Aizdedze
Sveiki!
Man ir tāda problēma, tā nenotiek vienmēr, bet diezgan bieži, ka slēdzu mašīnu iekšā, atslēga līdz galam, bet no automašīnas nekādas reakcijas, viņam pie kājas, ko es gribu. Viņš uz paņeļa iedeg savas lampiņas, visi rādītāji strādā, gaismiņas izdziest, kurām vajag izdzist un motors nemaz nestrādā, vienkārši nekādas rekacijas, nulle!
Kāds varētu pateikt, kur meklēt problēmu tanī?
Man ir tāda problēma, tā nenotiek vienmēr, bet diezgan bieži, ka slēdzu mašīnu iekšā, atslēga līdz galam, bet no automašīnas nekādas reakcijas, viņam pie kājas, ko es gribu. Viņš uz paņeļa iedeg savas lampiņas, visi rādītāji strādā, gaismiņas izdziest, kurām vajag izdzist un motors nemaz nestrādā, vienkārši nekādas rekacijas, nulle!
Kāds varētu pateikt, kur meklēt problēmu tanī?
Ganjau nevajadzēja "cept" jaunu topiku, jo šādas problēmas jau kkur bij dzirdētas un lasītas, un arī pašam izdzīvotas.
Ir kau neliels klikšķis pie startēšanas, kad nestartējās?
Baigi ož pēc kāda nekontakta kādos vados vai kādām problēmām starterī.
Ir kau neliels klikšķis pie startēšanas, kad nestartējās?
Baigi ož pēc kāda nekontakta kādos vados vai kādām problēmām starterī.
Tādā gadījumā atvainojos.
Nē, man agrāk bija tāds klikšķis, bet tas bija dēļ aķa, baigi vājš bija viņš, tagad jauns. Itkā jau nekāda klikšķa, nu vispār nekā nav, bet no motora augšas nāk tāda maza jocīga graboņa, nesaprotu, kas par vainu
Nē, man agrāk bija tāds klikšķis, bet tas bija dēļ aķa, baigi vājš bija viņš, tagad jauns. Itkā jau nekāda klikšķa, nu vispār nekā nav, bet no motora augšas nāk tāda maza jocīga graboņa, nesaprotu, kas par vainu
Man tāds jautājums, vai vaina varētu būt oglē?
Nē, vaina būs galvā.byrbyr rakstīja:Man tāds jautājums, vai vaina varētu būt oglē?
moderi- vai nu banojiet tādus ampļus, vai uzcepiet topiku aka "totāls čaiņiku jautājums" etc.
Savas negācijas paturi pie sevis.
Ne jau visi spēj būt tik gudri šajās lietās, cik tu.
Lieta atrisināta. Paldies korsa, kurš centās palīdzēt un Rons par atapību.
Ne jau visi spēj būt tik gudri šajās lietās, cik tu.
Lieta atrisināta. Paldies korsa, kurš centās palīdzēt un Rons par atapību.