Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 70
- chevron_right
Nav starpība, esi iesācējs, amatieris vai pro... ja vēlies ko sasniegt, tad auto ir jābūvē jau startā pareizi, ko riebeklis cenšas arī darīt.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Man no 2007 gada rezultati jamekle?
Veciit,tas,ka Tu tagad te megjini man kko pontot no sevis,nu galigi bernu gajieni
Esmu pietiekami daudz dragos piedalijies,lai saprastu kas ir kas un tani laiak man bija poetiekami jaudigs turbodzinejs-
Veciit,tas,ka Tu tagad te megjini man kko pontot no sevis,nu galigi bernu gajieni
Esmu pietiekami daudz dragos piedalijies,lai saprastu kas ir kas un tani laiak man bija poetiekami jaudigs turbodzinejs-
ar kompatu pa brugji
Man slikts garīgais!
Malacis, ka piedalījies!
Malacis, ka piedalījies!
sitadu jau uz virpas netaisa..
cipruss18 rakstīja:Man no 2007 gada rezultati jamekle?
Taisnitē iedod ručkā jau mēs visi mākam...
Var lidzigu, vajag tikai konstrukciju lidzigu. :)poweredgarage rakstīja:sitadu jau uz virpas netaisa..
Ludzu strīdies citur!cipruss18 rakstīja:Nu par to ari var pastrideties.
Es arī par tādu DTM tipa shifter rod domāju, piedāvātie kosmoss, jātaisa pašam ir.
Nu OEM ir no vienas puses un tur rodas neliela brīvkustība. Neesmu lietojis tādu, bet pieļauju, ka atšķirība ir jūtama.
ja kāds iedos rasējumu, tad varu iedot izfrēzēt, pašam nav laika mērīt un rasēt.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tur jau galvenais attalums, no kvadrat stieņa easy izvirpot. Esmu gatavs normāli samaksāt par kvalitatīvu produktu, tālak jau varēs kopiju tirgot.he9600 rakstīja:ja kāds iedos rasējumu, tad varu iedot izfrēzēt, pašam nav laika mērīt un rasēt.
Nixon pērc ātrāk metāla virpu.
p.s. laukos man ir metāla virpa
Citos forumos džeki stāvā sajūsmā.funkyasshit rakstīja:Nu OEM ir no vienas puses un tur rodas neliela brīvkustība. Neesmu lietojis tādu, bet pieļauju, ka atšķirība ir jūtama.
Neder tādsNixon rakstīja:Iedod izmērus, varu uzmetināt tādu.
Atšķiriba funkcijas ziņā, es domāju, ka nebūtu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51