Rews- 1.8Tds salāts

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga
Reputācija: 1

01 Jūl 2013, 21:18

Tiklīdz es pārdevu savējo sudraboto kupeju sāku meklēt jaunu e36 ar 4 durvīm :bmw: .Gribēju jaudigu benzinieku ar gāzi, bet nekā laba nebija par sakarigiem cipariem. Jau nakamajā dienā ieraudzīju ss.lv salāt zaļu e36 1.8tds, biju pirmais, kas pazvanija, pastijos un nopirku, viss likās par to ciparu ļoti skaisti. TA bija uz beigām un jau pirms tam saimniekam biju palūdzis, lai izziet TA, dabūja melno lapu- nekas traks, nedega atpakaļgaita, nolauzta aizm. atspere, eļļas noplūde no transmisijas. Auto bija noņemts no uzskaites, noskaitiju naudu, nopirku un aizbraucu- un vakarpusē sākās mani piedzīvojumi ar 1.8tds un sapratu, ka nedaudz esmu iebraucis auzās. Tad jau tie trīs divnieki TA bija tikai nieks, kas janovērš. :lol:
Nākamajā dienā(5diena), kad naktī bija nostāvējis no rītā knapi pielaidu, griežu, griežu nav un auto nepartraukti saka raustīties, pa retam sāka iedegties iešprices lampiņa panelī. :( Dienu vēlāk jau 6dien no rīta bija doma doties ar auto izbraucienā, bet konstateju to, ka nevaru auto vispār pielaist, sāku pētīt motortelpu un konstatēju, ka zem auto ir milzīga pelķe ar dīzeli. Uzreiz meiģināju dabūt rokā kādu no foruma biedriem, kas spētu palīdzēt, tad nu devos pie megatrona.Pēc neilgas sarunas konstatēja, ka sulo augstspiediena sūkņa aukšpuse. Bet tāka pašam megtronam nebija iespējas pieņemt manu auto uz remontu, aizdzinu savu auto pie pazīstamā uz servisu, kur atstāju viņu kā stāvietā, lai nogaidītu darba nedēļas sākumu un atrastu , kurš pazīstamais varētu uzņemties remontēt manu disapowa. Tad nu ar šīm divām problēmām- tekoš dizels un raustīšanās- auto nostāvēja lidz 4dienai, kad kluba biedrs Activity uzņēmas aplūkot manu auto iekš Alda Auto serviss.
Vedu atrādīt auto, bet laikam Activity nenojauta, ka uzreiz viņam viņu atstāšu, arī viņam bija jau pilns grafiks, tākā man nebija daudz variantu es atstāju auto viņa rokās un teicu, lai taisa kad būs iespēja. Pastāstiju par megatrona teikto un tā arī sāka, ka nomainīja sulojošo augstspiediena sūkņa augšējo blīvi un vienu degvielas trubiņu. Jau pēc pāris dienām dabūju atpakaļ auto, raustīšanas pazuda, bet tas bija uz īsu brīdi.
Pēc pāris dienām dabūju atsperes un sarunāju, ka ieskriešu pie siika apmainīt un nomainīt tā saucamo ļjegushku, jo nedega atpakaļj gaita. Aizbraucot pie siika satikts atkal megatrons, kamēr siikais vēl bija aizņemts, ar megatronu norāvām nost dekoratīvo vāku no motora un konstatējām, ka iespējams pie manas sliktās lekšanas no rīta, raustīšanās ir vainīga elektriskā sprausla, uzreiz megatrons ar dogMu iedrošināja braukt uz Tukumu pakļ sprauslai, kas bija ļoti saldā ciparā. Pēc brīža uzdzenot auto uz bedres, parbaudot ljegushku ar siiko sapratu to, ka reāli tek arā dizels no motora puses, bet no kurienes- nebija ne jausmas, izspriedu, ka tā ir sprausla, kas laiž garam jo visa bija sasulojusies. Tākā sapratu, ka sodien TA 100% nespīd, un ljegushka kā izrādās bija vesela, devos prom uz Tukumu pakaļ sprauslai.
Jau nākamajā dienā zvanīju Activity un stāstiju atkal savu bēdu, tā nu 23-00 vakarā piebraucu uz Alda Auto parunājām un sākām mainīt sprauslu (sanāca bez kolektora noņemšanas) runājot pīpējot, jau ap 02-30 sprausla bija nomainīta, tad nu pirmais šķīliens un pieleca, kā jauns auto, izbraucu testa braucienu lampiņa panelī vairs nedeg, sprausla nesulo un auto neraustās. Man bija lieli prieki, tad palidām apakšā un skatēmies viss vēljoprojām dizelī, bet no kurienes tek nevar saprast, sprauslas atkrita, jo tā bija sausa, biedarbināju motoru un degviela vnk sāka gāsties kā no krāna. Jau ap plkst 04-00 bija konstatēts fakts, ka tek no augstspiediena sūkņa jau citas blīves, nolēmām, ka jāmaina visas blīves un miers. Jau pēc divām dienām blīves bija pieejamas. 6dien ap pusdienslaiku ķērāmies klāt augstsiepdiena sūknim, nomainijām blivi pie dačika, tad Activity ķērās klāt pie sūkņa gala blīves nomaiņas, bet pirms tam eksperimentējot uz izjaukta sūkņa. Tākā augstspiediena sūknis ir smalks mehānisms, nemeiģiniet viņam kaut ko mainīt kamēr tas atrodas pie motora. :hahaha: Tad nu sanāca tā, ka isti kautkas nesagājās un nolūza sūknim asīte, pēc fakta konstatēšanas Activity nācās vest mani mājās. :gigigi:
Nesanāca mums atrast beigtu sūkni, lai varētu tik dabūt asīti, tad steigā pagājušo 3dien tika nopirkts viss sūknis no foruma biedra shadowscreenn nebija daudz variantu, jo slimibas lapa jau principā bija beigusies un taipat dienā ap 23-00 sākām demontēt manu esošo, bet uzdurāmies uz problēmas, ka nav vajadzīga ieskrūvējamā atslēga, skrūve (nezinu īsto nosaukumu) :rolleyes: , lai nostiprinātu sūkņa vietu un atkal Activity nācās vest mani mājās, lai atliktu pasākumu uz 4dienu. 4dien man nesanācā piedalīties tālākajā sukņa remonta sakarā ar klases salidojumu. Jau plkst 23-00 Activity man zvanīja un fona dzirdēju, kā rūc mans disapowa, pēc patīkamās ziņa Ballentine mani salauza. :gigigi:
Jau 5dien vakarā saņemu auto, salona pēc dīzeļa nesmird, noplūdes nav, sūknis sauss.
29. jūnija izgāju skati, viss ripo lieliski.
Liels paldies Activity un Alda Auto saimniekam, parējiem padomu devējiem :super:

