairs neder?
Nez, tad man neveicas Atrodu iekšā lielo un kaparnieci.. Mazās nav :)Vitalx325 rakstīja: visiem ellas filtriem ko pirku tas gumijas un shaibas bija lidz
Jūs laikam saputrojušies par to tiltiņu Bet to plastmasu uzliku no M52 (mazliet jāpavīlē vietas, kur ieplūdes kolektors), bet var arī no M50 uzlikt. Viss atkarīgs, kādu degvielas rampu izmanto. Ja M50, tad to plastmasu uzliksi (gan vienu, gan otru). Kaut gan precīzi nepateikšu - bet redzi - uzlikt var bez problēmāmKalnz rakstīja:Kā uzliki "tiltiņu" uz M52? Vaitad iekot M50 kolektoru nav tā ka tas vairs neder?
Šodien ar siikā un acitvity palīdzību, beidzot piedarbināts motorīts Tagad sirds mierīga, ka viss rūc.. Jāsaliek radiators, jāsalej šķidrumi, tad izrūcinās līdz siltumam..
Priex palīdzēt !!!dogMa rakstīja:Jap, izveidoju no viena fūres filtra 2 Tici vai nē, bet pirku 2 dažādu ražotāju filtrus (KNECHT, COMLINE).. nevienam nenāca līdzi. Grosā visus atlikušos filtrus izcelāja, nevienam nebija Arī mani izbrīnīja, jo biju domāji, ka nāk līdzi un vecās noplēsu nost. Sensonā it kā pasūtīju, bet tur 10 dienas jāgaida bija.. Paveicās, ka pie activity atradās tādas blīvītes, lai ilgi nebūtu jāgaida :)
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Servisa pakalpojumi.
dogMa rakstīja:Šodien ar siikā un acitvity palīdzību, beidzot piedarbināts motorīts Tagad sirds mierīga, ka viss rūc.. Jāsaliek radiators, jāsalej šķidrumi, tad izrūcinās līdz siltumam..
Tās ir superīgas sajūtas, kad dzirdi auto pirmās minūtes
Kā arī bonusā vēl redzēt saimnieka mīmiku, sadzirdot pirmās skaņas
Apsveicu dogMu ar paveikto
Cepuri nost puisim, tik daudz ieguldītā darba un līdzekļu
Domāju varam ņemt ideālu piemēru no viņa
Paldies Siikajam un DogMam par teamwork, izvērsās interesants vakars, kā arī pats vēl visādas gudrības samācijos
ACTIVEPARTS FAMILY
Servisa pakalpojumi.
Servisa pakalpojumi.
Good, Good my boy!
Apsveiciens!
Rūc labi
Labs,gaidam nākamo video no darbiem
Skaisti :) Malači. :) Cerams uz pavasari jau būsi ielās.
:O pat ruuc :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …