TD91 e36 sedans.

Sveiki visiem !
Es esmu jauniņais iekš e36.lv
vēlējos iepazīstināt ar ganjau jums pazīstamo auto !
Apmēram pirms nedēļas tika iegādāts 320i e36 sedans 1992. gada , no jūzera sidnas
Pagaidām nekas vēl nav sākts darīts ar šo auto , bet ir plānos pārkrāsot ! :)
tāds lūk izsktās šis e36 : Protams ir visādi sīkumi, kuri tiks salaboti laika gaitā !
Piemēram vajag restaurēt benzīna sūkni :( kā arī iepriekš minēju ,ka jāpārkrāso auto būs !
aizvakar tika nomainīts radiators , jo vecais tecēja !
Jānomaina aizmugurējās bukses , jānomaina stūres reika ! Pagaidām tas arī būtu viss !
paldies par uzmanību !
Es esmu jauniņais iekš e36.lv

Apmēram pirms nedēļas tika iegādāts 320i e36 sedans 1992. gada , no jūzera sidnas

Pagaidām nekas vēl nav sākts darīts ar šo auto , bet ir plānos pārkrāsot ! :)
tāds lūk izsktās šis e36 : Protams ir visādi sīkumi, kuri tiks salaboti laika gaitā !

Piemēram vajag restaurēt benzīna sūkni :( kā arī iepriekš minēju ,ka jāpārkrāso auto būs !
aizvakar tika nomainīts radiators , jo vecais tecēja !
Jānomaina aizmugurējās bukses , jānomaina stūres reika ! Pagaidām tas arī būtu viss !
paldies par uzmanību !

Labs pirkums! 

Paldies
, pa lielam nav neko noklusējis jūzeris sidnas vienīgais par sūkni neko nepateica man , bet nu tas nebūtu tas trakākais ! :)

simpātisks,apsveicu 

Bildēs izskatīgs, pats biju šo skatīties, bet nu izdomāju tomēr neņemt, kkas tomēr īsti nepatika. Pārāk daudz tādu tehnisku sīkumu
Lai labi ripo

Lai labi ripo

Kāpēc domā uzreiz pārkrāsot? Traki kasjaki-buktes, švīkas utt?

Atļaušos atbildēt - uz jumta divi diezgan lieli pleķi, kur laka nonākusi un šur tur pa rūsas burbulītim, vistrakāk uz pasažiera puses spārna 

Spārnus nomainīšu , jo nav jēga tos pārkrāsot , šofera pusē ir 5cm špaktele uzmesta spārnam ! pasažiera durvīm arī ir rūsa ! tas vis tiks savests kārtībā ziemā , ja būs laiks :)Klavz rakstīja:Atļaušos atbildēt - uz jumta divi diezgan lieli pleķi, kur laka nonākusi un šur tur pa rūsas burbulītim, vistrakāk uz pasažiera puses spārna
Pēdējais labojis TD91 - 22 Jūl 2012, 23:39, kopā labots 1 reizi.

Ir daudz buktes , švīkas , uz jumta arī tas pats :( bet tuvākajā laikā vēl to nedarīšu ,varbūt pietiks ar pulēšanu sākumam ! tā lūkbeeSharp rakstīja:Kāpēc domā uzreiz pārkrāsot? Traki kasjaki-buktes, švīkas utt?

Sveikts bariņā!
veiksmi ar plānotajiem darbiem.
veiksmi ar plānotajiem darbiem.

Liels paldies

Skaists bij man tas EX e36
lai veicas uzlabojumos un lai labi ripo.

lai veicas uzlabojumos un lai labi ripo.

Instagram - Sandis_e36

Paldies ! :)
Cerams , ka ripos labi!
Cerams , ka ripos labi!

Klavz rakstīja:Atļaušos atbildēt - uz jumta divi diezgan lieli pleķi, kur laka nonākusi un šur tur pa rūsas burbulītim, vistrakāk uz pasažiera puses spārna
no taa,ka tur laka ir nonakusi no jumta,jau braukshanas kvalitaati nemaina un tapat,uzklat jaunu laku-tas neko nemaksaa.
un to pasazhiera puses sparnu,es jau tev teicu,ka vnk jamaina un viss,nekaada lielaa beeda tur nav!

Instagram - Sandis_e36

Sidnas - es jau neko par to nesaku, vienkārši īsti nebija tas ko meklēju, citam atkal savādāk
Lieki piebilst, ka šī krāsa ir ļoooti laba un apvienojumā ar šiem diskiem ir vienk

Lieki piebilst, ka šī krāsa ir ļoooti laba un apvienojumā ar šiem diskiem ir vienk

Pagaidām esmu apmierināts ar auto katrā ziņā
šodien tiks aizvests uz diagnostiku!
Un tiks pie dzeltenām miglām arī

šodien tiks aizvests uz diagnostiku!

Un tiks pie dzeltenām miglām arī