Huliiša coupe
Nu tā sākšu ar pašiem pirmsākumiem!
Kā jau liela daļa,es arī sāku ar roleriem Pārdodot roleri tika iegādāts e30,pašam bija vēl tikai 16 kad tika iegādāts,un tad bija doma uzcelt līdz tiesībām.Te būs bilde kāds izskatījās pabeigts: Bet nu sanāca ļoti skumīgi un dažas nedēļas pirms tiesībām hulīts tika norakstīts,žēl bleķu,bet galvenais ka pats dzīvs
Tāds nu viņš izskatījās beigās. Nu neko dzīvojām tālāk un atsākām biznesu ar roleriem Tika noliktas tiesības un iegādāts nākamais auto,audi coupe pa 350ls ,motors knapi rūca,vizuālais bija d**sā un 'ja viss bija slikti Pēc tam tas tika veiksmīgi iemainīts pret honda civic,tas bija labs autiņš,bet kā jau japānis daudz korodējis,tika vizuli sataisīts,nolaists pie zemes līdz maksimuma un beigās iemainīts pret šo e36 Un jāpiemin ka visas šis maiņas notika bez piemaksām
Nu tad par šo un tagadējo,kurš domājams paliks uz ilgu laiku.
Bmw 320(m50b20)bez vanosa.Bundža samērā labā stāvokli,ja neskaita ka jāmaina aizmugurējais vāks un labās durvis.
Protams ir vēl daudz visādu defektiņu.Priekšējais buferis ir salīmēts kā konstruktors kopā,bet plānos ir savākt pilnu m-paku.Priekšā tika uzliktas h&r sēdinātas atsperes -40mm,bet prasās vēl un vēl sēdināt.Salona ir elkoņbalsts,kas ļoti patīk,bet ir jāpāršuj,gan jau vel ir daudz lietas ko esmu aizmirsis pastāstīt un laika gaita noteikt to izdarīšu
No ekstrām:
->Kā jau visām kupejām el.logi
->El.Lūka
->7pogu obc
Vienu vārdu sakot,pliks kā baznīcas žurka
Protams plāni ir lieli,savākt m-paku,melnu recaro ādas salonu,uzlikt normālus diskus,nosēdināt vēl vairāk,pilnai obc,skaļāku izplūdi,jo šī gandrīz vai neatšķiras no stock,ja neskaita ka nedaudz dobjāka, utt
Te būs pāris bildes,tikai nekritizējiet pārāk traki
Kā jau liela daļa,es arī sāku ar roleriem Pārdodot roleri tika iegādāts e30,pašam bija vēl tikai 16 kad tika iegādāts,un tad bija doma uzcelt līdz tiesībām.Te būs bilde kāds izskatījās pabeigts: Bet nu sanāca ļoti skumīgi un dažas nedēļas pirms tiesībām hulīts tika norakstīts,žēl bleķu,bet galvenais ka pats dzīvs
Tāds nu viņš izskatījās beigās. Nu neko dzīvojām tālāk un atsākām biznesu ar roleriem Tika noliktas tiesības un iegādāts nākamais auto,audi coupe pa 350ls ,motors knapi rūca,vizuālais bija d**sā un 'ja viss bija slikti Pēc tam tas tika veiksmīgi iemainīts pret honda civic,tas bija labs autiņš,bet kā jau japānis daudz korodējis,tika vizuli sataisīts,nolaists pie zemes līdz maksimuma un beigās iemainīts pret šo e36 Un jāpiemin ka visas šis maiņas notika bez piemaksām
Nu tad par šo un tagadējo,kurš domājams paliks uz ilgu laiku.
Bmw 320(m50b20)bez vanosa.Bundža samērā labā stāvokli,ja neskaita ka jāmaina aizmugurējais vāks un labās durvis.
Protams ir vēl daudz visādu defektiņu.Priekšējais buferis ir salīmēts kā konstruktors kopā,bet plānos ir savākt pilnu m-paku.Priekšā tika uzliktas h&r sēdinātas atsperes -40mm,bet prasās vēl un vēl sēdināt.Salona ir elkoņbalsts,kas ļoti patīk,bet ir jāpāršuj,gan jau vel ir daudz lietas ko esmu aizmirsis pastāstīt un laika gaita noteikt to izdarīšu
No ekstrām:
->Kā jau visām kupejām el.logi
->El.Lūka
->7pogu obc
Vienu vārdu sakot,pliks kā baznīcas žurka
Protams plāni ir lieli,savākt m-paku,melnu recaro ādas salonu,uzlikt normālus diskus,nosēdināt vēl vairāk,pilnai obc,skaļāku izplūdi,jo šī gandrīz vai neatšķiras no stock,ja neskaita ka nedaudz dobjāka, utt
Te būs pāris bildes,tikai nekritizējiet pārāk traki
Sveicināts bariņā tīri tā nekas, nedaudz jāpieliek roka un būs ok. Veiksmi darbos.
P.s. e30 izkatījās
P.s. e30 izkatījās
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
lai neizbeidzas apnemiba, jo darit bus un bus ko
par to e 30 jau labu laiku atpakal lasiju kaukur manliekas ka bavarianaa ar visu bildi bija apraksts.
par to e 30 jau labu laiku atpakal lasiju kaukur manliekas ka bavarianaa ar visu bildi bija apraksts.
...
Nu jā žēl e30,bet tagad taps vēl smukāks e36tais
ak dies, kā nolocīts e30.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
man tā patika tavs e30, starpcitu nocēli man viņu, taisijos tajā laikā ņemt viņu, kad nošķīli reāli pārdzīvoju par to auto, bija labs pfl, nezinu kapēc, bet man pret e30 ir kautkāda baigā cieņa
p.s. gan jau e36 arī ar laiku izskatīsies
p.s. gan jau e36 arī ar laiku izskatīsies
e30 laba metāla čupiņa . Un tas e36 ar kkur redzēts. Nu lai sakopšana būtu godam,un e36 izskatītos .
BMW - Best Motorsport Weapon
Welcome!
Sveiciens no rajona!
Sveiciens no rajona!
žēl tricāri, šitas bija baigi smuks
veiksmi uzcelt e36
veiksmi uzcelt e36
veiksmi!
cerams, ka ar laiku būs tik pat simpātisks kā e30.
cerams, ka ar laiku būs tik pat simpātisks kā e30.
Zeel e30, savaa laikaa vinju puceeju nepajokam. Veiksmi darbos!
Lai izdodas viss ar e36.
marux arī no Alūksnes esi?
marux arī no Alūksnes esi?
Sākam jau kopšanas darbus,dabūtas gaišas ādas apšifkas un aizmugurējai m-difuzors,sīkums,bet patīkami
Speeks rakstīja: marux arī no Alūksnes esi?
Nabaga e30, bet neko darit dzive turpinas! Lai labi ripo e36 un veiksmi darbos!
Ja kapots paliks melns, tad nāsis melnas, ja kapotu krāsosi, tad atstāj hromētas.
Disku gaišās maliņas auto pavisam citu paskatu piešķir
Un nemaksā taču kapota amīši kosmosu...
Un nemaksā taču kapota amīši kosmosu...
Sākuma jānovērš visi lielie rūkumi un tad ķeršos klāt mazajiem