Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 62
- chevron_right
Ok, skaidrs. Paldies!
Sveiki e36 kluba biedri!
Kādas atsauksmes pa šiem coliem ?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
Par savu cenu labakais ko var nopirkt, bet ja ir nauda vari izveleties kko no hsd vai d2, cenas no 600eserkoks rakstīja:Sveiki e36 kluba biedri!
Paldies par info, izradās ka jau nesen ir runājuši pie šiem coliem, takā visu noskaidroju jau!Vladlen rakstīja:Par savu cenu labakais ko var nopirkt, bet ja ir nauda vari izveleties kko no hsd vai d2, cenas no 600eserkoks rakstīja:Sveiki e36 kluba biedri!
Es ar savu FK reg. atsperes + V2 esmu ļoti apmierināts. Brīdi vajadzēja pierast pie to amīšu darbības, bet finālā esmu apmierināts.
Lc amji pēc pus gada lietošanas jau mīksti un pakaļa ļogas kā ar stockiem.
Budžeta variants ir budžeta variants, ja grib labi, nāksies maciņu pavērt vaļā plašāk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Budžeta variants ir budžeta variants, ja grib labi, nāksies maciņu pavērt vaļā plašāk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Varbūt atkarīgs no tā, kāds sēdinājums, amīša darbības diapazons? Tomēr tie ir krietni īsāki par E36 stock variantu.
LC ir domats Land cruiser?he9600 rakstīja:Lc amji pēc pus gada lietošanas jau mīksti un pakaļa ļogas kā ar stockiem.
ar kompatu pa brugji
Stāv man uz e46 unīša LC amji, jau 3 gadus cieti, nav ne vainas
Nońēmu , pārbaudīju, still cieti.
Vienīgi man arī rollbari nav stock sūdi, bet gan cieti h&r aizmugure 21.5mm
Nońēmu , pārbaudīju, still cieti.
Vienīgi man arī rollbari nav stock sūdi, bet gan cieti h&r aizmugure 21.5mm
Kādus un cik īsus amjus jāliek, lai normāli saspiestos sarkanās 60/40 atsperes? Laužamā misene, neko pa 100e/gab. nepirkšu.
Uzliec kruzaka amīšus un viss būs labāk, kā nekad :)Inferno rakstīja:Kādus un cik īsus amjus jāliek, lai normāli saspiestos sarkanās 60/40 atsperes? Laužamā misene, neko pa 100e/gab. nepirkšu.
Tik cietus negribuJanisM rakstīja:Uzliec kruzaka amīšus un viss būs labāk, kā nekad :)Inferno rakstīja:Kādus un cik īsus amjus jāliek, lai normāli saspiestos sarkanās 60/40 atsperes? Laužamā misene, neko pa 100e/gab. nepirkšu.
Bet tev tak ir sarkanas atsperes, tev jau ir max cietas
Nifiga viņas nav cietas, vismaz ne ar stock amjiem, uz otra auto stāv zilās koni 40mm un tās ir daudz cietākas.-AF- rakstīja:Bet tev tak ir sarkanas atsperes, tev jau ir max cietas
P.S. Vispār jau nemeklēju neko baigi cietu, vnk prasu kuri amji vislabāk tādām derēs.
Inferno rakstīja:Nifiga viņas nav cietas, vismaz ne ar stock amjiem, uz otra auto stāv zilās koni 40mm un tās ir daudz cietākas.-AF- rakstīja:Bet tev tak ir sarkanas atsperes, tev jau ir max cietas
P.S. Vispār jau nemeklēju neko baigi cietu, vnk prasu kuri amji vislabāk tādām derēs.
tak pie dyrs kādā krāsā viņas, krāsa neko nenozīmē.Inferno rakstīja:Kādus un cik īsus amjus jāliek, lai normāli saspiestos sarkanās 60/40 atsperes? Laužamā misene, neko pa 100e/gab. nepirkšu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kāds ponts vispār pirkt kautkādas ''sēdinātās'' atsperes ja viņas visas tāpat ir ķīnas mēsli kuri pēc laika sagurst un paliek ne par matu labāki kā stock, nekad nesapratīšu tos kas pērk tās atsperes, varat teikt ka fleksis ir gateris, bet vismaz izmaksas tam sēdinājumam ir tik cik flekša ripa maksā, rezultāts tāds pats, tad jau labāk tās pašas TA koilas paņemt, ja budžets ļauj knapi atsperes atļauties, gandrīz tas pats sanāks.
Paldies par izsmeļošo atbildi, Tu man ļoti izpalīdzēji!ch. rakstīja:tak pie dyrs kādā krāsā viņas, krāsa neko nenozīmē.Inferno rakstīja:Kādus un cik īsus amjus jāliek, lai normāli saspiestos sarkanās 60/40 atsperes? Laužamā misene, neko pa 100e/gab. nepirkšu.
Kaimiņ, nesāksim nu tagad strīdēties par gaumi, ok? Ne jau visiem E36 īpašniekiem no savām miskastēm ir jātaisa tagad super street pro drift kārtingi un jāliek virsū trases koilas pa 1k. Diemžēl, diezgan daudzi gan šeit to uzskata par vienīgo, pareizo variantu un megarullzu, kamēr viss pārējais by default esot sūds/galerts un vispār nekam neder. Ņemot vērā mūsu lieliskos ceļus es vispār nesaprotu kāda ir jēga no auto kurš ir ciets kā zārka nagla un ķerās aiz visa iespējamā. Un tie, kuri tik cītīgi stāsta, ka ar zemu E36 nekas nekad nekur neķerās un visur bez problēmām var izbraukt, atklāti dirš un cenšas sevi mierināt. Man personīgi nav nekāda kaifa dauzīt sev zobus ārā pie katras bedres, rāpot pusstundu pāri guļošajam vai sliedēm un visādi citādi sev un citiem čakarēt prātu, tāpēc labāk izvēlos vidusceļu, lai var normāli pārvietoties. Man pilnīgi pietiek ar to, ka auto ir mazliet zemāks par stock un mazliet cietāks par stock, nevajag man koka ratus. Par fleksi nav ko vispār teikt....nu i nahuj to padarīšanu.70cc rakstīja:kāds ponts vispār pirkt kautkādas ''sēdinātās'' atsperes ja viņas visas tāpat ir ķīnas mēsli kuri pēc laika sagurst un paliek ne par matu labāki kā stock, nekad nesapratīšu tos kas pērk tās atsperes, varat teikt ka fleksis ir gateris, bet vismaz izmaksas tam sēdinājumam ir tik cik flekša ripa maksā, rezultāts tāds pats, tad jau labāk tās pašas TA koilas paņemt, ja budžets ļauj knapi atsperes atļauties, gandrīz tas pats sanāks.
Nejauc pārsēdinātos lowlaiferus ar labām/stingrām/cietām koilām, vai labiem amartiņiem/atsperēm
Labi coili ir iespējams vislabākais upgrade priekš e36 (vai jeb kuru cita auto) un tur naudu nevajag taupīt
Labi coili ir iespējams vislabākais upgrade priekš e36 (vai jeb kuru cita auto) un tur naudu nevajag taupīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 62