Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 70
- chevron_right
Ir lūkaNixon rakstīja:Bildē gan neredz, bet sedans bez lūkas būs way better.
Metināt ciet un špaktelēt vai šķiedras zaglušku. :)Nixon rakstīja:Nu, Tu jau pats zini, ko ar viņu iesākt.
Sedanam izsvarojumam jabut labakam!
Sedans pa kapeiku stingrāks, bet tā pat kupeja bez lūkas ir krutākā bundža
Sedanam virsbūves detaļas pieejamākas un lētākas.
Vot vajag sāli bērt brūcēkars rakstīja:Sedans pa kapeiku stingrāks, bet tā pat kupeja bez lūkas ir krutākā bundža
Ir lieka kupejas bundža bez lūkas, ja kas.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Top zustand? Kur biji ātrāk? Bildes?Nixon rakstīja:Ir lieka kupejas bundža bez lūkas, ja kas.
Ir šur tur jāpametina, bet slimīgās vietas dzīvākas par dzīvu.
Nav doķu.
Nav doķu.
Nav doķu atsit jebkādu vēlmi, pietik man jau problēmuNixon rakstīja:Ir šur tur jāpametina, bet slimīgās vietas dzīvākas par dzīvu.
Nav doķu.
Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
ar kompatu pa brugji
Tāpēc ka lūka lieks svars, aizvākt to lūku papildus $$ un čakars.cipruss18 rakstīja:Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
Paskaidro kāpēc sporta auto liek polikarbonāta stiklus? Kāpēc auto ar 700 un vairāk HP/NM taisa vieglus?
Mans nesaprast tos kas ar kabrio grib driftēt un likt kausa tipa krēslu.
Tieši tapēc arī nemaz nepiedāvāju. :)riebeklis rakstīja:Nav doķu atsit jebkādu vēlmi, pietik man jau problēmuNixon rakstīja:Ir šur tur jāpametina, bet slimīgās vietas dzīvākas par dzīvu.
Nav doķu.
Arī bez lūkas bundža ir stingrāka. Thats the point.cipruss18 rakstīja:Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
riebeklis rakstīja:Tāpēc ka lūka lieks svars, aizvākt to lūku papildus $$ un čakars.cipruss18 rakstīja:Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
Paskaidro kāpēc sporta auto liek polikarbonāta stiklus? Kāpēc auto ar 700 un vairāk HP/NM taisa vieglus?
Tev tie tauki uz smadzenem atkal sak spiest laikam
Par atikliem izskatas ka nesi izpetijis info
Un par kabri nepardzivo,tas jau pardots
Pēdējais labojis cipruss18 - 22 Mar 2017, 16:48, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Labsriebeklis rakstīja:Tāpēc ka lūka lieks svars, aizvākt to lūku papildus $$ un čakars.cipruss18 rakstīja:Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
Ar tevi strīdēties ir apnicis.cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Tāpēc ka lūka lieks svars, aizvākt to lūku papildus $$ un čakars.cipruss18 rakstīja:Es nevaru beigt rekt par to luukas esamibu un tas kjipa uzreiz suts
Tapec ka cilveks grib to datiit un var to dariit :)
Nu par stikliem tu iebrauci nedaudz auzas tur isti svaram nav lielaka nozime,bet gan izturibai un droshibais,bet tas ta
Neviena momenta nesmu teicis,ka luka nedod svaru.runa iet par to,ka iznjemot luku,ir opcija vai nu aizmetinat vai aizkniedet caurumu un sape atriainata.tagad visi kviec,ka luka bundzai ir minus nu hvz,neredzu atshkjiribu
Un par kabri,saprotu,ka saape kkada ir,ka cilvekam cotam ir pohuj kabris vai kupeja vai sedans,ir drosme jebkuru no tiem sudiem uzlikt uz trases
Kāds aptuvenais svara ietaupijums nomainot stiklus?
Rakstu gemors ar to lūku un papildus $$$
Uzlikt uz trases var arī traktoru.
Zini kaa nav jastridas un nav jasmird par loetam kuras nesi ipashi gudraks par mani
Man ir bijushi daudzi auto ar visadam jaudam un prieksh tava amatiera limenja ta luka tavu laiku iespaido simdaljaas.
Kapec negriez durvju iekshas araa,bagaznieka nodalijumu,zapaskas vietu,paneli nenjem araa??tas nedod svaru?
Man ir bijushi daudzi auto ar visadam jaudam un prieksh tava amatiera limenja ta luka tavu laiku iespaido simdaljaas.
Kapec negriez durvju iekshas araa,bagaznieka nodalijumu,zapaskas vietu,paneli nenjem araa??tas nedod svaru?
ar kompatu pa brugji
Es vispar esmu iesācējs, amatieris. Nēesmu nekad uzsveris ka esmu PRO.cipruss18 rakstīja:Zini kaa nav jastridas un nav jasmird par loetam kuras nesi ipashi gudraks par mani
Sacensību rezultātus iemet un kādos seriālos esi piedalījies! Tad varēsim spriest par to ka zini cik kas daudz laiku ietekmē trasē.
No personīgas pieredzes zinu cik daudz sekundes dod tikai krēslu izņemšana e36 ar 2.0 motoru.
Klau, tu varbūt vari pagaidīt kad man būs nauda? Apsolos daudz ko izdarīt. Nēesmu tik bagāts, lai varētu ar arkām ņemties un mērit kaudzi diskus.cipruss18 rakstīja:Kapec negriez durvju iekshas araa,bagaznieka nodalijumu,zapaskas vietu,paneli nenjem araa??tas nedod svaru?
Cipruss, nestridies, vnk aizver šo topic!
Paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …