Kvēēpmobīlis
Tātad, par cik no melnā e36 es atvadijos, un apnika man izmantot K2 ar sparco tupelēm, tad tika iegādāts TDS.
Auto, 93.gada 2.5TDS,itkā čips arī virsū, sedans, no komplektācijas arī nekā diža, elektro pr. logi, lūka, sēdekļi arī elektro, un Temperatūra un plksts elektro
Dīzeļi man nepatīk kā sugas, bet paņēmu viņu jo auto jau zinu kādus gadus 3, un daudz esmu taisījis un redzējis to auto ( topošās sievas vecāku vecais auto), un pa tādu naudu ar svaigu TA nevarēju nepaņemt, jo šitam vismaz bundža nav izpuvusi(2 mazi cigarešu resnumā caurumiņi bagāžniekā).
Vizuāli auto izskātās vnk ar auto braukts pārsvarā tika 6dienās un 7dienās, Jugla-Ogre-Jugla. takā nav nodzīts motoriņš, tik tagad jāmaina sūknis, bet tas tā.
Plāni:
augustā auto tiks savests kārtībā , t.i. pilnīgi visu pārkrāsošu(krāsa vēl precīzi nav zināma, jo katru dienu gribas citu ), un salons tiks mainīts, melnie griesti, kr4 visu melnu salonu, jau esmu ticis pie pusādas recaro salona par labām naudām, ko arī uzreiz uzinstalēju.
savilkt mūziku nevis uz tjap-ļjap, bet kārīgus vadus un visu pārējo.
Elektro klimu, 18pogu OBC.
Uztaisīt kārtīgu hadeni, koilas utt...
Un ļoti ceru ka septembŗa sākumā jau viss būs gatavs un varēšē atrādīt.
Gan jau kavi nēesmu saraktījis ko vēlos sadarīt, bet procesa laikā viss būs redzams kas mainīsies...No bildēm nekas svaigs, bet mainijies kopš bildēts nekas nav.
Auto, 93.gada 2.5TDS,itkā čips arī virsū, sedans, no komplektācijas arī nekā diža, elektro pr. logi, lūka, sēdekļi arī elektro, un Temperatūra un plksts elektro
Dīzeļi man nepatīk kā sugas, bet paņēmu viņu jo auto jau zinu kādus gadus 3, un daudz esmu taisījis un redzējis to auto ( topošās sievas vecāku vecais auto), un pa tādu naudu ar svaigu TA nevarēju nepaņemt, jo šitam vismaz bundža nav izpuvusi(2 mazi cigarešu resnumā caurumiņi bagāžniekā).
Vizuāli auto izskātās vnk ar auto braukts pārsvarā tika 6dienās un 7dienās, Jugla-Ogre-Jugla. takā nav nodzīts motoriņš, tik tagad jāmaina sūknis, bet tas tā.
Plāni:
augustā auto tiks savests kārtībā , t.i. pilnīgi visu pārkrāsošu(krāsa vēl precīzi nav zināma, jo katru dienu gribas citu ), un salons tiks mainīts, melnie griesti, kr4 visu melnu salonu, jau esmu ticis pie pusādas recaro salona par labām naudām, ko arī uzreiz uzinstalēju.
savilkt mūziku nevis uz tjap-ļjap, bet kārīgus vadus un visu pārējo.
Elektro klimu, 18pogu OBC.
Uztaisīt kārtīgu hadeni, koilas utt...
Un ļoti ceru ka septembŗa sākumā jau viss būs gatavs un varēšē atrādīt.
Gan jau kavi nēesmu saraktījis ko vēlos sadarīt, bet procesa laikā viss būs redzams kas mainīsies...No bildēm nekas svaigs, bet mainijies kopš bildēts nekas nav.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis G1RT5 - 12 Jūl 2012, 22:20, kopā labots 1 reizi.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Un bildes no salona...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Rokas kur pielikt katrā ziņā ir kur, būs kur laiku pakavēt. Personīgi patīk salons, izņemot stūri.
Esi sveicināts :) Jugla - Ogre tad jau vietējasi esi , pats ar esmu no Ogres :)
kas tas pa apvienojumu aizmugures apšivkām? airis un poga
Tieši par to pašu gribēju jautāt!m4z rakstīja:kas tas pa apvienojumu aizmugures apšivkām? airis un poga
Tā ir extra, kad nosēžas aķītis, var ar airiem aizairēt ciet
Bet godīgi sakot nē, tā nav, atbilde ir vnk man aizmugurē ir airi, bet kad pirku recaro salonu, abšivkas nāca līdzi kurām jau bija pogas iekšā, un tas arī ietilpst plānā,ar to es domāju, ka aizmugurē arī būs elektro logi.
Bet godīgi sakot nē, tā nav, atbilde ir vnk man aizmugurē ir airi, bet kad pirku recaro salonu, abšivkas nāca līdzi kurām jau bija pogas iekšā, un tas arī ietilpst plānā,ar to es domāju, ka aizmugurē arī būs elektro logi.
Ar interesi sekošu līdz progresam
Bet no aira caurums ta paliks! Te ko pielikt rokas ir daudz.... Lai veicas darbos
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
tak ielieciet kāds marihuana tel nr. (katram gadījumam).
kādam gadijumam?
Neko darīt, nāksies likt apaļo aizbāzni, un būs labi, bet ja nebūs, tad nāksies meklēt abšivkas...Beigtais rakstīja:Bet no aira caurums ta paliks! Te ko pielikt rokas ir daudz.... Lai veicas darbos
da labi? ar kadu auto Tevi var redzet Ogres ielas?LAKIKS rakstīja:Esi sveicināts :) Jugla - Ogre tad jau vietējasi esi , pats ar esmu no Ogres :)
LAKIKS rakstīja:Esi sveicināts :) Jugla - Ogre tad jau vietējasi esi , pats ar esmu no Ogres :)
Da labi? Kur Tevi Juglā var redzēt un ar kādu auto?
Vai pareizi saprotu ka šis jau ir pārdots?
nop, esi kaut ko sajaucis...
auto ļoti lēni tiek gatavots 2014. gada maijam...
auto ļoti lēni tiek gatavots 2014. gada maijam...
ok
vienkārši sen nekas par auto nebija rakstīts
vienkārši sen nekas par auto nebija rakstīts