Un par auto:
1.8 Tds, 98g vidus.
Ādas salons diezgan labā stāvoklī- tāds pats kā manai iepriekšejai kupejai,7ogu OBC, dikitālā klima, kondiška strādā, visi elektriskie logi un sekretka, kā bankas automātos :hahaha:
Rūsiņa piekrāsota, cik e36 apakšas esmu redzējis tad liekas, ka mana ir perfektā stāvoklī- rezerves rata vieta kā no rūpnīcas.
Hadene viss top zustan, nekas negrab, mīksta, komforta ziņa nevar sūdzēties.

Plāni tuvākie:
Jānoperk melni moldingi un japastās kā būs ar tiem skats- ja ir droši PM.
Lēcu lukturi.
Miglas ir, bet vienam vadam puļķi kaķi pie mājas nograuzuši.
Nosēdināt.
Ir plān kautkādā veidā individualizēt- mpaka paliek kā rezerves variants :hahaha:
Kautkas uz R16, lai ir mega. :)

Atpūtiniet acis no garā Intro :drink:
Bildes no procesa un paša auto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis rews - 01 Jūl 2013, 21:30, kopā labots 6 reizes.
Attēls
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

01 Jūl 2013, 21:22

cerams ka visas epopejas ir beigušās ;)
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

01 Jūl 2013, 21:25

Krāsa gan ļoti skaista, tāda netipiska :super:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

01 Jūl 2013, 21:27

Patīk lasīt tādus garus intro, vismaz interesanti - kā vakara avīze :giggle:
Bet tā patīk netipiskā krāsa un salons arī :super:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
rews

01 Jūl 2013, 21:31

RENIO rakstīja:cerams ka visas epopejas ir beigušās ;)
Pagaidām viss ir super, mēnesi visu laiku stresā biju, tagad kā akmens no sirds novēlies :hahaha:
Attēls
Profila bilde
rews

01 Jūl 2013, 21:41

dogMa rakstīja:Krāsa gan ļoti skaista, tāda netipiska :super:
Linda rakstīja:Patīk lasīt tādus garus intro, vismaz interesanti - kā vakara avīze :giggle:
Bet tā patīk netipiskā krāsa un salons arī :super:
Kad būs smukāks laiks, nomazgāšu- sabildešu tīkamākas bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Attēls
Profila bilde
rolisc
Ziņojumi: 266
Pievienojies: 27 Apr 2013, 16:43
Braucu ar: pelēci

