E36-TenZo
Sveiki, forumā esmu jauniņais,
BMW e36 316i coupe 1994.gads.
Auto tika iegādāts vakar 02.01.2013.
Recaro salons, el. logu pacēlāji, lūka, spoileris kuru noņēmu- ja kādam patīk pārdodu, M spoguļi, saulessargi, ABS, centrālā atslēga.
Nākotnē tiek plānots: nomainīt abus priekšējos spārnus, jo ir pamatīgi sarūsējuši, nomainīt priekšējo bamperu pret M bamperu, uzlikt facelift restes, M sliekšņus,ielikt eņģeļacis, nomainīt diskus, ielikt aizmugurē oriģinālos kupejas lukturus (ja kādam patīk esošie, mainu 1:1), noņemt atstarotājus, salona durvīm nomainīt abšipkas (melnas), ielikt miglas lukturus, viegli notonēt aizmugurējos logus, ielikt spido riņķus, uzlabot krāsojumu, domāju aizmugurē iM bamperu nelikt, bet parastajam bamperim ielikt M difuzoru.
BMW e36 316i coupe 1994.gads.
Auto tika iegādāts vakar 02.01.2013.
Recaro salons, el. logu pacēlāji, lūka, spoileris kuru noņēmu- ja kādam patīk pārdodu, M spoguļi, saulessargi, ABS, centrālā atslēga.
Nākotnē tiek plānots: nomainīt abus priekšējos spārnus, jo ir pamatīgi sarūsējuši, nomainīt priekšējo bamperu pret M bamperu, uzlikt facelift restes, M sliekšņus,ielikt eņģeļacis, nomainīt diskus, ielikt aizmugurē oriģinālos kupejas lukturus (ja kādam patīk esošie, mainu 1:1), noņemt atstarotājus, salona durvīm nomainīt abšipkas (melnas), ielikt miglas lukturus, viegli notonēt aizmugurējos logus, ielikt spido riņķus, uzlabot krāsojumu, domāju aizmugurē iM bamperu nelikt, bet parastajam bamperim ielikt M difuzoru.
Pēdējais labojis TenZo - 10 Jan 2013, 08:28, kopā labots 3 reizes.
Labs ātrumkloķa uzgalis
Stūri noteikti vajadzētu nomainīt. Bet tā jau kupeja kā kupeja
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
šie lukturi + spoileris = mitsubishi galant pa gabalu. pareiza izvēle par spoilera noņemšanu.
Kāpēc izpūtējs sacēlies?
Un citus lukturus.. steidzami. Un uzliec kaut vai kādu ābolu ātrumkloķa vietā ;D Tā ir tīri ok, patīk krāsa un diski.
Un citus lukturus.. steidzami. Un uzliec kaut vai kādu ābolu ātrumkloķa vietā ;D Tā ir tīri ok, patīk krāsa un diski.
Nu sveikts bariņā, veiksmi darbos, šādus tādus sīkumus novērst un būs laba kupeja sākumam
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
sveikts pulkā...
amizants skats... = blakus matissc ex. e36 un zaļais e36 diezgan lidzigs manam sakumā... tādā kompozicijaa arii tikam stavejusi.. atsaucas atminaa..
amizants skats... = blakus matissc ex. e36 un zaļais e36 diezgan lidzigs manam sakumā... tādā kompozicijaa arii tikam stavejusi.. atsaucas atminaa..
Runājot par diskiem, bildē var redzēt, ka disks ir sasists. Kur un pa cik pa var sametināt Rīgas apkārtnē, bet ja kādam ir aizķēries disks kas ir kreisajā pusē var man pārdot. Un varbūt kādam vajag disku kas ir labajā pusē? Tāds ir tikai viens.kristapskarlis rakstīja:Kāpēc izpūtējs sacēlies?
Pēdējais labojis TenZo - 10 Jan 2013, 20:19, kopā labots 1 reizi.
Ātrumkloķa uzgalis ir bet nav uzlikts.Kociņš rakstīja:Labs ātrumkloķa uzgalis
Veiksmi darbos!
šo nedaudz uzkopt un būs bombonga
+ daudzmožais rakstīja:sveikts pulkā...
Varbūt es kautko jaucu,bet izskaidrosi man lūdzu atšķirību starp labās un kreisās puses diskiem?TenZo rakstīja:Runājot par diskiem, bildē var redzēt, ka disks ir sasists. Kur un pa cik pa var sametināt Rīgas apkārtnē, bet ja kādam ir aizķēries disks kas ir kreisajā pusē var man pārdot. Un varbūt kādam vajag disku kas ir labajā pusē? Tāds ir tikai viens.kristapskarlis rakstīja:Kāpēc izpūtējs sacēlies?
Paga, ko?TenZo rakstīja: uzlikt M nāsis
Kkas ir noticis ar bildi... tur bija divas bildes sakombinētas kopā, mēģināšu kkā to labot.janeks rakstīja:Varbūt es kautko jaucu,bet izskaidrosi man lūdzu atšķirību starp labās un kreisās puses diskiem?TenZo rakstīja:Runājot par diskiem, bildē var redzēt, ka disks ir sasists. Kur un pa cik pa var sametināt Rīgas apkārtnē, bet ja kādam ir aizķēries disks kas ir kreisajā pusē var man pārdot. Un varbūt kādam vajag disku kas ir labajā pusē? Tāds ir tikai viens.kristapskarlis rakstīja:Kāpēc izpūtējs sacēlies?
tas domāts bija tā, ka vēlos uzlikt M restes...kristapskarlis rakstīja:Paga, ko?TenZo rakstīja: uzlikt M nāsis
ātrumkloķis labs man arī tāds bija, kad viss pa gaisu aizgaja.
ir ko darīt. veiksmi
Jautājuma būtība nemainās - kas ellē ir M restes? Ja tu domā melnās, tad tā arī saki, jo NAV tādu M nāsu/restu/nieru...TenZo rakstīja:tas domāts bija tā, ka vēlos uzlikt M restes...kristapskarlis rakstīja:Paga, ko?TenZo rakstīja: uzlikt M nāsis
tas laikam bija domaats M burtu restees
Viņš noteikti domāja facelift nāsis.
Diski visi ir vienādi, atšķiras tikai riepām virziens un riepas var montēt uz kuru pusi gribi diskam.
Un pieļauju, ka ar ///M restēm viņš bija domājis facelift restes vai arī restes ar ///M simbolu. vai
Un pieļauju, ka ar ///M restēm viņš bija domājis facelift restes vai arī restes ar ///M simbolu. vai