dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 130
- chevron_right
tā laikam būs rīt jāpiepilda siika jokošanās un jāpiebrauc ar darba auto un jāapčolē tavs aparāts
pacēlāju jau iemontēja siika&hoodija boksā?
coupe 2.8
kas tev darīts ar kreiso lanžeronu, pārmetināts? vai tik tpt vien kkas uzziests?dogMa rakstīja:Vroom, vroom Tiek nogādās gādīgās rokās, lai turpinātu darbiņus!
Lanžerons nav aiztikts, bet gan tikai stūris (tā teikt - trīsstūris, kur filtra kastei kronšteini), jo bija nesaprotami aprūsējis.
Sabiedēsi vēl Tā jau sirmsMartinez rakstīja:tā laikam būs rīt jāpiepilda siika jokošanās un jāpiebrauc ar darba auto un jāapčolē tavs aparāts
vot ja redzētu mani tgd ar ataugušiem matiem,tad tu neteiktu ka siikais ir sirms
coupe 2.8
Tas gan
vismaz veiksmīgi dzīvs transportējies
Šodien mazliet paārdīts PBSHB boks Sadarīti visādi sīkumi, kuri bija jāsadara jau sen :)
Kā arī apsiikots
Kā arī apsiikots
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatījās kad darbu vēl daudz bija,kad biju šodien klāt,bet nu lai izdodas viss kas plānots un gaidam ātrāk ielās
p.s. šitajām uzlīmēm jābūt visiem pēc PBSHB apmeklējuma
p.s. šitajām uzlīmēm jābūt visiem pēc PBSHB apmeklējuma
Līdz sezonas atklāšanai jābūt... saņemies :) Daudz nav palicis
Tiešām centīšos!
pagājušo nedēļ aplūkoju dzīvajā,motors jau spīd,kā kaķa pauti,nebūs žēl braukt pa ielām!
coupe 2.8
Tieši vakar caurskatot tavu topiku nodomāju ka esi pārāk ilgi kkur pazudis, bet ne tomēr viss vēl notiek
Pēc bildēm spriežot ka izskatās viss jau iet uz beigu galu Vai arī man tikai tā liekas
Pēc bildēm spriežot ka izskatās viss jau iet uz beigu galu Vai arī man tikai tā liekas
Zini.. Toč nē Tāpēc ir iepirkta motora panna un mitrās salvetītesMartinez rakstīja:pagājušo nedēļ aplūkoju dzīvajā,motors jau spīd,kā kaķa pauti,nebūs žēl braukt pa ielām!
Iet jau labu laiku uz galu, bet kā nav, tā nav.. Visādas likstas, sīkumi etc. Bet drīz jau būsvart rakstīja:Tieši vakar caurskatot tavu topiku nodomāju ka esi pārāk ilgi kkur pazudis, bet ne tomēr viss vēl notiek
Tagad ar PBSHB palīdzību katru vakaru tiek vismaz kaut kas izdarīts! Tā kā neguļam!
Vakar kārtīgi izrūcināts, atgaisots :) Līdz beidzās benzīns
Paldies Armando par aizmugurējo bamperi!
Paldies Armando par aizmugurējo bamperi!
Arī gribās smuku gala rori un skaņu!
P.S. kad vispār skaitās sezonas atklāšana?!
P.S. kad vispār skaitās sezonas atklāšana?!
Kad pabeigsies Šis viss ir tik neparedzams, ka es nemaz nedomāju par to
Foršais bmw!
Prieks, ka pašam prieks!
Prieks, ka pašam prieks!
Nu, jau tuvojamies :)
Uz skati braukšu, kāds ir, bet pēc tam sāks piekrāsoties.
Uz skati braukšu, kāds ir, bet pēc tam sāks piekrāsoties.
vēljoprojām domā pārkrāsot visu, vai atstīsi krāsu kāda ir?
Nu jau pēc BMW izskatās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …