Huliiša-Nemotors
Sveiki biedri
Atrādīšu savu nu jau 6-to e36-to
Šis ir parasts stock 1.8 m40,kas iznācis pasaulē 1993 gadā.
Un ražotāji ir ļoti skopojušies ar ekstrām,jo no tām vienīgā kas bija 7-pogi obc un salauzta mehāniskā lūka.
Patreiz esmu tikai ekstru sarakstu papildinājis ar 18 pogu obc,kurš rāda visu galīgi greizi
Protams plani jau ir baigie,bet kuram studentam tādi nav
Auto nav ideāls,uz durvju apakšām ir rūsa un arī ir virspusēja rūsas burbuļi uz arkām,bet arkas visas cietas un nekas nelocāc un nav sapuvis.
Vēl vajadzētu savādākus priekšējos pagriezienus,jo šie baigi izceļās
Un vēl ir doma,varbūt jumtu arī vajag melnu,kādi jūsu viedokļi?
Nu tad sākšu palēnām ar bildēm un padarīto(nav jau īpaši daudz,bet nu kaut kas jau jāparāda):
Sākumā bija ar r15 lietajiem diskiem(m-counter replikas),bet no tā laika man nav bildes,ir ar orģinālajiem style 13 diskiem,sākumā likās ka pietiks Bet sapratu ka nav labi,samainiju subi ar maģi pret remotec r16 diskiem un nosēdināju nedaudz priekšu,itkā virsū bija ac shnitzer atsperes bet nelikās baigi sēdināts.Te bilde: Pēc tam tika izdomāts,ka gribas iečurāt lukturos un tad arī tas tika izdarīts,nezinu vai labāk,man pašam patīk,bet ir cilvēki kam viedoklis savādāks,bet nu taisu priekš sevis ne citiem Pēc tam sapratu ka īsti nepatīk šie diski un iemainiju pret vēl pretīgakiem baklažān diskiem r17,bet nu no viņiem bija vieglāk tikt vaļā Protams ar tadiem diskiem negribēju braukt un iemainīju pret labākiem,kas man pašām tīk,protams vēl jāsakopj,bet tāpat izskatās labi,te būs dažas smukas bildītes
Atrādīšu savu nu jau 6-to e36-to
Šis ir parasts stock 1.8 m40,kas iznācis pasaulē 1993 gadā.
Un ražotāji ir ļoti skopojušies ar ekstrām,jo no tām vienīgā kas bija 7-pogi obc un salauzta mehāniskā lūka.
Patreiz esmu tikai ekstru sarakstu papildinājis ar 18 pogu obc,kurš rāda visu galīgi greizi
Protams plani jau ir baigie,bet kuram studentam tādi nav
Auto nav ideāls,uz durvju apakšām ir rūsa un arī ir virspusēja rūsas burbuļi uz arkām,bet arkas visas cietas un nekas nelocāc un nav sapuvis.
Vēl vajadzētu savādākus priekšējos pagriezienus,jo šie baigi izceļās
Un vēl ir doma,varbūt jumtu arī vajag melnu,kādi jūsu viedokļi?
Nu tad sākšu palēnām ar bildēm un padarīto(nav jau īpaši daudz,bet nu kaut kas jau jāparāda):
Sākumā bija ar r15 lietajiem diskiem(m-counter replikas),bet no tā laika man nav bildes,ir ar orģinālajiem style 13 diskiem,sākumā likās ka pietiks Bet sapratu ka nav labi,samainiju subi ar maģi pret remotec r16 diskiem un nosēdināju nedaudz priekšu,itkā virsū bija ac shnitzer atsperes bet nelikās baigi sēdināts.Te bilde: Pēc tam tika izdomāts,ka gribas iečurāt lukturos un tad arī tas tika izdarīts,nezinu vai labāk,man pašam patīk,bet ir cilvēki kam viedoklis savādāks,bet nu taisu priekš sevis ne citiem Pēc tam sapratu ka īsti nepatīk šie diski un iemainiju pret vēl pretīgakiem baklažān diskiem r17,bet nu no viņiem bija vieglāk tikt vaļā Protams ar tadiem diskiem negribēju braukt un iemainīju pret labākiem,kas man pašām tīk,protams vēl jāsakopj,bet tāpat izskatās labi,te būs dažas smukas bildītes
faktiskais ieguvums pēc visām auto maiņām?
ar tiem borbertiem izskatās ļoti labi , tik abas haubes vajadzētu auto krāsā.
ar tiem borbertiem izskatās ļoti labi , tik abas haubes vajadzētu auto krāsā.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ieguvums nekāds lielais jau nav,sapratis tikai to ka mainoties,viens otram meiģina iesmērēt sūdu
Par haubēm nevaru izdomāt,vai vajag auto krāsa,vai arī jumtu vajag melnu
Par haubēm nevaru izdomāt,vai vajag auto krāsa,vai arī jumtu vajag melnu
nezinu, bet man pat netraucē ka haubes ir melnas
ar borbetiem ir labi.
ar borbetiem ir labi.
un man te daudzi breca ka ieliku tikai savu 3 e36 a te jau tev vinji tik daudz , kas nezinu, kurs ir kurs tev nebija ari coupe tadaa pasa zalja krasa un loti zema ?
p.s auto izskatas labi , un nemaini vinju pret citu
p.s auto izskatas labi , un nemaini vinju pret citu
Jap bija arī coupe zema,ar melnu kaporu
Pagaidām ir doma braukt ar šo kādu laiku
Pagaidām ir doma braukt ar šo kādu laiku
tēmējam uz septīto e36? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... clgee.html
Intreses pēc,vēlētos 1.8is kupeju,bet nu ar to nesteidzos,par tādu kosmosu neviens tāpat nepirks
perekup edišn
skaisti , pareizie diski, sēdinājums, nu varbūt aizmuguri vēl nedaudz prasītos piesēdināt..,
Aizmuguri man pašam prasās sedināt,bet vajag kaut kādas ļoti stingras atsperes ar cietiem amartizātoriem,savādāk
ķeras arkās
ķeras arkās
Kopējais skats jau super,patik kā izskatās sēdinājums+diski
kapēc to brilli nevar uztaisīt mašīnas krāsā?!
Ko biji domājis ar brilli?
Auto jau ļoti labi izskatās ar šiem diskiem, bet uzskatu, ka tas vairs nav nopietni taisīt tos topikus vienu pēc otra, ja uzreiz ir nolemts un zināms, ka tāpat tiks pārdots tālāk.
Sludinājums ir ielikts intrese pēc,šo nav doma tirgot