E36-Arčiys
BMW 320 (vanus) 1992 gada
auto iegadajos 2010.08
melns ādas salons, el. logi, lūka un spoguļi ir uzliktas sēdinātās atsperes,
REMUS bundulis R17 diski.
Ar BMW esmu apmierināts ieprieks bija b4 1.9 td.
lielākā ķibele bija šogad pavasari braucot pie omes uz laukiem sanāca iebukset dubļos (lidz tiltiem) un ceļot āra sabojāju slieksni, bet prasijas jau pec jauniem.
sliekšņus un jaunas arkas esmu nopircis tagad mekleju metinataju un kvalitativu krāsotāju, ja kādam ir kāds zināms dodiet ziņu, vēlams Jelgavā!
planoju iegadatie m bamperi un spoguļus, kā arī logus tonet, bet visu palēnam.
varbūt kads pārdod kko no minētā?
kā arī ceru uz ieteikumiem ko pamainit vai ko tieši nemainit.
auto iegadajos 2010.08
melns ādas salons, el. logi, lūka un spoguļi ir uzliktas sēdinātās atsperes,
REMUS bundulis R17 diski.
Ar BMW esmu apmierināts ieprieks bija b4 1.9 td.
lielākā ķibele bija šogad pavasari braucot pie omes uz laukiem sanāca iebukset dubļos (lidz tiltiem) un ceļot āra sabojāju slieksni, bet prasijas jau pec jauniem.
sliekšņus un jaunas arkas esmu nopircis tagad mekleju metinataju un kvalitativu krāsotāju, ja kādam ir kāds zināms dodiet ziņu, vēlams Jelgavā!
planoju iegadatie m bamperi un spoguļus, kā arī logus tonet, bet visu palēnam.
varbūt kads pārdod kko no minētā?
kā arī ceru uz ieteikumiem ko pamainit vai ko tieši nemainit.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Arčiys - 12 Feb 2013, 15:53, kopā labots 1 reizi.
Uz naakoso Jelgavas pasaakumu jaabuut.
100% būšu! gribeju jau uz iepriekšējo ierasties bet nebiju informēts ka tāds bus tg centišos sekot info un piedališos
Vel viens Jelgavnieks..
sanaca salocit kad iesedos
ar tadiem diskiem jau nopirku, ir doma mainit uz M-Style 68
Vēl viens e36, kas jāatdzīvina. Izskatās, ka ir padaudz ko graizīt un metināt.
Baigi, MAN šķiet, neiederās tā stūre, kloķa gals un izpūtēja gals Kaut gan labu kloķa galu atrast grūti..
āāā.. Drīz arī eļļa jāmaina
Baigi, MAN šķiet, neiederās tā stūre, kloķa gals un izpūtēja gals Kaut gan labu kloķa galu atrast grūti..
piekritu, ja darbins bus jaiegulda lai savestu kartiba
ceru menesa beigas tikt gala ar slieksniem un arkam!
ceru menesa beigas tikt gala ar slieksniem un arkam!
nopirku savu un ellas intervals uz oranzu bija. Nobraucu 2 menesi un samainiju. Tagad ella noraadiita ka pec 15 000 km jamaina. 10 litri iegaja no manas kannas un litru servisaa pieleeja.
190 000 vareetu buut ari reaals nobraukums. Opis pec maizes uz maxima ja tik braucis.
190 000 vareetu buut ari reaals nobraukums. Opis pec maizes uz maxima ja tik braucis.
esmu redzejis sho e36 sad tad jelgava:)
6dien jabrauc uz riigu tev ar
6dien jabrauc uz riigu tev ar
jāstrāda loti jau gribetos paskatities kas un ka, neesmu ne reizi bijis
par ko tu runā vispār?lasiju divreiz visu un tā arī neiebraucu par ko iet runa?V1Beta rakstīja:nopirku savu un ellas intervals uz oranzu bija. Nobraucu 2 menesi un samainiju. Tagad ella noraadiita ka pec 15 000 km jamaina. 10 litri iegaja no manas kannas un litru servisaa pieleeja.
11 litrus eļļu tev ielēja dzinējā?
Mosk, garam leja.
Vai arī lēja līdz korķim
Simpātisks autiņs, diski diezgan labi izskatās.
Simpātisks autiņs, diski diezgan labi izskatās.
Rīga nēsi ne reizi bijis..?Arčiys rakstīja:jāstrāda loti jau gribetos paskatities kas un ka, neesmu ne reizi bijis
Kubiciņi panelī neko nenorāda - vismaz es savam oilservice nemetu nost jau pēdējos 50 000km. Apnikakorsa rakstīja:
Par tēmu runājot - smuki diski
Sēdekļi izskatās, ka būtu nomiruši kādā vietējā upītē, jo izskatās uzburguši kā līķi
Bet tā - ceļams aparāts! Veiksmi!
Bet tā - ceļams aparāts! Veiksmi!
rīgā jau esmu bijis bet uz E36 sabraucienu gan nē!