reklāmas upuris , pēlēka kupeja .
sveiki man kāds no piekdienas uz sesdienu pie vēcrīgas uz stikla pielipinājā e36.lv reklāmu , še skataties ;D
māšīna iepeldejusi no vācijas novembri , vācija braukusi sieviete , viss oriģināls čigāņi nau grabstijušies gar to māšīnu
328 raketenzi edition vēl ir TDS tikai viņš stav mierā :) drīz bus saremontēts , vis nopirkts aizvēdišu čalim lai saliek .
māšīna iepeldejusi no vācijas novembri , vācija braukusi sieviete , viss oriģināls čigāņi nau grabstijušies gar to māšīnu
328 raketenzi edition vēl ir TDS tikai viņš stav mierā :) drīz bus saremontēts , vis nopirkts aizvēdišu čalim lai saliek .
Cik noprotu esat sākuši lipināt reklāmas uz svešiem e36?
Tad gaidam arī šāādus plikus topikus, kas pazudīs ar galiem..
Prasās plašāku aprakstu, nevis nu ta še skatās manu e36.
Tad gaidam arī šāādus plikus topikus, kas pazudīs ar galiem..
Prasās plašāku aprakstu, nevis nu ta še skatās manu e36.
plašāku aprakstu ? ----> 328 standarta auto , gaiši zaļš pusādas salons 3 mēnēšus Latvijā :) kādas man riepas nevienam neinterese :)
Ujjjj, cik daudz reizes shitais aparaats ir redzeets pie HGK/DRT.
viewtopic.php?f=18&t=4173
To Touringu uzsēdināt uz smukākiem diskiem un būs vēl lielāka oga.
Un nokrāsot spoguļiem to trijstūri melnu, savādāk izskatās kā laukos pie staša krāsots, tik vēl moldingu trūkst sarkanā krāsā
Bet tā jau abi auto labi, tikai kā jau minēja, kko vairāk - ekstras, salona bildi kādu utt
Bet tā jau abi auto labi, tikai kā jau minēja, kko vairāk - ekstras, salona bildi kādu utt
reiz arī man bija ideja Jelgavā tā darīt, bet palika idejas līmenī. neredzu tam jēgu. kas gribēs un būs sirdslieta, tam pietiks ar uzlīmēm uz manas mašīnas.