Kāpēc es nevēlos iestāties e36 Club Latvia?
Izdomāju, ka man un, iespējams, arī citiem kluba biedriem, foruma lietotājiem būtu interesanti noskaidrot, kapēc kāds varētu nevēlēties iestāties e36 Club Latvia?! Tādā veidā arī kluba vadība varētu noskaidrot iemeslus un, iespējams, kaut kādā veidā šo, jau tā, nesarežģīto birokrātisko ceļu līdz kluba biedra statusam, kādam padarīt vēl vienkāršāku!
Par to, kāpēc tur iestāties, varam palasīt šeit http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=2&t=876 , protams, arī ik ned. sabraucienos un citos pasākumos var uzdot jautājumus kā kluba valdei, tā arī kluba biedriem!
Par to, kāpēc tur iestāties, varam palasīt šeit http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=2&t=876 , protams, arī ik ned. sabraucienos un citos pasākumos var uzdot jautājumus kā kluba valdei, tā arī kluba biedriem!
Nekas provokatīvs vai uzbraucošs, vnk parasta atbilde uz uzdoto jautājumu - nav nedz iespēju ņemt dalību kluba aktivitātēs, nedz arī vēlmes šīs iespējas radīt. Ja būtu rīdzinieks, tad ok jā, bet negribu kulties līdz Rīgai lai pastāvētu aplītī un papļāpātu. Protams, zinu, ka kluba aktivitātes ar to neaprobežojās, bet lai vai kā, man gluži vienkārši nav intereses. Tas tā, bet kopumā tas viss ir forši un atbalstāmi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
šitas labs
bet negribu kulties līdz Rīgai lai pastāvētu aplītī un papļāpātu.
+M3ch. rakstīja:Nekas provokatīvs vai uzbraucošs, vnk parasta atbilde uz uzdoto jautājumu - nav nedz iespēju ņemt dalību kluba aktivitātēs, nedz arī vēlmes šīs iespējas radīt. Ja būtu rīdzinieks, tad ok jā, bet negribu kulties līdz Rīgai lai pastāvētu aplītī un papļāpātu. Protams, zinu, ka kluba aktivitātes ar to neaprobežojās, bet lai vai kā, man gluži vienkārši nav intereses. Tas tā, bet kopumā tas viss ir forši un atbalstāmi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sagaidīsim, kad Jelgavā būs vairāk e36.lv forumieši un taisīsim Jelgavas filiāli .
Sestdienas galjas vakarus pie maniim maajaas riikosim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja būtu interese, tad jau varētu izveidot tādus kā reģionālos "sub" klubus T.i., zem E36 Club Latvia, bet reģionāls, piem.,
E36 Club Latvia
Jelgava u.t.t.
Par to vēl paspriedīsim, bet, ja tas būs juridiski, likumiski izpildāms, kāpēc gan nē
E36 Club Latvia
Jelgava u.t.t.
Par to vēl paspriedīsim, bet, ja tas būs juridiski, likumiski izpildāms, kāpēc gan nē
+1, ļoti laba ideja!
Mans arii neveelas iestaaties jo neredzu tam jeegu, jo es taapat uz pasaakumiem un sabrauciem netieku un vel pietam ka nevienu foruma vai kluba biedru neesmu pat dziivee redzeejis un reaali paspiedis roku. Tad kaada tur var buut klubaa iestaashanaas? Bet pats e36 clubs ir apsveicama lieta, vieniigais zheel ka es visaa tajaa nevaru piedaliities.
par cik man regulāri sanāk braukāt uz Liepāju, kāreiz apsolu padot Tev ziņu un paspiest roku
Tik žēl ka viņš Īrijā dzīvo un Liepājā parādās ļoti reti..
nu labi, būs jābrauc uz Īriju
Es nestājos, jo lai tiktu uzņemts klubā, mani sauktu uz pārunām, tad man jābrauc 200 km uz Rīgu. Ari sabraucienos tuvākajā laikā noteikt nebūšu, kaut gribētos.
Arī nedomāju, ka mani draugi labāk zinās e36 klubu no tā, ka es mēnesī samaksāšu 3ls, bet e36.lv uzlīme stiklā, to gan iegaumē
kā arī automobiļu lietotāju pieredzes apmaiņu tas neveicinās, ko jau lietotāji zina, to arī citiem pastāsta
tāds ir mans viedoklis
Arī nedomāju, ka mani draugi labāk zinās e36 klubu no tā, ka es mēnesī samaksāšu 3ls, bet e36.lv uzlīme stiklā, to gan iegaumē
kā arī automobiļu lietotāju pieredzes apmaiņu tas neveicinās, ko jau lietotāji zina, to arī citiem pastāsta
tāds ir mans viedoklis
Godīgi sakot, šobrīd arī es neredzu iemeslu stāties klubā. Ne jau tādēļ, ka man Rīga ir tikai 200km attālumā... Šobrīd absolūti trūkst informācijas par to, ko šis klubs īsti dara. Jā, bija foruma gada pasākums, kuru klubs organizēja (ja pareizi esmu sapratis)... Vairāk par klubu neesmu neko dzirdējis - kādas aktivitātes tiek darītas, plānotas, kādas priekšrocības dod iestāšanās klubā. 5dienu sabraucieni manā prātā nav kluba pasākumi... Nu, būtībā pamatdoma ir tāda, ka nav informācijas par kluba darbību un trūkst aktivitāšu jaunu biedru piesaistīšanai.
Nu, kkā tā apmēram.
Nu, kkā tā apmēram.
Plānots tiek daudz un dikti, tikai pagaidām vēl nav realizēts. Lēnām, bet kārtīgi to daram.
Kā arī pagaidām plānotais nav "iznests" publiskajā telpā :) Bet drīz būs
Es vēlētos, bet man nav tik daudz briivaa laika lai braukaatos uz riigu utt...tas ari galvenais iemesls
Klau, bet vai jūs zinat to, ka 5dienas sabraucieni un citi neoficiāli pasākumi vairāk attiecās uz foruma biedriem, proti,piesaistot jaunas sejas klubam !
Taču kluba pasākumi, kas gadā pagaidām ir plānoti tikai 2-3 (man zināmie), ir publiski izziņoti vismaz 2-3 ned. iepriekš un uz tādiem domājam var savākties un atbraukt!
Protams, klubs rosīsies un te jau briest sprorta spēles un braucieni ārpus Rīgas popularizēšanās nolūkos un ne tikai..., tapēc domāju, ka, ja laicīgi zināmi visi dartumi (iespējams kādreiz būs pasākumu kalendārs), visu var saplānot!
Biš tik jāpiestrādā pie bonusiem, ko kluba biedri varētu izmantot!
Taču kluba pasākumi, kas gadā pagaidām ir plānoti tikai 2-3 (man zināmie), ir publiski izziņoti vismaz 2-3 ned. iepriekš un uz tādiem domājam var savākties un atbraukt!
Protams, klubs rosīsies un te jau briest sprorta spēles un braucieni ārpus Rīgas popularizēšanās nolūkos un ne tikai..., tapēc domāju, ka, ja laicīgi zināmi visi dartumi (iespējams kādreiz būs pasākumu kalendārs), visu var saplānot!
Biš tik jāpiestrādā pie bonusiem, ko kluba biedri varētu izmantot!
Tads nopietns topiks, ka pat negribas neko sliktu rakstit
Un atbildot uz jautajumus -> Kāpēc es nevēlos iestāties e36 Club Latvia?
- Da nez, nepieņem
Un atbildot uz jautajumus -> Kāpēc es nevēlos iestāties e36 Club Latvia?
- Da nez, nepieņem