01 Jūl 2013, 22:50

sveiciens 318tds bariņā..! tew jau ir bijis tikai sīkums ar problēmām. :D
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

01 Jūl 2013, 22:59

Uzrakstījis esi super, turpini tādā pašā stilā :super: Būs pirmais dīzeļkūtiņas topiks kuram sekošu līdzi vnk tāpēc, ka raksti interesnati :super:
un apsveicu ar jauno auto :sarunats:
Profila bilde
Archizlv
Ziņojumi: 2022
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:43
Braucu ar: e46 320Ci
Atrašanās vieta: Island of Ireland
Reputācija: 3

01 Jūl 2013, 23:28

Man piedur pirmā bilde ar salonu, atgādina vecās BMW brošūras ar tikko iznākušu jauno e36. :bmw: Kopumā interesants vāgens, smukus diskus, no āras bikiņ piepucēt un būs lielisks eksemplārs. :super:
Attēls
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki

02 Jūl 2013, 11:26

Salons un virsbūves krāsa :dron:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
edw
Ziņojumi: 15
Pievienojies: 07 Sep 2012, 16:27
Braucu ar: E70/E46 320D M47TU

02 Jūl 2013, 14:05

rews rakstīja:
RENIO rakstīja:cerams ka visas epopejas ir beigušās ;)
Pagaidām viss ir super, mēnesi visu laiku stresā biju, tagad kā akmens no sirds novēlies :hahaha:

Pagaidi ziemu! :lol:
Attēls
Profila bilde
janķels
Ziņojumi: 453
Pievienojies: 17 Nov 2012, 13:43
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Rīga, Dārziņi

02 Jūl 2013, 14:07

Sveiciens salons skaists! :bye:
Uzmanību sanese...
Profila bilde
rews

02 Jūl 2013, 20:07

Nezinu cik ilgi ar šo auto braukšu, biju cerējis draudzīgāku degvielas patēriņu :sad:
Pēc mēneša ir iespēja dabūt diezgan labu e36 kautiņu 2.5 ar gāzi, no zināmām rokām, ir viela pārdomām.
Attēls
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

02 Jūl 2013, 20:13

Ar diizeli ekonomee tikai tie ,kas peerk jaunus auto salonaa un brauc tikai garantijas laiku, paareejie sevi maana un pis..... :D
Peerc manu un nezinaasi probleemas :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
rews

02 Jūl 2013, 20:21

Vidēji man sanāk 7.5l pilseta+šoseja, varbūt kāja smaga, bet nu ar savu 2.0vanos šoseja bija 6.5l un vismaz gāja, ikdienā sanāk pa šoseju braukt (pagaidām), kautkā pagaidām šitas autiņš par kupeju nav miiljaks :sad:
Attēls
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

02 Jūl 2013, 20:33

Kuutinjai jebkuraa gadiijumaa buus lielaaks paterinjsh nekaa kupejai ,deelj svara un formas ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
rews

02 Jūl 2013, 20:39

Dzvosim redzēsim, cerams rit jau dabūšu melnos moldingus, šities zalie sak tracināt, varbūt ar laiku iepatiksies, bet pa konkrētu summu būšu gatvs ari adot :bmw:
Attēls
Profila bilde
Uldis_R
Ziņojumi: 453
Pievienojies: 25 Aug 2012, 19:44
Braucu ar: 4riteni
Atrašanās vieta: la

02 Jūl 2013, 23:16

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... alipb.html

kas jau laid pardosana?
Profila bilde
kompots
Ziņojumi: 2095
Pievienojies: 26 Jan 2012, 10:52
Braucu ar: e46/vaz2101
Atrašanās vieta: Saulkrasti

03 Jūl 2013, 08:43

Sveikts ar salaatu :D
Man ar 2.5tds kuutinju pec obc videjais paterinjsh sanaak 6.2L, pa vidam lietojot kondishku, vieniigi pa pilseetu daudz neparvietojos. Parsvara man sanak garie gabali.
Varbuut tev saveejo vajag nochipot?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona :lol: .
Profila bilde
mats
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 22 Nov 2011, 23:26
Braucu ar: Bavārijas palaistuli
Atrašanās vieta: Liepāja

03 Jūl 2013, 09:16

rews rakstīja:Nezinu cik ilgi ar šo auto braukšu, biju cerējis draudzīgāku degvielas patēriņu :sad:
Pēc mēneša ir iespēja dabūt diezgan labu e36 kautiņu 2.5 ar gāzi, no zināmām rokām, ir viela pārdomām.
Tur vienkārši nav ko domāt ,kā jau Orkaans teica ar vecu dīzeli nekko neiekonomēsi.