melaro kupeja
Mana e36 slimība sākas jau ar pirmo kupeju, kura tika iegādāta pagājušo gadu, taču ne jau par to būs stāsts. Stāsts būs par manu 2. kupeju
Ceturtdien, 25.04.13. Tika iegādāta 1.8 IS kupeja. Pērkot mašīnu, vairāk tika ņemts vērā vizuālais stāvoklis, nevis motora tilpuma, tāpēc izvēlējos tieši šo mašīnu.
Komplektācija bija apmierinoša - dalītā klima, rekaro ādas salons, el. lūka, melnie griesti, el. logi, M paka, taču M difuzors. No tūninga koni amortizatori un remus gala bundulis.
Vakar, jau sastapos ar pirmo ķibeli, aizmugurējās riepas nebija nosmērētas bortējot, un laida gaisu garām. Braucot uz veikalu nolaidās abas riepas, pa laimi brauca līdz čoms un iedeva zapasku, uzmontēju abiem riteņiem zapasks un braucu skatīties, cik traki cietuši diski. Tā kā diski tika pirms tam metināti jau, metinājumu vietās bija mikroplaisas, caur kurām pēc tam jau laida gaisu nost. Pirmdien diski tiks nodoti metināšanā, un tad jau redzēs, kāds būs šo disku nākamais liktenis.
Tuvākie plānotie darbi ir pilnais obc, vasarā m52b28 dzinējs, bloķis, M stūre. Gan jau vēl kaut kas, bet šie ir pagaidām plānu augšgalā, neskaitot, protams, labu audio sistēmu Kā arī apzīmogot ar e36.lv marķējumu :)
Ceturtdien, 25.04.13. Tika iegādāta 1.8 IS kupeja. Pērkot mašīnu, vairāk tika ņemts vērā vizuālais stāvoklis, nevis motora tilpuma, tāpēc izvēlējos tieši šo mašīnu.
Komplektācija bija apmierinoša - dalītā klima, rekaro ādas salons, el. lūka, melnie griesti, el. logi, M paka, taču M difuzors. No tūninga koni amortizatori un remus gala bundulis.
Vakar, jau sastapos ar pirmo ķibeli, aizmugurējās riepas nebija nosmērētas bortējot, un laida gaisu garām. Braucot uz veikalu nolaidās abas riepas, pa laimi brauca līdz čoms un iedeva zapasku, uzmontēju abiem riteņiem zapasks un braucu skatīties, cik traki cietuši diski. Tā kā diski tika pirms tam metināti jau, metinājumu vietās bija mikroplaisas, caur kurām pēc tam jau laida gaisu nost. Pirmdien diski tiks nodoti metināšanā, un tad jau redzēs, kāds būs šo disku nākamais liktenis.
Tuvākie plānotie darbi ir pilnais obc, vasarā m52b28 dzinējs, bloķis, M stūre. Gan jau vēl kaut kas, bet šie ir pagaidām plānu augšgalā, neskaitot, protams, labu audio sistēmu Kā arī apzīmogot ar e36.lv marķējumu :)
Pēdējais labojis melaro - 17 Jūn 2013, 17:36, kopā labots 2 reizes.
iskatas ok
man patik
laikam tedel kad nedaudz vina saskatu savu auto
manliekas te visiem ir plani par m52b28
man ar bija tad domaju nah nevajag un negaiditi tiku pie tada
bet tas nav pa temu
man patik
laikam tedel kad nedaudz vina saskatu savu auto
manliekas te visiem ir plani par m52b28
man ar bija tad domaju nah nevajag un negaiditi tiku pie tada
bet tas nav pa temu
SS.LV redzēju,kad tirgojās.diski labi un kupeja zolīda.mēģini saglābt diskus
skaisti...
Diskus toč mēģināšu saglabāt, lai arī ko tas izmaksātu, tik vēl centra vāciņi jādabūn, tā kā, ja kādam ir, tad piedāvājat!
Par m52b28 - mērķis ir nosprausts, jo ar IS`u ir par īsu
Par m52b28 - mērķis ir nosprausts, jo ar IS`u ir par īsu
Kaut cik zināms auto. Saimnieks ļoti pedantiski piegāja pie auto, tiešām nesapratu, kāpēc pārdeva Kop un lolo!
dogma, tiks darits!
opaa jua pārdots....
Domāju ka veiksmīgs pirkums!
Iepriekšējais saimnieks cik bija redzams neskopojās ar naudu pret šo auto.
Domāju ka veiksmīgs pirkums!
Iepriekšējais saimnieks cik bija redzams neskopojās ar naudu pret šo auto.
Pats arī esmu ļoti apmierināts ar pirkumu, un pats ar naudu arī neskopošos
Tā kā uzmanība tiks pievērsta vismazākajiem sīkumiem, pašlaik skatos, kur par visizdevīgākajām cenām vislabāk varētu sametināt diskus.
Par piemēru gan jau ņemšu dogmas kupeju
Tā kā uzmanība tiks pievērsta vismazākajiem sīkumiem, pašlaik skatos, kur par visizdevīgākajām cenām vislabāk varētu sametināt diskus.
Par piemēru gan jau ņemšu dogmas kupeju
Nu, nu, nemulsini mani Tava kupeja vizuāli izskatās ļoti labi, mana ne tuvu tam
Vairāk domāju tieši par tavu pedantismu uz visiem sīkumiem - pat ja viss izskatās glauni un labi, vienmēr var atrast kaut ko, ko var padarīt vēl smukāku!
Uz šo arī dzīvē patīkami skatīties, ne tikai bildēs. :) Jācer jaunais īpašnieks tā to arī atstās.
Un bus vel labak! Jasagaida pirma alga, un tad jau uzlabojumi naks viens pec otra!
Darbi ātri iet uz priekšu!
Cerams, ka tikpat atri ari turpinasies! :)
Jau kādu laiciņu atpakaļ tika ieliktas eņģeļacis kā arī xenoni miglās. Dzīvē gan viņi izskatās balti nevis zilgani.
Šodien tika nopūsta melna matēta lūpa, jo bija mašīnas krāsā, kā arī iepirkti Borbet A diski, kurus cik nu varēšu uzkopšu, un tad jau likšu virsū uz mašīnas.
Tuvākie plāni piesēdināt,m bampers aizmugurē, notonēt aizmugurējos logus, xenoni tuvajos un ielikt kādu ņiprāku dvēselīti, kā arī nomarķēt ar e36.lv
Šodien tika nopūsta melna matēta lūpa, jo bija mašīnas krāsā, kā arī iepirkti Borbet A diski, kurus cik nu varēšu uzkopšu, un tad jau likšu virsū uz mašīnas.
Tuvākie plāni piesēdināt,m bampers aizmugurē, notonēt aizmugurējos logus, xenoni tuvajos un ielikt kādu ņiprāku dvēselīti, kā arī nomarķēt ar e36.lv