mana cope
reiz pirms pusgada iegadajos savu bmw 320 cope.mans acuraugs kajau lielaka dala mazi berni reiz sapnoja par savu bmw tads ari biju es.viemer sanaca braukt ar aizlienetiem bmw bet beidzot sanemos un nopirku savu! un jutos apmierinats.
kad nopirku bija visadas kibeles kamer tika normali uz ratiem.tad bendzina suknis,komis,2inucenes beiktas un ttalak.vienu vardu sakot luznis.
pa biskam pieliekot roku kkas jau sak sanakt ieliku 2,5(bez vanusa) bet griezas labi.busu savedis ritoso kartiba. vel paliek vizualais bet visi zinam ka ara tapat krize plosas tad visu uz reiz nevar atlauties.
bet ko lai saka tas ir to verts jo ta sajuta ka esi pats pamazam uzcelis auksa ir diezgan
ganjau tiksimies kada no sajietiem
kad nopirku bija visadas kibeles kamer tika normali uz ratiem.tad bendzina suknis,komis,2inucenes beiktas un ttalak.vienu vardu sakot luznis.
pa biskam pieliekot roku kkas jau sak sanakt ieliku 2,5(bez vanusa) bet griezas labi.busu savedis ritoso kartiba. vel paliek vizualais bet visi zinam ka ara tapat krize plosas tad visu uz reiz nevar atlauties.
bet ko lai saka tas ir to verts jo ta sajuta ka esi pats pamazam uzcelis auksa ir diezgan
ganjau tiksimies kada no sajietiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir okey , sveicu ar atrādīšanu
Priekšā lampas gan vajag nomainīt.
Priekšā lampas gan vajag nomainīt.
ja es tas pokemonu lampas ieliku pagaidam jo savas lenam toneju un lieku krustus
Sveikts pūlciņā.
Prieks dzirdēt ka ir plāni!
Veiksmi darbos.
Prieks dzirdēt ka ir plāni!
Veiksmi darbos.
Ir normāli, vēl šur,tur roku pieliksi būs OK. Sveikts vispār Bembistu pulkā .
BMW - Best Motorsport Weapon
Nu nekaadi nespeeju saprast ,kaads sakars shim auto ar COPI Tu ar vinju zivis kjer?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jāā.. es arī sākumā apjuku padomāju, bet sapratu, taču negribēju piespamot topicuOrkaans rakstīja:Nu nekaadi nespeeju saprast ,kaads sakars shim auto ar COPI Tu ar vinju zivis kjer?
Šo to pielikt, šo to atņemt un gan jau ka būtu labs
Nav slikt Kas ar salonu? Bildes bildes Sveikts bariņā!!!
salons bija pretigi zils,tagad samainiju paneli apsivkas un griestus protams ka visu melnu.paliek tikai benkus samainit.
esmu atpakal ielaas
bedzot auto saak izskatiities pec kkaa
veel jau daudz darba bet lenaam iet uz prieksu.
bedzot auto saak izskatiities pec kkaa
veel jau daudz darba bet lenaam iet uz prieksu.
protams vasarai der bet uz ziemu jadomaa krusti
Prieks ka pievienojies e36 bariņam , tā tik turpināt
cita lieta tagad kā izskatās
Censos lai butu baudams skats
ar plēvi nolīmēji glancēto vai pārkrāsoji?
Ja tas ir domats par masinu tad parkrrasots