šosejas treniņu 318is E36-jjjjuris
viss sākās tā, ka apnika braukalēt uz folkreisu n km, atcerējos, ka dzīvoju blakus biķerniekiem, tāpēc nolemts būvēt bolīdu sportiskai paskriešanai. Voila! pirms divām nedēļām iegādāta žurka, diezgan bēdīgā stāvoklī un paskatā, bet, zinot manas vajadzības, tas mani neuztrauc.
3 dienas testa režīmā pabraukāju uz darbu .. nācās pārtraukt, jo rajons iesvētīja, izbliežot pasažiera stiklu, pabojājot durvju slēdzenes un paķerot mafonu.
tātad, izdarīts vēl nav nekas, tagad vīkendā lienu iekšā bedrē un rauju nost priekšējo un aizmugures tiltu un uz Jelgavu prom, tad sekos koilas, bremzes un viss pārējais ..
3 dienas testa režīmā pabraukāju uz darbu .. nācās pārtraukt, jo rajons iesvētīja, izbliežot pasažiera stiklu, pabojājot durvju slēdzenes un paķerot mafonu.
tātad, izdarīts vēl nav nekas, tagad vīkendā lienu iekšā bedrē un rauju nost priekšējo un aizmugures tiltu un uz Jelgavu prom, tad sekos koilas, bremzes un viss pārējais ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tā kā šis ir mans pirmais bmw, būs jautri .. sāku domāt par vīkendu .. varbūt ir kādi ieteikumi tiltu nost raušanā ..
piemēram - uz cik ir pusass ārējā skrūve un tamlīdzīgi :)
piemēram - uz cik ir pusass ārējā skrūve un tamlīdzīgi :)
Skatos powers pārceļas uz šejieni lēnām Mežciemā Tev izblieza? man agrāk ,kad tur dzīvoju , pie mājas esošai Lattelekom būdiņai katru piektdienu izblieza visus stiklus gopņiki.
nē, pie darba, maskavas-dzirnavu
haha cik atceros, viena no pēdējām būdiņām bija pie manas mājas
haha cik atceros, viena no pēdējām būdiņām bija pie manas mājas
stūlbākais ir tas, ka ar bembi ir nenormāls fans braukt
ā, nu skaidrs, tur vēl labāks kvartāls
nu pie manas bija tā,kas pretī 5. autobusa pieturai
nu pie manas bija tā,kas pretī 5. autobusa pieturai
tagad zinu toties, ka ne man vieniigajam bmw simpatizē
5 busa pietura pie 16 stāvenēm? mežciemā ir kādas 5as 5ā busa pieturas
ja par tēmu, tad varat piedāvāt kupejai sliekšņus un kaut kādus ļitokus r15, var nekomplektus
Šitas daudz maz zināms , pirki bauskā ?
Veiksmi darbos
Veiksmi darbos
jā .. esot bijis normāli nopakots
pamazām aplasīšu un salikšu te man nevajadzīgos labumus
paldies daudz to darbu
pamazām aplasīšu un salikšu te man nevajadzīgos labumus
paldies daudz to darbu
Cik man zināms viņs esot devis līdzi m sliekšņus ?
ir tāda lieta, jā
vai tad visām 5ām bija Lattelekom būdiņa tuvumā? es īsti neatceros, bet varētu būt nosaukums Līdumu iela pieturai, turpat ir arī, vai bija, vietējais rajona veikaliņš maziņš un vēl kaut kāda ēka, kādreiz tur bija kurpnieksjjjjuris rakstīja:tagad zinu toties, ka ne man vieniigajam bmw simpatizē
ā, jā zinu .. to arī iedomājos.. tur tas kurpnieka kantoris ir baigi labs - žogs apkārt un teritorijā suns, nepiesiets .. nav ne jausmas, kā līdz tam kurpniekam var tikt
būs jāpamēģina aiznest kādu zābaku viņam, nu tā, sporta pēc parasti pa to ielu nobraucu kad gadās tajā rajonā pabūt, ta vnk paskatīties kas jauns labi, beidzam te spamot
Ja trasei tad visu lieko prom.
Katra ziņā būs interesanti pa sekot ka attīstās šis.
Katra ziņā būs interesanti pa sekot ka attīstās šis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
biš pavēlu sāku, bet domājams, ka šovasar paspēšu līdz biķeriem aizripināt
Nu nevajag jau sākt ar nacionālo klasi.
Pietiks ja startējis street štokos vai vasaras kausa vai super sprinta.
Pietiks ja startējis street štokos vai vasaras kausa vai super sprinta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nee, nee, man plānos ir tikai šosejas treniņi .. esmu braucis sprintus, man nepatīk tas formāts
ja būs nemiers ir opelis ar ko folkreisā var uzgāzt
ja būs nemiers ir opelis ar ko folkreisā var uzgāzt
Juris Z? Sekošu līdzi topikam.
Es jau gan sāku apsvērt iespēju par Supersprintu.
Es jau gan sāku apsvērt iespēju par Supersprintu.