E36-janka222
BMW 318is, 1992.gada melnā krāsā.
Iegādājos šovasar 15.jūlijā 2012.gadā.
Komplektācija - lietie diski, lūka, servisa grāmatiņa, abs, centrālā atslēga, imobilaizers, signalizācija, elektriskie spoguļi, spoilers, tonēti logi, stereo sistēma.
BMW izdomāju iegādāties, jo patīk tieši e36 izskats (kuzovs), un gribēju pierast pie pakaļējās piedziņas. Un nu, pāris mēnešus esmu vizinājies un sapratis, ka šis auto ir priekš manis. :)
Šonedēļ man pielabos bembi, novērsīs biščiņ koroziju, nomainīs parasto lūku un elektronisko, uzlikšu ziemas gumiju, ielaidīšu ziemas gaisu riepās uz Ziemassvētkiem būs jau eņģeļ acis, būs jāsaliek. Nu tādi pagaidām ir tie plāni.
Kopš auto iegādes esmu tikai nomainījis bremžu klučus un eļļu motorā un stūres pastiprinātājā.
Esmu uzstādījis rāciju bembī
P.S. sorry ka bembis netīrs, citu bilžu pagaidām nav
Iegādājos šovasar 15.jūlijā 2012.gadā.
Komplektācija - lietie diski, lūka, servisa grāmatiņa, abs, centrālā atslēga, imobilaizers, signalizācija, elektriskie spoguļi, spoilers, tonēti logi, stereo sistēma.
BMW izdomāju iegādāties, jo patīk tieši e36 izskats (kuzovs), un gribēju pierast pie pakaļējās piedziņas. Un nu, pāris mēnešus esmu vizinājies un sapratis, ka šis auto ir priekš manis. :)
Šonedēļ man pielabos bembi, novērsīs biščiņ koroziju, nomainīs parasto lūku un elektronisko, uzlikšu ziemas gumiju, ielaidīšu ziemas gaisu riepās uz Ziemassvētkiem būs jau eņģeļ acis, būs jāsaliek. Nu tādi pagaidām ir tie plāni.
Kopš auto iegādes esmu tikai nomainījis bremžu klučus un eļļu motorā un stūres pastiprinātājā.
Esmu uzstādījis rāciju bembī
P.S. sorry ka bembis netīrs, citu bilžu pagaidām nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nah rāciju?
bet uzreiz jau laikam skaidrs ka sēdinājums un diski normālāki nebūs, jo laikam tiek lietots tikai pa grants ceļiem
bet uzreiz jau laikam skaidrs ka sēdinājums un diski normālāki nebūs, jo laikam tiek lietots tikai pa grants ceļiem
Jaa, nafig raaciju? Un kas tie pa drankiem miglaas iekshaa? Bet taa sveicinaats barinaa!
pievienošos pie viedokļa, ka rācijas antenu vajag citu/citur.
Un vispār priekš, kam tev rāciju? Lai klausītos tālbraucēju sarunas?
Iemet salona bildi... gribu redzēt, kur esi ielicis to radiostaciju.
Un vispār priekš, kam tev rāciju? Lai klausītos tālbraucēju sarunas?
Iemet salona bildi... gribu redzēt, kur esi ielicis to radiostaciju.
Tiešām dīvaini miglinieki ;D labak tad vispar nevajag tādus.
nu vareji jau sagatavoties kartīgāk lai paradītu savu bmw e36.lv :p
nu vareji jau sagatavoties kartīgāk lai paradītu savu bmw e36.lv :p
numura rāmīts un miglas
Jaa, raacija man vajadziiga darba dzelaam bet nu jaa, vajag antenu citu.
Pārsvarā pa grants celjiem maucu, tapec zemo profilu netaisos pagaidaam likt
Salona bildi veelak iemaukshu.
Pārsvarā pa grants celjiem maucu, tapec zemo profilu netaisos pagaidaam likt
Salona bildi veelak iemaukshu.
Kapēc gan rāciju ne? Brauc pa šoseju, paprasi fūrēm vai kkur tālāk nestāv menti. Protams, skats tizls ar to antenu, bet nu daudzi lieto tādas.
janka222 rakstīja:
Šonedēļ man pielabos bembi, novērsīs biščiņ koroziju, nomainīs parasto lūku un elektronisko
Panoraamas buus ?
Melns lauku arkls vien ir - domaajams ,ka tiks kkur iestaadiits
Lai veicaas darbos
hmm.. sveikts..
autiņam mainiits motors, ka IS stav iekšā
autiņam mainiits motors, ka IS stav iekšā
Liekas, ka šis būs ritīgs grants "drapaks"
Ceru, ka maldos un pārsteigsi mūs
Ceru, ka maldos un pārsteigsi mūs
Es arī par to 318IS domāju. Motortelpas bildi studijā! ;D