E36-voldinsh
Šis ir stasts par manu bmw e36, 1991. gada marta izlaidums, Motors 2.5 - M50B25 (141KW), Ja nemaldos esmu 3. saimnieks Latvija, auto Latvija iecelojis 2007. gada. Pats es iegadajos auto pagajuša gada augusta, šis ir mans pirmais auto, tapec cenšos iztureties ar rupibu, ja sakuma draugi teica, lai neperku bmw, jo nespešu vina liet un to gotinu savaldit, tad tagad es varu teikt, ka labi vien ir, ka iegadajos BMW, kaut ari sakuma biju metis aci uz preludi. Iegadajos auto un strauji tuvojas ziema, paspeju aprast, domaju, kada gan braukšan bus ziema ar šo aparatu, jo iet vinš zvera, pirmie sniegi un devu valu saviem priekiem - slipet krustojumus Ziemu nobraucis, saku pamanit, ka mate korozija sak launpratigi grauzt arkas un citas detalas, ka pat auto bija gruti nofotografet no kada lenka, lai rusu neredz, ta es saku domat par restauraciju un mekleju meistaru, kas man iemacitu atbrivoties no rusas un citas nianses, jo šaja joma es biju galigi zalš, ta nu sagadija, ka satiku Sašu, sarunaju laiku un vareju kerties klat pie auto atbrivošanas no rusas :) Procesa tika gan izdzita visa rusa, gan apstradat ar pretrusas lidzekliem un nopakots auto, tad turpinajuma pievienošu dažas bildes. Šobrit esmu apslimis un mana uztvere ir tikai rits, tapec nav speka gari izpausties
Šads vinš man pavasari, kad domaju pielikt roku, var redzet kapots apbružats un uz vaditaja durvis tada bukte un visasarusejusi, pagažnieks bija ratstyle un visa kante ar ;p
Uploaded with ImageShack.us
Sliekšnu metinašana, kad viss aju procesa. Pilns vel ar mazam buktem bija, kas bija jašpaktele ciet un jagludina :)
Jau gatavais rezultats :)
Un tad vel nedaudz no salona, tur gan vajadzetu roku pielikt, vajadzetu pielabot nedaudz adas benkus un tad vel parvilkt melnos griestus, ka ari tikt gala ar muziku :)
Tuvakie plani ir savest kartiba salonu, tikt gala ar stures pastiprinataja škidruma zudumiem, nomainit priekša atsperes, un tad vares jau skatities nakamos planus
Šads vinš man pavasari, kad domaju pielikt roku, var redzet kapots apbružats un uz vaditaja durvis tada bukte un visasarusejusi, pagažnieks bija ratstyle un visa kante ar ;p
Sliekšnu metinašana, kad viss aju procesa. Pilns vel ar mazam buktem bija, kas bija jašpaktele ciet un jagludina :)
Jau gatavais rezultats :)
Un tad vel nedaudz no salona, tur gan vajadzetu roku pielikt, vajadzetu pielabot nedaudz adas benkus un tad vel parvilkt melnos griestus, ka ari tikt gala ar muziku :)
Tuvakie plani ir savest kartiba salonu, tikt gala ar stures pastiprinataja škidruma zudumiem, nomainit priekša atsperes, un tad vares jau skatities nakamos planus
Bildēs, kur ja piekrāsots utt.. izskatās super
Salons arī tā neko - kožīgs .. es arī tādu gribu, tikai ar roku balstu un galvas balstiem
Salons arī tā neko - kožīgs .. es arī tādu gribu, tikai ar roku balstu un galvas balstiem
Rakstā gan nepieminēju, bet auto ir pilnībā pārkrāsots, pārmetināts un kapots ir sapulēts, ka tagad kokiem lapas uz viņa var skaitīt, tai skaitā visi moldingi, un citi sīkumi arī tika pilnībā restaurēti, pārkŗasoti :)
Jā koža ir ērta, šim vēl ir sēdekļu apsilde, tad ziemā dupsim patīkami
Jā koža ir ērta, šim vēl ir sēdekļu apsilde, tad ziemā dupsim patīkami
Jā pārkrāsots tiešām skaists
Prasās vēl bildes no aizmugures arī
P.S. iepriekš bija melns un pārkrāsoji zilu, ja?
pa smuko
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
jā, pirms tam bija tradicionālais BMW diamond schwarz, kas bija jau izbalējusi un tā. Itkā varēja jau izvēlēties krāsu kādu vien vēlos, man bija pirmā doma ņemt dark shadow blue, bet tad uzināju, ka tā ir dārgā krās, jo tur perlamutrs utt, bet tai krāsai nianse bija tāda, no prieksās zils, kā staigā apkārt mainās uz melnu, bet šis ir alternatīvais variants, kam princips tāds pats :) Saulē zils, bet krēslā melns. kāpēc ne melnu ? Jo melns bija pirms tam un melns ir visur, gribējās paeksperimentēt :)uteo rakstīja:Jā pārkrāsots tiešām skaists
Aizmugurē ir stock, tik izpūtējs nav stock, vēlāk ielikšu, kad safočēšu :)
Kas tev tā par lūpu priekšas buferim?
Ja nemaldos, ta tā skaitās prelūdes 97g. lūpa :) nedaduz salaidumvieta ir izgājusi no vietas, bet uzskatu, ka stock bamperim piemērotākā lūpa :)
Ievērtēts dzīvē, gan pirms, gan pēc pārvērtībām. Lai arī pēc pārvērtībām ievērtēju kad jau bija diezgan tumšs, tomēr varu teikt ka auto nujauizskatās super. Skaties ka drīz vien nesāks visiem parādīties prelūdes lūpas
Spiid un laistaas , vismaz bildees ..
Man personiigi taa hondas luupa kkaa nevisai
Man personiigi taa hondas luupa kkaa nevisai
njaa... labs darbiņš paveikts... vēl šo un to, bet autiņš jau izskatās
Paldies :) Te gan ir pavisam maza daļa no bildēm, kādreiz saņemšos un ielikšu tapšanas procesu, jo pirmajā bildē gan izskatās labāks, kā viņš īstenībā bija, kopā ir 150 bildes no tapšanas, bet būs jāsaņemāsDuNc1x rakstīja:Malacis, tā tik turēt baig patīk
Ļoti zolidi izskatas!
kā arī prasas bmw emblema uz motora parsega!
Tā neko
Pēc pārkrāsošanas veco negribējās likt, lai pēc tam atkal nav jākasa nost Jāatrod tirgoņi un jaunas jāiegādājāsGekons rakstīja:Ļoti zolidi izskatas!
Uzprasi lietotājam KLAVINS par emblēmām, vai arī paložņā pats pa jebay un pameklē lētāko variantu.
Izskatās jau diezgan glīts auto