Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 2228
- chevron_right
Vēl nav labi pazīstams :) Bet no Ādažiem līdz Teikai - 25Ls.
Es tā skatos, ka šajā forumā ir kaut kādi prikoli, auto bildes un video, bet piemēram nav nevienas plikas vai vismaz pusplikas tantes! Tā nu varbūt varētu izveidot kādu "Pupu topiku" lai būtu interesanti un pamielot acis!
Neesi gadiijumaa sajaucis saitus?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav jau slikta doma, bet laikam būtu jātaisa tāds topiks "slēgtais", kur tikai vīriešiem pieeja būtu Hidden from justice
šajā saitā mēs mielojam acis ar skaistām e36 bildēm
+36 Tomariņam
tikko paskatījos vienu no pirmajām kobras sērijām! Semīrs normāli gasē e36,biju jau piemirsis,ka viņam bij tāds!
coupe 2.8
Klani. tu tak esi galīgs klanis!
Cilvēks piereģistrējas ar auto saistītā forumā un pirmais ziņojums, ko viņš ieraksta ir pieprasījums, lai izveido topiku!
Tam tak ir domāti citi saiti, ja tev tas ir primārais!
Cilvēks piereģistrējas ar auto saistītā forumā un pirmais ziņojums, ko viņš ieraksta ir pieprasījums, lai izveido topiku!
Tam tak ir domāti citi saiti, ja tev tas ir primārais!
Cerams,ka šī nebūs pēdējā Dinamo spēle!
Pagaidaam izskataas ceriigi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bet šooodien tiik pavasarīga diena bija Aš prasījās lūku uz pilnu attaisīt, ja tāda būtu
Diena jau pavasarīga, bet no rīta septiņos bija gandrīz -22
Un sniega .. uijj .. pilnas pļavas! un ceļš - balts piebraukts ciets sniegs !
Kaifs braukt !
Prasīsi kur - atbrauc - izvadāšu :)
Un sniega .. uijj .. pilnas pļavas! un ceļš - balts piebraukts ciets sniegs !
Kaifs braukt !
Prasīsi kur - atbrauc - izvadāšu :)
Atklaata mediibu sezona uz kakjiem
Tikko +2 uz mana reekjina
Secinaajums .... jaameklee laazeriitis lai tumsaa vieglaak traapiit
Ja Tu zinātu, kā es Tevi saprotu !Orkaans rakstīja:Atklaata mediibu sezona uz kakjiem
Jums kaķi skraida pa haubēm, man stirnas Ne, gļuzi pa haubēm, bet katru dienu pa pagalmu skraida. Laikam Rolands būs visas stirnas no meža izdzinis, tur šaudoties
atbrauc pie manis varēsi izklaidēties visas dienas garumā!Orkaans rakstīja:Atklaata mediibu sezona uz kakjiem
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Es bik patreneeshos un tad Lai skrotis neiet zudumaa
Mafij, tu viens drūmi agresīvais tipiņš esi - kaķus šauj, ksenonistus žņaudz... Un nestāsti, ka vasarā mušas un odus nesit nost...Mafijs rakstīja:Ja Tu zinātu, kā es Tevi saprotu !Orkaans rakstīja:Atklaata mediibu sezona uz kakjiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50