mans e36
sveiki!!!
savu mašīnīti iegādājos gadu atpakaļ,arī pirms tam braucu ar e36 tikai kupeju un man viņas tiešām patīk pēc auto iegādes dzinu mašīnīti uz servisu neko būtisku tur neatklāja un šā gada laikā esmu mainījusi eļļu un atsaites un ari tagad ejot teh.apskati bija aizradījumi par nenoregulētām lampām un diemžēl jāmaina vai jāsametina aizmugurējais bundulis izpūtējam un tas arī viss!!mašīna arī pirms es viņu iegādājos bija kopta un lolota,tāpēc arī problēmas vismaz pagaidām man nesagādā kaut gan pārvietojos ar viņu pilnībā katru dienu!! takā protams mašīnai jau ir savi gadi,tad jau pēc svētkiem viņa jau pierakstīta uz krāsošanu ir vietiņas kuras vajadzētu pielabot un tad jau prasās arī ielikt xenonu,kā arī gribētos nedaudz viņu nosēdināt
Auto biogrāfija
318
Pilns atslēgu komplekts.
Dzimšanas diena 02.12.1996
krāsa-zaļa
apgaismojumu zem saulessargiem
BMW R17 lietie diski
asc
kondicionieris- klimata kontrole
abs
signalizācija
imobelaizers
2 el.logi, aizmugurē airējamie.
tonēti aizmugurējie logi
airbag
uzstādīts Alpine audiosistēma magnetola-Pastiprinātājs- Subvufers
savu mašīnīti iegādājos gadu atpakaļ,arī pirms tam braucu ar e36 tikai kupeju un man viņas tiešām patīk pēc auto iegādes dzinu mašīnīti uz servisu neko būtisku tur neatklāja un šā gada laikā esmu mainījusi eļļu un atsaites un ari tagad ejot teh.apskati bija aizradījumi par nenoregulētām lampām un diemžēl jāmaina vai jāsametina aizmugurējais bundulis izpūtējam un tas arī viss!!mašīna arī pirms es viņu iegādājos bija kopta un lolota,tāpēc arī problēmas vismaz pagaidām man nesagādā kaut gan pārvietojos ar viņu pilnībā katru dienu!! takā protams mašīnai jau ir savi gadi,tad jau pēc svētkiem viņa jau pierakstīta uz krāsošanu ir vietiņas kuras vajadzētu pielabot un tad jau prasās arī ielikt xenonu,kā arī gribētos nedaudz viņu nosēdināt
Auto biogrāfija
318
Pilns atslēgu komplekts.
Dzimšanas diena 02.12.1996
krāsa-zaļa
apgaismojumu zem saulessargiem
BMW R17 lietie diski
asc
kondicionieris- klimata kontrole
abs
signalizācija
imobelaizers
2 el.logi, aizmugurē airējamie.
tonēti aizmugurējie logi
airbag
uzstādīts Alpine audiosistēma magnetola-Pastiprinātājs- Subvufers
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
smukulitis
diezfan simpātisks.
Prasās arī kāda salona bildīte....
Sveikts bariņā!
Prasās arī kāda salona bildīte....
Sveikts bariņā!
Normaals drapaks! Tieshaam prasaas noseedinaat, saliidzinot ar to melno kupeju, izskataas peec dzipa. Bet taa jau auto labs!
Sveikts, sveikts!
Nedaudz piesēdināt gan prasās, ja vien ikdienas ekspluatācijas apstākļi to ļauj!
Kas par motoru? M43?
Nedaudz piesēdināt gan prasās, ja vien ikdienas ekspluatācijas apstākļi to ļauj!
Kas par motoru? M43?
SVeiks bariņā
Patīk krāsa zolīds,nu jā prasītos kāda salona bildīte
nu 96 gada tad jau gan jau ir M43
Patīk krāsa zolīds,nu jā prasītos kāda salona bildīte
nu 96 gada tad jau gan jau ir M43
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
nekāda vaina! prasas tik tiesham nedaudz nosēdināt!
Wtf, kādas vēl zilās un sarkanās atsperes? Krāsai nav nekāda saistība ar atsperu sēdinājumu, vienam ražotājam sarkanas var būt 60mm, citam 20mm vai arī sarkanas gan 60, gan 40, gan 20mm.
+ Agnim!
Katrs var nokràsot savā krāsā
Katrs var nokràsot savā krāsā
es tik vēl krāju zinības. ko man viens ieborē to arī zināju
gadās arī tā
Pēdējais labojis mincitis - 26 Aug 2012, 21:38, kopā labots 1 reizi.
bet viss tika operatīvi salabots tagad ir šādi
kapec vajadzeja ziimi mālēt ciet?
hvz man atkal liekas intresanti kad zīme aizmalēta!
ņemot vēra vizuālos defektus bonusa nāca motora paduškas noplīsa abas +1 kārbas,iedzina radiatoru ar visu briekšējo balku,Kops rakstīja:tas remonts man liekas bija daudz par dārgu
nu tā sanāca,jo nopirku jau tādu kapotu bez zīmites pa lētaku naudiņu un nokrāsoju,jo visur prasija par kapotu no 40 līdz 60ls es nopirku pa 25lsmožais rakstīja:kapec vajadzeja ziimi mālēt ciet?
tas vēl bija pa lēto!man āri likās no pirmā acu uzmetiena ka 100ls iekļausies!bet kad sāka vilkt visu kopā tad bija kā bija,jo pats piedalījos pie visaKops rakstīja:tas remonts man liekas bija daudz par dārgu
Nu iespējamsgastello rakstīja:tas vēl bija pa lēto!man āri likās no pirmā acu uzmetiena ka 100ls iekļausies!bet kad sāka vilkt visu kopā tad bija kā bija,jo pats piedalījos pie visaKops rakstīja:tas remonts man liekas bija daudz par dārgu