Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem

Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

Līdz skatei vēl 2 mēneši :lol:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
Svechturis
Ziņojumi: 251
Pievienojies: 04 Mar 2014, 20:07
Braucu ar: BMW E46
Atrašanās vieta: Rīga
Pašbloķējošais tiešām tēma.

Teorētiski, var jau krāt tos nelaimīgos 300 eur un pirkt - bet besī, ka ne garantijas, ne kā. Nav problēmu pirkt sūdu un riskēt ar 20 eur, bet ar 300 EUR - man vēl jāpaaugās.
Diegabiksis :byebye:
Profila bilde
siicic
Ziņojumi: 163
Pievienojies: 13 Mar 2015, 09:09
Braucu ar: E46 Touring
Atrašanās vieta: Sigulda
Armando rakstīja:principaa saspiezot sazobi cieshak vienu pret otru, bet kaa jau mineju riskee vienkarsi saspridzinat visu korpusu.
Bet tas tak radīs lielu troksni un ātri vien tur viss sadils līdz nemaņai...
Varbūt ir kāds kurš vēl zin kādu triku kā likt open difam nepalaist Y.O.L.O? :hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
I don`t like bass, I love it!
Profila bilde
Laurix
Ziņojumi: 841
Pievienojies: 08 Aug 2013, 16:25
Braucu ar: Kabri 330
Atrašanās vieta: Cēsis

Fashion rakstīja:zbal :lol: metināts nav labi, lsd būs pa dārgu priekš konkrētā drota :lol: emm par open varētu mazliet vairāk porfavor :)
Tak paņem, nopērc lsd un krāmē šķērsām! :super: Saglabā parasto un pēc sezonas tirgo nost atsevišķi vai ar visu kapli, ja nenošķilsi! :hahaha:
Vai arī atstāj kā ir! :hahaha:

P.S Ķirurgs tirgo 3.38 un man liekas, ka vel bija kāds ar 3.45 :super:
kirurgs_uw rakstīja:
BLOĶIS MAZAJĀ KORPUSĀ S 3.38 - 200 Eur
Beautiful Mechanical Wonder
Profila bilde
Fashion

Laurix man ziemas lamatai būs pārāk šiki ko tādu instalēt :lol:
Profila bilde
Laurix

Fashion rakstīja:Laurix man ziemas lamatai būs pārāk šiki ko tādu instalēt :lol:
Pag, pag! Jaunas nieres, smuks bundulis, lai skati var iziet un tonis labs, bloķis... Tad "pārdod" sadaļā parādīsies mpaka un staili pa saldu ciparu.. tiri piri un tad jau sezonas atklāšana būs klāt! :lol: Karoč, liec e36 garažā un krāmē ar 7eri! :lol: :hahaha:

Bet, ja pa šiku, tad atliek vien vai nu svarka vai open! :hahaha:
Profila bilde
Fashion

un to visu krāmēt uz 1.6? :gigigi: :nenene:
Profila bilde
Laurix

Fashion rakstīja:un to visu krāmēt uz 1.6? :gigigi: :nenene:
aaaa jopt! Par pašu galveno m52b28 aizmirsu pieminēt! :doh: :lol: :hahaha:
Profila bilde
Fashion

Ne nu ar bundžu izskatāš ka viss kārtībā, vismaz slieksnī tik viens 2x2cm caurums ir, glāzes dzīves, oriģinālās donkrata vietas :supeer: bet krāmēt tur entos simtus € es laikam nebūšu gatavs, viens jau pirmajos datumos dodas uz ziemas miegu (cik nu tur tā miega būs tad redzēsim) tik joprojām nēesmu izvēlējies krāsu :lol:
Profila bilde
siicic
Ziņojumi: 163
Pievienojies: 13 Mar 2015, 09:09
Braucu ar: E46 Touring
Atrašanās vieta: Sigulda
Kā būtu, ja izlietu eļļu, izmazgātu un tikai tur kur nāk zirnekļi iekšā iespiestu kaut kādu nereāli biezo eļļu vai parafīnu / vasku, notītu to ar Magaivereni un izpildītu korpusā eļļu lai gultņi paliek dzīvi. Varētu būt rezultāts vai ātri vien tur viss nobeigtos?
I don`t like bass, I love it!
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

Fashion rakstīja:Ne nu ar bundžu izskatāš ka viss kārtībā, vismaz slieksnī tik viens 2x2cm caurums ir, glāzes dzīves, oriģinālās donkrata vietas :supeer: bet krāmēt tur entos simtus € es laikam nebūšu gatavs, viens jau pirmajos datumos dodas uz ziemas miegu (cik nu tur tā miega būs tad redzēsim) tik joprojām nēesmu izvēlējies krāsu :lol:
nu nav jau jēgas pirkt LSD ja ir ziemas miskaste, vai nu cerēt uz lielu sniega daudzumu un šķerēt ar vienritieni, vai metināt, kaut arī nav labākais variants mazajam pusasim

attiecība priekš 1.6 - nu nez, ja metināt, tad es metinātu 4.44, ja ar mašīnu nebūs jābrauc talie gabali ikdienā

runājot par pusramja buksēm - nav viennozimīgas atbildes, viens čoms gandrīz gadu nobraukāja ar parastām buksēm un tilts turēja, cits sametināja un pēc divām nedēļām pusramja stiprinājumu vietas teica "čau"

ikdienā braukāju ar metināto, uzliku poly bukses jo negribēju risķēt, protams nianses pie kurām jāpierod ir, bet braukt var.
Profila bilde
Fashion

