Neliels remontiņš :D
hejā.
Lieta tāda ka manam miļumiņam vajadzīgs remontiņš.
Sanāca maza šaizīte un ieskrēju kokā. Gribēju Jums visiem pajautāt kādus paņēmienus varētu mēģināt lai iztaisnotu to kas bildē ir saliekts? Padalaties ar saviem viedokļiem. Maybe kādam ir arī rezerves daļas.
Paldies.
Lieta tāda ka manam miļumiņam vajadzīgs remontiņš.
Sanāca maza šaizīte un ieskrēju kokā. Gribēju Jums visiem pajautāt kādus paņēmienus varētu mēģināt lai iztaisnotu to kas bildē ir saliekts? Padalaties ar saviem viedokļiem. Maybe kādam ir arī rezerves daļas.
Paldies.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izjauc un iztirgo vinju detaljaas! Bez stenda vinju normaali neiztaisnosi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Šito variantu aizmirsti. Ļoti laba mašina. Cik varētu maksāt stends?
Pie mums servisaa tas izmaksaatu ap 200Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
TU nopietni?
Riepas ir izcilas
Riepas ir izcilas
Tikai lonžeronu izstaisnošana?Orkaans rakstīja:Pie mums servisaa tas izmaksaatu ap 200Ls
Uzlikshana uz stenda un priekshas gjeometrijas atjaunoshana!
Un paprasi Dogmam cik galaa izmaksaa paarkraameeshana + papiiru nokaartoshana
Tieši tā :) Protams, ja tiešām tikai pārkrāmē un neko neuzlabo, tad jau tīri okei vēl cena, bet pa lielam - nav jēga JA patīk čakarēties un vēlāk domāt "vai tiešām to vajadzēja", tad no problem :)
200Ls ir salīdzinoši laba cena par ģeometrijas atjaunošanu (nezinot sīkumos, grūti spriest par cenu). To ir vērts darīt, ja bundža tiešām ir laba, nevis tāda, ka velkot ārā, noplīsīs priekša.
Šajā gadījumā - vai, nu, ļoti taisnas rokas un grāmatas + visas priekšas pārmetināšana pa punktiem, vai arī ģeometrijas stends. Pa lielam - abi varianti vienādās izmaksās.
200Ls ir salīdzinoši laba cena par ģeometrijas atjaunošanu (nezinot sīkumos, grūti spriest par cenu). To ir vērts darīt, ja bundža tiešām ir laba, nevis tāda, ka velkot ārā, noplīsīs priekša.
Šajā gadījumā - vai, nu, ļoti taisnas rokas un grāmatas + visas priekšas pārmetināšana pa punktiem, vai arī ģeometrijas stends. Pa lielam - abi varianti vienādās izmaksās.
nu viņš jau katru otro detaļu jaunu likaOrkaans rakstīja:Un paprasi Dogmam cik galaa izmaksaa paarkraameeshana + papiiru nokaartoshana
Kas jūs pilnīgi dīvaini esat? pats gals nedaudz noliekts un domājat ka mašinai priekša nonesta?
cmon, ar štropi atvelc un piemetinu, un gatavs.
vai te kads spameris ieklidis vai vienkarsi praats atsists reizee ar lonzeroniem
Nu, tad tik dari nevis gaidi šeit pozitīvas atsauksmes par līka būra reanimēšanu.ivucis332 rakstīja:Kas jūs pilnīgi dīvaini esat? pats gals nedaudz noliekts un domājat ka mašinai priekša nonesta?
Domāju, ka pats var mēģināt taisīt, 100% zinot, ka otrreiz vairs ar to auto netiks iebraukts kokā... Jo pēc tam sekas būs sen letālākas.
kurš te gaida pozitīvas atsauksmes? kaut kads jefiņš jau taisās pirkt, dažs astro summu.. Baigie smukuļi šite novakušies.
Pa lielam - cik kvalitatīvi gribi. Gribi tā, lai var salikt purnu, tad jā, ar štropi velc ārā. Ja gribi kārtīgi, tad ģeometrijas stends.
ivucis332 rakstīja:Kas jūs pilnīgi dīvaini esat? pats gals nedaudz noliekts un domājat ka mašinai priekša nonesta?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Domaaju ,ka ADMINI var dzeest sho prikolu topiku! Kaads vienkaarshi noleemis pajautroties un pap...... praatu citiem!
+1Orkaans rakstīja:Domaaju ,ka ADMINI var dzeest sho prikolu topiku! Kaads vienkaarshi noleemis pajautroties un pap...... praatu citiem!
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .