Mans zaļais - Nemotors :)
Sveiciens visiem e36.lv lietotājiem, un pārējiem kam sirdij tuvi tie trīs burti
Dzīvē nu ir sanācis kad esmu ticis beidzot pie ļoti laba un tiešām skaista BMW E36
Kā pie viņa tiku, nu šeit stāsts ir interesants, sanāca tā kad pirms pusotra mēneša tika nomainīta dzīves vieta, respektīvi pārvācos. Ievācoties jaunajā mājvietā, jau otrajā vakarā pamanīju kad kaimiņš braukā ar zaļu e36 kupeju, un skaļu muzonu tā es viņu vēroju pētīju, līdz mājas saimniecei nolēmu uzjautāt kas tas tāds ir pa čali. Viņa man laipni iztāstīja, kad šamējs esot lāga puika, kad es lai tik ejot sapazīties. Pagāja vēl dažas dienas atkal kaimiņš brauc gar degunu ar e36 kamēr es pa vakariem pēc darba skrūvēju melno kupeju. Pienāca viens rīts kad sapazināmies, un uzreiz pirmais temats kas tev bembim pa motoru
Tā nu sākas vairāku stundu apskate ap mūsu e36 tajiem, kam kas labāks, kas citādāks utt.
Labi tas nu tā. Vienu dienu braucot mājās no darba, skatos Nemotors stāv pie viena autoplača, kas ir netālu no manām mājām. Skatos Gačus skatās citu BMW. Es vārds pa vārdam kur liksi e36??? Šis kkā saka kad pārdos, es daudz nedomādams saku - pārdod man. Sākumā viņš nē nē nē bet es tik ilgi čīkstēju kad laikam saprata, kad ir jāpārdod man šis zaļais skaistulis :)
Par auto runājot šis ir tiešām ļoti labs un sterils ekseplārs. Auto ir 23.08.1996 izlaidums modelis 318is, virsbūves tips - kupeja, krāsa Bostonas zaļā! Ideāla krāsa, ļoti iepatikās.
Auto pirmo reizi manās rokās nonāca pagājušo 5dien, 12.07.2013
Vizuāli auto ir bez rūsas, un ļoti glīts :) bija uz R15 orģināliem diskiem, ar baloniem, ar rižajiem gan priekšā gan aizmugurē. Ar airbag baranku, un vēl šo to.
Komplektācijā ir:
Duālā klimatkontrole (tā Dogma paskaidroja)
7 pogu OBC kas strādā :)
Melnā grīda, un tumšie sēdekļi
Galvas atbalsti aizmugures sēdēkļiem
Sliekšņu uzlikas.
Ādas elkoņbalsts
Gaišie griesti un bez lūkas :) vismaz vienmēr garantēts sausums!!!
Miglas lukturi, tiesa viens beigts stikliņš izsists, ir jau atrasts, jābrauc pakaļ tepat Tukumā, un jānomaina.
Laba audio sistēma, maģis gan jau ielikts mans
M44B18 dzinējs, tiešām ļoti labs un nenobraukts, testēju pa 10ls ap 150 km mierīgi, braucot uz 100km/h un 3000rpm.
Gan jau vēl kas, to ar laiku papildināšu :)
Tas arī pa lielam ir viss, nu ko vismaz šajā auto ir vērts ieguldīt algu, un censties vienmēr tiekties uz pilnību.
Viens ir SKAIDRS, ziemā šis netiks lietots, garāžā, zem mājas gulēs aiju aiju, jo arī TA beidzas kkad novembrī.
Nākotnes plāni??? Dzīvosim tad redzēsim, kas un kā pavērsīsies, bet
Vajag freons uzpildīt, notonēt logus pakaļā, e36.lv uzlīmes, sporta trubu, xenons, m-tech difuzors pakaļā, no melnā bloķis jāuzliek, vēl pakaļa jānosēdina, utt utt
Izdarīts sekojoši ir:
Ielikti baltie lukturi, aizmugurē
M-Tech 2 Stūrīte (taure neiet )
Baltie gabarīti priekšā, un numuram.
Mani R16 diski ar 205/50 ļoti labām riepām
Nosēdināta priekša 40mm
Katrā ziņā, darbi vēl daudz priekšā, tik laiks pamaz, JĀSTRĀDĀ, bet pēc 2nedēļām būs atvaļinājums :)
Par pārējo lai runā, šīs dažas bildes kuras kopā ar savu meiteni safočējām vakar Jelgavā
Dzīvē nu ir sanācis kad esmu ticis beidzot pie ļoti laba un tiešām skaista BMW E36
Kā pie viņa tiku, nu šeit stāsts ir interesants, sanāca tā kad pirms pusotra mēneša tika nomainīta dzīves vieta, respektīvi pārvācos. Ievācoties jaunajā mājvietā, jau otrajā vakarā pamanīju kad kaimiņš braukā ar zaļu e36 kupeju, un skaļu muzonu tā es viņu vēroju pētīju, līdz mājas saimniecei nolēmu uzjautāt kas tas tāds ir pa čali. Viņa man laipni iztāstīja, kad šamējs esot lāga puika, kad es lai tik ejot sapazīties. Pagāja vēl dažas dienas atkal kaimiņš brauc gar degunu ar e36 kamēr es pa vakariem pēc darba skrūvēju melno kupeju. Pienāca viens rīts kad sapazināmies, un uzreiz pirmais temats kas tev bembim pa motoru
Tā nu sākas vairāku stundu apskate ap mūsu e36 tajiem, kam kas labāks, kas citādāks utt.
Labi tas nu tā. Vienu dienu braucot mājās no darba, skatos Nemotors stāv pie viena autoplača, kas ir netālu no manām mājām. Skatos Gačus skatās citu BMW. Es vārds pa vārdam kur liksi e36??? Šis kkā saka kad pārdos, es daudz nedomādams saku - pārdod man. Sākumā viņš nē nē nē bet es tik ilgi čīkstēju kad laikam saprata, kad ir jāpārdod man šis zaļais skaistulis :)
Par auto runājot šis ir tiešām ļoti labs un sterils ekseplārs. Auto ir 23.08.1996 izlaidums modelis 318is, virsbūves tips - kupeja, krāsa Bostonas zaļā! Ideāla krāsa, ļoti iepatikās.
Auto pirmo reizi manās rokās nonāca pagājušo 5dien, 12.07.2013
Vizuāli auto ir bez rūsas, un ļoti glīts :) bija uz R15 orģināliem diskiem, ar baloniem, ar rižajiem gan priekšā gan aizmugurē. Ar airbag baranku, un vēl šo to.
Komplektācijā ir:
Duālā klimatkontrole (tā Dogma paskaidroja)
7 pogu OBC kas strādā :)
Melnā grīda, un tumšie sēdekļi
Galvas atbalsti aizmugures sēdēkļiem
Sliekšņu uzlikas.
Ādas elkoņbalsts
Gaišie griesti un bez lūkas :) vismaz vienmēr garantēts sausums!!!
Miglas lukturi, tiesa viens beigts stikliņš izsists, ir jau atrasts, jābrauc pakaļ tepat Tukumā, un jānomaina.
Laba audio sistēma, maģis gan jau ielikts mans
M44B18 dzinējs, tiešām ļoti labs un nenobraukts, testēju pa 10ls ap 150 km mierīgi, braucot uz 100km/h un 3000rpm.
Gan jau vēl kas, to ar laiku papildināšu :)
Tas arī pa lielam ir viss, nu ko vismaz šajā auto ir vērts ieguldīt algu, un censties vienmēr tiekties uz pilnību.
Viens ir SKAIDRS, ziemā šis netiks lietots, garāžā, zem mājas gulēs aiju aiju, jo arī TA beidzas kkad novembrī.
Nākotnes plāni??? Dzīvosim tad redzēsim, kas un kā pavērsīsies, bet
Vajag freons uzpildīt, notonēt logus pakaļā, e36.lv uzlīmes, sporta trubu, xenons, m-tech difuzors pakaļā, no melnā bloķis jāuzliek, vēl pakaļa jānosēdina, utt utt
Izdarīts sekojoši ir:
Ielikti baltie lukturi, aizmugurē
M-Tech 2 Stūrīte (taure neiet )
Baltie gabarīti priekšā, un numuram.
Mani R16 diski ar 205/50 ļoti labām riepām
Nosēdināta priekša 40mm
Katrā ziņā, darbi vēl daudz priekšā, tik laiks pamaz, JĀSTRĀDĀ, bet pēc 2nedēļām būs atvaļinājums :)
Par pārējo lai runā, šīs dažas bildes kuras kopā ar savu meiteni safočējām vakar Jelgavā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
"Digitālā klimatkontrole"
Bet tā - autiņš tiešām izskatās labs!
Bet tā - autiņš tiešām izskatās labs!
izskatas diezgan labi...
tikai taa uzsacss man kkaa ne parak tas ka vinja ir maza..
tikai taa uzsacss man kkaa ne parak tas ka vinja ir maza..
say What???
Dogma skaidrs tgd zināšu vnk pirms tam ne ar ko tādu nav bijusi darīšana °
Coupe Paldies
TheGatis arī paldies lēnām čubināsim, cik būs laiks un finanses
Coupe Paldies
TheGatis arī paldies lēnām čubināsim, cik būs laiks un finanses
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Autiņš izskatās OK... Tik no sākuma nodomāju, ka kautkāds 316 vai 318, ka pa nemotoru saukā.
Un tos baltos gabarītus un Xenonu es tomēr neliktu... Kā arī, idzirdot vārdu salikumu ''sporta truba'' asociējas uzreiz ar termosu izpūtēja vietā - ceru, ka tā nebūs.
P.S. Tā arī nesapratu, kas par dzinēju - M44B19 vai M42B18?
P.P.S. Vajag salona bildes.
Un tos baltos gabarītus un Xenonu es tomēr neliktu... Kā arī, idzirdot vārdu salikumu ''sporta truba'' asociējas uzreiz ar termosu izpūtēja vietā - ceru, ka tā nebūs.
P.S. Tā arī nesapratu, kas par dzinēju - M44B19 vai M42B18?
P.P.S. Vajag salona bildes.
Būs normāls sporta izpūtējs kas maksā ap 40ls ar vienu ieeju un divām izejām, tieši tāds pats kāds ir melnajai kupejai. Un skan viņš labi. Motors ir jaunais is laikam tad M44B19
Xenons būs besī ar parastajiem neko naktī normāli neredz. Bet lielāku pa 6000K nelikšu, lai nav pārāk zils.
Paldies par vērtējumu. Salona bilde būs kad būs laiks nobildēt, jāmauc strādāt čāāāā
Xenons būs besī ar parastajiem neko naktī normāli neredz. Bet lielāku pa 6000K nelikšu, lai nav pārāk zils.
Paldies par vērtējumu. Salona bilde būs kad būs laiks nobildēt, jāmauc strādāt čāāāā
skaista kupeja
smuka un kopta coupe izskatās xenonu ja liec , tad liec 6000k , viņs būs tāds zaļgans,un piestāvēs auto krāsai
p.s nofocē motoru
p.s nofocē motoru
Protams kad likšu 6000k jo 8000k jau pa zilu ir. Oki rīt centīšos, jo tu neesi vienīgais kas prasa, salons arī jasabildē
Tad jāliek tikai tālajos... Es ieliku, naktī super.Kukijs rakstīja:besī ar parastajiem neko naktī normāli neredz.
Pareizi, sterili auto ir jāslēpj no mātes ziemas.
Apsveicu ar pirkumu!
Tikai skaties, ka neapbižojās iesaukas dēļ.
Apsveicu ar pirkumu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nixon rakstīja:Tad jāliek tikai tālajos... Es ieliku, naktī super.Kukijs rakstīja:besī ar parastajiem neko naktī normāli neredz.
Tālajos xsenonu??? Nekādā gadījumā!!!
Tātad uz ātro sabildēju savu dzīvokli, kvalitāte iesūkā.
Bildes studijā
Neesat bargi komentāros par nemotoru
Bildes studijā
Neesat bargi komentāros par nemotoru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Johnny rakstīja:Pareizi, sterili auto ir jāslēpj no mātes ziemas.
Apsveicu ar pirkumu!
Nē no mātes ziemas nav jāslēpj, bet no mātes sāls
Ko Latvijā nežēlo un gāž tik uz ceļiem
Paldies, centīšos lai viņš būtu skaists e36
Nemotors bija ir un būs Nemotors
Kā lai uztaisa lai taure iet??? Jo pirms tam bija AIRBAG baranka iekšā, no kurienes un kādus vadus jāliek kopā vajag Tauri!!!
Padomus tautieši
Padomus tautieši
KAD BIJA AR AIRBAG TAURE STRĀDĀJA?
Jo???Kukijs rakstīja:Nixon rakstīja:Tad jāliek tikai tālajos... Es ieliku, naktī super.Kukijs rakstīja:besī ar parastajiem neko naktī normāli neredz.
Tālajos xsenonu??? Nekādā gadījumā!!!
Auto izskatās sterils
tikai nesaprotu kapēc jābāž ksenons, jāžilbina citi braucēji u.t.t. , var tak nomainīt stiklus lampām, iztīrīt lampas, ielikt normālas spuldzes un spīdēs 10x labāk par visiem hrenoniem un netraucēs citiem :)
tikai nesaprotu kapēc jābāž ksenons, jāžilbina citi braucēji u.t.t. , var tak nomainīt stiklus lampām, iztīrīt lampas, ielikt normālas spuldzes un spīdēs 10x labāk par visiem hrenoniem un netraucēs citiem :)
Jap tad viss strādāja, man ir tā m-tech 2 stūre, un viņai jau ir tas gredzens pa kuru iet plus (melnais vads) un masa sanāk kad nāk no visa pārējā. Tas bija uz melnās kupejas, bet šim mainot stūri, noņēmām airbagu, un tur ir tādi divi kontaktiņi, un pāris vadiņi. HVZ mēģināju likt uz īso neiet taure, bet drošinātāji visi veseli.erda rakstīja:KAD BIJA AR AIRBAG TAURE STRĀDĀJA?
Kur un ko meklēt??? Kādus vadus??? Taure vajadzīga, lai kādam sēņotājam uztaurētu