Rūda e36
Tātad esmu ticis pie sava pirmā auto un pirmā e36.Pie mašīnas tiku augusta beigās pa visam negaidīti :) Tākā esmu tikai skolnieks patreiz ceru, ka nebūsiet bargi pret mani ja uzdošu šo to nevietā.
Tātad 1.8 motors ar komplektāciju galīgi švaki.Vienīgais lūka ir elektroniska.
Plāni:
Nosēdināt (pēc ziemas).
Pārkrāsot bamperus virsbūves krāsā(arī pēc ziemas).
Ielikt vismaz 7 pogu obc.
Kā arī uz vasaru pacensties ielikt el.logus.
Tas takā arī viss.
Dažas bildes ieskatam. Kā arī kamēr bija silts tika mazliet sapulēts. Šobrīd izskatās +- šādi, tikai bampers ir salabots un dzeltanā plēve noņemta.
Tātad 1.8 motors ar komplektāciju galīgi švaki.Vienīgais lūka ir elektroniska.
Plāni:
Nosēdināt (pēc ziemas).
Pārkrāsot bamperus virsbūves krāsā(arī pēc ziemas).
Ielikt vismaz 7 pogu obc.
Kā arī uz vasaru pacensties ielikt el.logus.
Tas takā arī viss.
Dažas bildes ieskatam. Kā arī kamēr bija silts tika mazliet sapulēts. Šobrīd izskatās +- šādi, tikai bampers ir salabots un dzeltanā plēve noņemta.
Pēdējais labojis Rūdis - 20 Dec 2012, 16:24, kopā labots 4 reizes.
Motors?
Nixon, tu neesi vienīgais, ko deja-vu apciemojis... Skolnieks, par velti, bildes tās pašas...
Kā jau teicu, ka bijis.Tad nu paskaidrošu tākā kāds bija dabūjis mana e-pasta paroli un to nomainījis viņš varēja piekļūt visur un jega paroli man mainīt nebija.Jo katru reizi ienākot kādam kautkas bija rakstīts, tad nu paņēmu un izveidoju jaunu prof.
Viss lēnām tur tika dzēsts, bet nu labi laikam esmu pieļāvis lielu kļūdu taisot citu profilu.Vajadzēju turpināt turpat.
Svaiciens barā
Lai veicas darbos, un sanāk nauda arī rolltoniem
Lai veicas darbos, un sanāk nauda arī rolltoniem
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
dikti līdzīgs manējam
Nu ko laiciņš ir pagājis un šis tas ir gājis uz priekšu.Pa šo laiku tika nomainīti stūres pirksti, apora, amortizātori,izpūtējs un vēl šis tas lai varētu doties droši uz apskati.Tad nu dažas bildes no vietējā servisa
Kā arī pats galvenais šodien tika izdarīts, tikts pie Lv numuriem un apskates ar pirmo reizi :) Tad nu rīt būs arī kāda jaunāka bilde .
Traki ar fleksi ņemas ..
Baigi ..
Baigi ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Apsveicu ar skati
Ir labi
Tikai bieži jāmazgā, jo melnie E36 izskatās ļoti labi tad, ja ir tīri, ja ir netīri, tad pēc kanalizācijas žurkām
Tikai bieži jāmazgā, jo melnie E36 izskatās ļoti labi tad, ja ir tīri, ja ir netīri, tad pēc kanalizācijas žurkām