North69 E36 320 Cabrio...
Cau veelreiz....es te meeginu paartaisiit savu profilu ,1 -ais bija galiigs sviests... tagad centiisos labaak
BMW 320 Cabrio ar pusautomatisko jumtu,2.0 Vanos motors,96 gada pilniigi pliks kaa baznicas Zurka
no extraam,tikkai elektriskie spoguli un kaa jau Cabrio 4 x logu pacelaaji,vairaak nav nekaa
Plaani kaut kaaadi protams kad ir,bet tagad meeginaasu dabuut kaadu E36 kupeju donoru ar M-paku un vismaz ar 2.5-2.8 dzineeju,seit iriija braukaaju pagaidaam pa Izsoleem un mekleeju kaadu lidz 500,- eiro ,ceru dabuut driizumaa
Man jau sis 4ornij bumer ir no pagajusa gada rudens un izdariits ir tikkai galiigi Basic ,masiinai ir visa servisa vesture no pirmaas dienas apmeram ap 100 lapaam ja ne vairaak,tikkai divi saimnieki ir bijusi Vaacijaa,vizuaali loti labaa stavoklii,ruslans nav it nekur,vieniiigi kur atradu bija zem rezerves ritena ,serkokastite lielumaa lohums ,bet ar to tiksu galaa
citi R16 lietie diski uzlikti,bija galiigi lauciski R15 lietie diski ar pilniigi sliku riepaam ,bet tagad jau ir iecelti R17 lietie diski ,lai var vairaak variacijas taisiit...
tad izsviedu araa lupatu salonu ,iepirku pa 300,- eiro kipa VAADER adas salonu,man pirms tam nebija ne jausmas kas ir Vaader un kas ir cits ...salons,bet principaa neiespringstu,ieprieks man profilaa tur borzija pa tiem seedekliem ,bet viss ir cool :sarunats
samainiiju atrumu kloki uz koka apdari,jo vecais adaas bija jau
ieliku ebay leetos engelus uz laiku,vismaz redzu kaa izskataas,tika nomainiiti riziku pagriezieni prieksaa un spaarnos veel arii aizmuguree ielikti lukturi ar balto pagrizienu,
Plaanos ir uzlikt M-bamperu prieksaa ar spliteri
M-spogulus,obligaati M-stuuri,veel nezinu pa aizmugureejo bamperi ar difuzoru,jo man tagad tur ir aakis nonemamais ,nezinu kaa laabaak.... tas apmeeram butu uz so brridi viss....
BMW 320 Cabrio ar pusautomatisko jumtu,2.0 Vanos motors,96 gada pilniigi pliks kaa baznicas Zurka
no extraam,tikkai elektriskie spoguli un kaa jau Cabrio 4 x logu pacelaaji,vairaak nav nekaa
Plaani kaut kaaadi protams kad ir,bet tagad meeginaasu dabuut kaadu E36 kupeju donoru ar M-paku un vismaz ar 2.5-2.8 dzineeju,seit iriija braukaaju pagaidaam pa Izsoleem un mekleeju kaadu lidz 500,- eiro ,ceru dabuut driizumaa
Man jau sis 4ornij bumer ir no pagajusa gada rudens un izdariits ir tikkai galiigi Basic ,masiinai ir visa servisa vesture no pirmaas dienas apmeram ap 100 lapaam ja ne vairaak,tikkai divi saimnieki ir bijusi Vaacijaa,vizuaali loti labaa stavoklii,ruslans nav it nekur,vieniiigi kur atradu bija zem rezerves ritena ,serkokastite lielumaa lohums ,bet ar to tiksu galaa
citi R16 lietie diski uzlikti,bija galiigi lauciski R15 lietie diski ar pilniigi sliku riepaam ,bet tagad jau ir iecelti R17 lietie diski ,lai var vairaak variacijas taisiit...
tad izsviedu araa lupatu salonu ,iepirku pa 300,- eiro kipa VAADER adas salonu,man pirms tam nebija ne jausmas kas ir Vaader un kas ir cits ...salons,bet principaa neiespringstu,ieprieks man profilaa tur borzija pa tiem seedekliem ,bet viss ir cool :sarunats
samainiiju atrumu kloki uz koka apdari,jo vecais adaas bija jau
ieliku ebay leetos engelus uz laiku,vismaz redzu kaa izskataas,tika nomainiiti riziku pagriezieni prieksaa un spaarnos veel arii aizmuguree ielikti lukturi ar balto pagrizienu,
Plaanos ir uzlikt M-bamperu prieksaa ar spliteri
M-spogulus,obligaati M-stuuri,veel nezinu pa aizmugureejo bamperi ar difuzoru,jo man tagad tur ir aakis nonemamais ,nezinu kaa laabaak.... tas apmeeram butu uz so brridi viss....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis north69 - 10 Dec 2013, 10:22, kopā labots 5 reizes.
Izklausās jau labi, bet derētu vairāk bildes ielikt.
da te noneemos ar taam bildeem kameer ielikaas,bet te jau paaris buus.....
sveiks velreiz, uzturi topiku kartibaa ar uzlabojumiem un galvanais bildem no procesa un aktivitate bus
...
pietruukts caur attalumu mans E36 UN man jau apniik braukaat art E46
pietruukst
šis vēl tavā īpašumā?
jaa ir ,staav LV garazaa ,bet pats esmu IRL ,taa kaa nesanaak pavizinaaties
jau gadu ir mans un jau 8 menesi garazaa staav
jau gadu ir mans un jau 8 menesi garazaa staav
benziinam
tici man ,nopelniisu kaut kam vairaak
tici man ,nopelniisu kaut kam vairaak
KĀDI PLĀNI IR AR ŠO?
pagaidaam esmu idejas mekleejumos ,ko un kaa tiesi lai izskatitos
Un veel beidzot buus japieregistre uz LV numuriem ,bet laiks radiis par registraaciju,varbuut sataisiisu kaadu velos un tad registreesu...
Un veel beidzot buus japieregistre uz LV numuriem ,bet laiks radiis par registraaciju,varbuut sataisiisu kaadu velos un tad registreesu...
What is this , pictures for ants ?
Apsveicu ar prikumu.
Apsveicu ar prikumu.
Pld ,pirkums labs
Nakamvasaru bus vairaak izmainas ritosajaa un iespejams vizuaali
Nakamvasaru bus vairaak izmainas ritosajaa un iespejams vizuaali
Tika iekerta M sture , paldies Aivis 328 lietotajam ,
Pēdējais labojis north69 - 15 Jūn 2014, 12:09, kopā labots 1 reizi.
Sodien tika atvests majas M bamperi
Paldies atkal Aivim
Paldies atkal Aivim
mazliet saaku arii kusteeties uz prieksu ar savu E36 Convertible
Visdriizaak ka esmu baigais lohs, bet kas Tev ar tiem auto nr notiek?
Cabooom
Tranzīta numuri..
Kas tev ar to sānu, aizmugurējo mazo logu(2.bildē)? Izskatās uz iekšu vai ēnu spēle!?
Kas tev ar to sānu, aizmugurējo mazo logu(2.bildē)? Izskatās uz iekšu vai ēnu spēle!?
Beautiful Mechanical Wonder