Emzis montrealblau 323
Sveicināti visi e36 biedri.
Forumā jau esmu reģistrējies kadu ilgāku laiku bet nebiju atrādijis savu e36. ;D
Nekas īpašs - bmw 318 parastais m40
krāsa pelēka
parastā komplektācija, ar visiem elektriskajiem spoguļiem un lampu augstumiem.
ādas salons, rokas balsts, kas protams pārlikts.
Forumā jau esmu reģistrējies kadu ilgāku laiku bet nebiju atrādijis savu e36. ;D
Nekas īpašs - bmw 318 parastais m40
krāsa pelēka
parastā komplektācija, ar visiem elektriskajiem spoguļiem un lampu augstumiem.
ādas salons, rokas balsts, kas protams pārlikts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Emzī - 30 Mai 2013, 01:54, kopā labots 1 reizi.
sveikts barinja tikai apraksts tads īss prieks ka aluksnes puse vairojamies!
-dewil-
Sveiksts bariņā!
Prasās nedaudz garāks apraskstiņš par auto
Prasās nedaudz garāks apraskstiņš par auto
Tā, tā, kurš uzdrošinājies bildēties manā teritorijā? Redzēju karodziņu pilsētā (laikam) vakardien
Pēdējā laikā ĻOOTI daudz jauni e36 parādās.. bet cilvēki laikam domā, ka vnk te ir jaatzīmējas.. tip jāieliek 3 bildes un jauzraksta 3 teikumi - nekas īpašs, pelēks bembis, nopirku, kad pārdevu auģiku utt... un topics aiziet galējībās vai vsp viņu aizmirst, ka tāds ir uztaisīts..
Ko es ar to gribu teikt - ceru, ka šis topics nebūs viens no tiem un kkādu progresu arī varēs pavērot
Sveikts lai izdodas plāni (ja tādi maz ir)
Ko es ar to gribu teikt - ceru, ka šis topics nebūs viens no tiem un kkādu progresu arī varēs pavērot
marux rakstīja:Tā, tā, kurš uzdrošinājies bildēties manā teritorijā? Redzēju karodziņu pilsētā (laikam) vakardien
Es arī tevi redzēju. Viszmaz tavas dzeltenās gaismas pamaniju
STUDENTS rakstīja:Pēdējā laikā ĻOOTI daudz jauni e36 parādās.. bet cilvēki laikam domā, ka vnk te ir jaatzīmējas.. tip jāieliek 3 bildes un jauzraksta 3 teikumi - nekas īpašs, pelēks bembis, nopirku, kad pārdevu auģiku utt... un topics aiziet galējībās vai vsp viņu aizmirst, ka tāds ir uztaisīts..
Nu man jau mašina kādus gadus ir. Vienkārši biju sekojis lidz e36.lv bet tā arī kārtīgi nebiju piedalijies.
Viss pamazām notiek iespeju robežas.
Neliels pielukums kā es tiku pie jaunas, ja ne jaunas tad savādākas motora galvas.
Nu kādu laiku atpakaļ kad vēl nesen biju iegādājies šo auto, diezgan labi skanēja sadilusī sadales vārpsta un kompensatori un viss parējais.
Nu tad viendreiz tam peināca gals kad pārplīsa motora siksna ;D manuprāt mans motors vienīgais ar siksnu nevis ķēdi ;D
Nu no sākuma bija doma mainīt tikai sadales vārpstu ar rokerīšiem. bet protams ka jau tā ir slimība neviens jau bez motora galvas pliku sadaleni netirgo ;D tā kā sanāca pirkt visu galvu ... bet tā pat snāca izdevīgāk. nepirku protams jaunu, bet lietotu, diezgan labā tehniskajā stāvoklī. :) viss tika samainīts veiksmīgi. Pat sāka iet ievērojami labāk nekā pirms tam. cik nu labi gan var iet :) Bildē var redzet sadales vārpstas slikto stāvokli ;D , pat malas bija aplaustas. un iededzinātas līnijas ;D
Nu kādu laiku atpakaļ kad vēl nesen biju iegādājies šo auto, diezgan labi skanēja sadilusī sadales vārpsta un kompensatori un viss parējais.
Nu tad viendreiz tam peināca gals kad pārplīsa motora siksna ;D manuprāt mans motors vienīgais ar siksnu nevis ķēdi ;D
Nu no sākuma bija doma mainīt tikai sadales vārpstu ar rokerīšiem. bet protams ka jau tā ir slimība neviens jau bez motora galvas pliku sadaleni netirgo ;D tā kā sanāca pirkt visu galvu ... bet tā pat snāca izdevīgāk. nepirku protams jaunu, bet lietotu, diezgan labā tehniskajā stāvoklī. :) viss tika samainīts veiksmīgi. Pat sāka iet ievērojami labāk nekā pirms tam. cik nu labi gan var iet :) Bildē var redzet sadales vārpstas slikto stāvokli ;D , pat malas bija aplaustas. un iededzinātas līnijas ;D
Daži alūksnieši!
Apskatijos vecās bildes kompīti atradu vienu 6dienas sabrauciena bildi.
2010 gada bilde. tad tas bija BavarianCar.lv sabrauciens Alūksnē
Apskatijos vecās bildes kompīti atradu vienu 6dienas sabrauciena bildi.
2010 gada bilde. tad tas bija BavarianCar.lv sabrauciens Alūksnē
e36, kas vel nebija samaitāti ar m-pakas pamperiem ..
Tad nu tiešām sen šeit nav nekas rakstīt. Bet nu tā pat šis tas tika darīt lai pelēcītis izskatītos zolīdāk :)
Nu šī ir pēdējā bilde ko esmu uzņēmis pirms pārdošanas, četrus gadus braucu ar šo pelēko 1.8
Nu šī ir pēdējā bilde ko esmu uzņēmis pirms pārdošanas, četrus gadus braucu ar šo pelēko 1.8
jautājums par uzacīm, ņemt nost vai atstat?
āda nav saplēsta, bet šur tur padilusi, tāpēc doma mēģināt krāsot.
Vēl trūkst lielais kompis, kas ar laiku tiks iegādāts :)
ātrumkloķis arī jānomaina :) janu kād vēlās man notirgot rakstat pm
ir vēl šis tas jāsadara un jāsapucē :) galvenais kas tika skatīts pērkot bija virzbūves stāvoklis, jo vecajam patika rūsēt
krāsa montrealblau metallic
ir vēl šis tas jāsadara un jāsapucē :) galvenais kas tika skatīts pērkot bija virzbūves stāvoklis, jo vecajam patika rūsēt
krāsa montrealblau metallic
sito ssā ilgi pētiju, izskatās labs e36
BET tikai tie spoguļi
BET tikai tie spoguļi
Gribētos vēl nedaudz nosēdināt, bet doma par koilam, bet nu jāskatās kā būs