Nu pa pilsētu būs labi? Uz plānos ir izskriet kamēr sniegs nav vēl uz pāris pilsētām 200km no rīgas.. Tas varētu būt normāls piedzīvojums 200km ar 4.44? :lol:
Profila bilde
Nylon

Fashion rakstīja:Nu pa pilsētu būs labi? Uz plānos ir izskriet kamēr sniegs nav vēl uz pāris pilsētām 200km no rīgas.. Tas varētu būt normāls piedzīvojums 200km ar 4.44? :lol:
labāk nedari to :emo:
pa pilsētu, nu hvz, īstenība nebraukāju ar tādu, domāju ir ciešami. vismaz motoram būs vieglāk griezt divus riteņus, un varēsi ar atro kramēt pa sauso un ar trešo pa slapjo :1.6 power:
Profila bilde
jenchs
Ziņojumi: 1314
Pievienojies: 16 Jūn 2011, 12:00
Braucu ar: e61 daily wagon
Atrašanās vieta: Jūrmala
Reputācija: 1

Man bija 4.44 ar 2.8, nu lkm 130km/h bija gals :D
krāmēt varēja pa sausu ae 4to :D
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Profila bilde
Fashion

Ok, nu uzlieku es to 4.44.. Vmax ir vienalga, ja ļoti vaidzēs paņems semaku tālam braucienam.. Nu vot, ja es viņu uzlieku, tad startā - kādas izmaksas mani vēl sagaida, neskaitot pašu reduktoru? o_O :lol:
Profila bilde
Nylon

Fashion rakstīja:Ok, nu uzlieku es to 4.44.. Vmax ir vienalga, ja ļoti vaidzēs paņems semaku tālam braucienam.. Nu vot, ja es viņu uzlieku, tad startā - kādas izmaksas mani vēl sagaida, neskaitot pašu reduktoru? o_O :lol:
principā var iztikt tikai ar pašu reduktoru, bet tad jāreķinās ar to, ka jebkurā laika var izlūzt pusramis, skatoties cik liela slodze būs (tā būs jebkurā gadījumā lielāka nekā ar parasto reduktoru, bet vēl cik daudz un kā braukāsi)
Profila bilde
Fashion

Man nez kāpēc liekas ka pirmajās dienās slodze būs mazliet neadekvāta :lol: emm a pusrāmis vsp dārgs pasākums?
Profila bilde
Svechturis
Laurix rakstīja:
Fashion rakstīja:un to visu krāmēt uz 1.6? :gigigi: :nenene:
aaaa jopt! Par pašu galveno m52b28 aizmirsu pieminēt! :doh: :lol: :hahaha:
Da labi... :yes: 2.3 un 2.5 iet pietiekoši zvērā lai slīpētu.
2.8 - ja ir nauda, un plāni uz tjūnēšanu.

Nevajag pārspīlēt - lai BMW uzturētu kārtībā, jau ir jātērē - ogogo cik naudas.
Profila bilde
Svechturis
Nylon rakstīja:
Fashion rakstīja:Ok, nu uzlieku es to 4.44.. Vmax ir vienalga, ja ļoti vaidzēs paņems semaku tālam braucienam.. Nu vot, ja es viņu uzlieku, tad startā - kādas izmaksas mani vēl sagaida, neskaitot pašu reduktoru? o_O :lol:
principā var iztikt tikai ar pašu reduktoru, bet tad jāreķinās ar to, ka jebkurā laika var izlūzt pusramis, skatoties cik liela slodze būs (tā būs jebkurā gadījumā lielāka nekā ar parasto reduktoru, bet vēl cik daudz un kā braukāsi)
A ja tu jaunas bukses saliec (VISAM) rāmim, reduktoru ieskaitot - nebūs perfekti?
Profila bilde
Nylon

Fashion rakstīja:Man nez kāpēc liekas ka pirmajās dienās slodze būs mazliet neadekvāta :lol: emm a pusrāmis vsp dārgs pasākums?
Es mainīju visas 4 bukses pusramī un vienu kur reduktors nāk pusramī (reduktora ausīs neaiztieku) uz poliuretāna, izmaksas - 90eur par buksēm, taisīju pats.

Šeit viens nesen tirgoja bukses + pusramis jau bez buksēm (nevajadzēs čakarēties ar noņemsānu, istenība neliels pisaks tur) par normālu ciparu