E36-sikais
tas ir man e36 nopirku to ka pirmo auto. nopirku parastu tagad esmu bik pilicis rokas klat. kad nopirku staveja ieksha 1.8 parastais biju parveidojis izpludi bet atri vien tas motors nobeidzas . tagad ir ielikt ieksha 2.0vanos m50b20 bet liekas ka tas ari bus man par mazu pagaidam vel nau pabeigs tuvakaja laika doma ir salikt un tad jau bus vel kadas bildes :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mūsu kopdarbs Liekot iekšā M50B20 vanosu sanāca druscīt nosvilināt vadības bloku, tagad tahometrs iet līdz
10 000RPM
10 000RPM
ko tieši nocepi ?
Ierobežotāju Vismaz tā liekas. Bet motors ir no E34
nomainiet instrumentu paneli.Guncha_BMW rakstīja:Ierobežotāju Vismaz tā liekas. Bet motors ir no E34
Domā vaina ir instrumentu panelī?
varētu būt, jo 10 tk rpm ilgi nav spējīgs griest... 4/6 cyl tomēr panelis atšķiras.
Bet panelis laikam bija no 2.5....
Tahometra bultiņa griežas līdz tai vietai kur ir 10L degvielas patēriņš atzīme
jaunības dullums un daudz ko grūti saprast.. paies gadi :smiesiesGuncha_BMW rakstīja:Tahometra bultiņa griežas līdz tai vietai kur ir 10L degvielas patēriņš atzīme
Uztaisi plašāku aprakstu par auto + ieliec kādu vēl bildi!
Guncha_BMW rakstīja:Domā vaina ir instrumentu panelī?
4cilindru panelisGuncha_BMW rakstīja:Mūsu kopdarbs Liekot iekšā M50B20 vanosu sanāca druscīt nosvilināt vadības bloku, tagad tahometrs iet līdz
10 000RPM
haube patīk ;D
Interesants. bet vajag vēl bildes.
Guncha_BMW rakstīja:Mūsu kopdarbs Liekot iekšā M50B20 vanosu sanāca druscīt nosvilināt vadības bloku, tagad tahometrs iet līdz
10 000RPM
Spriežot pēc šī posta, lūdzams nemāni cilvēkus ar šādu tekstu!
Ir labi ka daudz saproti, bet neviens nav perfekts un nezin visu!Guncha_BMW rakstīja:Varu palīdzēt. Pārzinu BMW E36 elektroniku pilnība. Ja kas interesē rakstiet PM vai arī Tel. 29929851
Nu tas jau nebija tā domāts. vienkārši pagaidām slinkums iedziļināties kādēļ tā notiek. jo ir daudz darba un nav laika tam
Ceru uz sapratni....
Ceru uz sapratni....
ari sasmejos par to nosvilinato elektroniku
katraa zinjaa laipni lugts barinjaa, bet pagaidam sis tik izskatas pec setas triecamaa, bet nu gan jau bus labi
katraa zinjaa laipni lugts barinjaa, bet pagaidam sis tik izskatas pec setas triecamaa, bet nu gan jau bus labi
...