E36-igavenno
Sveiki,
Nesen tiku pie BMW 316, teiksim ļoti labā stāvoklī. Ir rūsa, kas ir aizķēpāta ciet, protams, bet ļoti maz vietās. Tikuši arī smuki diski līdzi, bet tie jau ir iemainīti pret R15. Auto ir diezgan papliks salonā, nav ne klimatkontrole, ne kondiška, āda, obc, bet iztikšu, neviens no t;a nav nomiris. Tagad ir tikai jāsadabū sēdinātās atsperes priekš BMW un būs jauki. Domāju arī tilpuma palielināšu, bet tas ir tikai vēl domas līmenī, jo vieglāk būs tā, ka es nopirkšu vēlvienu e36 ar lielāku tilpumu un viss būs ok, nevis ikdienas auto pārtaisīt utt.
Automašīnai salons ir ļoti sterils, noteikti ka mainīts, anyway, ir prefektā stāvoklī. M pakas šķiedras bampers tur wannabe M karoč, salīmēts kopā, bet nu izskatās ok. Visu jau paši redzat ko un kā.
Nesen tiku pie BMW 316, teiksim ļoti labā stāvoklī. Ir rūsa, kas ir aizķēpāta ciet, protams, bet ļoti maz vietās. Tikuši arī smuki diski līdzi, bet tie jau ir iemainīti pret R15. Auto ir diezgan papliks salonā, nav ne klimatkontrole, ne kondiška, āda, obc, bet iztikšu, neviens no t;a nav nomiris. Tagad ir tikai jāsadabū sēdinātās atsperes priekš BMW un būs jauki. Domāju arī tilpuma palielināšu, bet tas ir tikai vēl domas līmenī, jo vieglāk būs tā, ka es nopirkšu vēlvienu e36 ar lielāku tilpumu un viss būs ok, nevis ikdienas auto pārtaisīt utt.
Automašīnai salons ir ļoti sterils, noteikti ka mainīts, anyway, ir prefektā stāvoklī. M pakas šķiedras bampers tur wannabe M karoč, salīmēts kopā, bet nu izskatās ok. Visu jau paši redzat ko un kā.
Pēdējais labojis igavenno - 16 Mai 2013, 20:26, kopā labots 1 reizi.
Izskataas tiiri ok
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Šamējais dzīvē ievērtēts vakar un aizvakar pie Inter cars. Jāpielabo tie otiņu piekrāsojumi un vizuālais būs
Jā, no priekšas labs skats, ja nebūtu balti moldingi un kpc mainīji diskus?
sitas pa ss.lv kadu laiku metajas!
man patiik,tiiri zoliids,vajg tik pie zemes dabuut un buus pavisam skaisti!
man patiik,tiiri zoliids,vajg tik pie zemes dabuut un buus pavisam skaisti!
Instagram - Sandis_e36
Es strādāju InterCars, tāpēc arī sanāk katru dienu tur būt.
Ar R17 ar vienu roku pabraukt ir nereāli, sāk sāpēt un mētāt auto pa risēm. Izskatās protams labi ar R17, bet iztikšu. Ar R15 un jauku sēdinājumu domāju arī izskatās labi.
P.S: kāds sēdinājums būtu ok ar R15 195/50. VAi 50 par augstu?
Ar R17 ar vienu roku pabraukt ir nereāli, sāk sāpēt un mētāt auto pa risēm. Izskatās protams labi ar R17, bet iztikšu. Ar R15 un jauku sēdinājumu domāju arī izskatās labi.
Smuks autiņš!
50 ir reāli par zemu, man ir tādas riepas un sēdinājums ka karteris un izpūtējs velkas pa zemi, bet sprauga starp riteni un spārnu ir diezgan paliela. ok man ir e30, varbūt uz e36 tā nav.igavenno rakstīja:Es strādāju InterCars, tāpēc arī sanāk katru dienu tur būt.
tīri zolīds bmw ja tikai priekšējajam buferim vajag moldingus nokrāsot un tad bus ok
Nu tagad man stāv 195/65 bet nu ir tādi baloni, ka maz neliekās.
Pieredze man sēdinājumos nav, jo iepriekš ir bijušas kvatras, kur sēdinājums nav tuvākais vārds. Varbūt varētu palīdzēt ar viedokli savu.
Pieredze man sēdinājumos nav, jo iepriekš ir bijušas kvatras, kur sēdinājums nav tuvākais vārds. Varbūt varētu palīdzēt ar viedokli savu.
brauc ar savu e30 un neraksti muļķības e36 forumā, e30 ir pilnīgi cits izplūdes sistēmas un kartera klīrens, nekā e36...Prodigy rakstīja: 50 ir reāli par zemu, man ir tādas riepas un sēdinājums ka karteris un izpūtējs velkas pa zemi, bet sprauga starp riteni un spārnu ir diezgan paliela. ok man ir e30, varbūt uz e36 tā nav.
lai būtu normāls sēdinājums ar šādiem diskiem un riepām vajag priekšā 70 un aizmugurē 40 vai 50mm sēdinājumu
Baltaa kraasa patri par sevi izskataas labi,tik jaauztur to spiidiigu un vienmeer izskatiisies
Kāds nosaukums tiem R17 diskiem, un kādi parametri, platums, iznesums?
Uzliec mazakas riepas uz r17 205/45, 195/50, un bus tev ka ar R15, tikai cietak, jo meta ne delj r17, bet delj riepu platumaigavenno rakstīja:Es strādāju InterCars, tāpēc arī sanāk katru dienu tur būt.
Baigi balts! melnus moldingus un lūpu,nosēdināt un būs
tā jau smuks balts sedans tikai aizmugurē prasās lampas ar balto pagriezienu un no bagāžnieka vāka tās 2 uzlīmes nost
tad būtu vispār
tad būtu vispār
prasās izpūtēju augstāk uzlikt
Piekrītu RENIO
Izskatās jau smuks, bet kaut ko prasās ar lampām izdarīt, a to kaut kā necepī tas dzeltenais pagrieziens
Izskatās jau smuks, bet kaut ko prasās ar lampām izdarīt, a to kaut kā necepī tas dzeltenais pagrieziens