Beerzina tds kūtiņa
Sweiki wisiem...
Kādu laiciņu jau sekoju foruma aktivitātēm. Reģistrēties e36.lv gribēju jau kāku laiciņu atpakaļ,kad bija vēl iepriekšējais e36,bet diemžēl no tā nācās šķirties un pusgadu biju priekšpiedziņas auto īpašnieks,līdz ar to arī kautkā viss pieklusa. Par cik iepriekšējā ziema izvērtās ļoti garlaicīga, sapratu ka priekšpiedziņa nav prieks manis un vajag atpakaļ bmw. Vēlējos kautko tādu kurā nav kauns iekāpt un ir daudz maz sakarīga komplektācija. Tā nu acīs iekrita 98.gada 325tds kuutiņa,aizbraucu,apskatīju kas un kā un tagad esu tās īpašnieks.
Ipriekšējais saimnieks itkā wisu laicīgi ir mainījis,nekur nekas negrab. Aizbraucu pie drauga uz servisu,kopā apskatījām,apakšā viss kārtībā,izrūsējusi nav. Uz virsbūves ir minimāli pa kādam plekītim,bet acīs nekrīt. Vienīgais jāmaina kondiškas radiators,kautkur caurs.
Īsumā par mašīnas komplektāciju:
*kondicionieris (kurš pagaidām nestrādā ,bet tiks iepirkts tuvākājā laikā )
*m-tech 3 stūre
*melnie griesti,grīda,apšivkas,panelis
*ASC
*rekaro salons (kautkads alkantra vai kautkas tāds,saimnieks teica,bet es neatceros,nu zinātāji sapratīs par ko ir runa)
*pieliekamais āķis
*m paka (sliekšņi,bufers priekšā,aizmugurē,moldingi)
*suņu siets vai kā viņš tur pareizi saucas
*elektriskie logi 2x,spoguļi,lūka
*digitālā klimatkontrole
*apsidāmie beņķi
ganjau ka vēl kautko aizmirsu pieminēt,bet ganjau bildēs wisu ieraudzīsiet.
Pagaidām vienīgais ko esu izdarījis ir ielikts ksenons tuvajas,miglās. Ieliktas enģeļacis un uzstādīta kautcik sakarīga mūzikas sistēma.
Planotie darbi:
*tuvākajās dienās tiks mainīta eļļa,filtri,siksnas, ātrāk nebija laika
*nosēdināt,savādāk jūtos kā džipā..
*uzlikt citus diskus,šos ciest nevaru,bojā visu skatu,pie tam vēl iepriekšējais saimnieks viņus nopūtis ar baloniņu un ir daudz notecējumu ko sākumā nemanīju
*nomainīt kondiškas radiātoru
*uzlikt melnu adas elkoņbalstu
*vēlāk varbūt notonēt logus,par tiem vēl nezinu,tonēt vai nē
*nokrāsot nāsis melnas
*ar laiku aizvest nočipot (iepriekšējais bembis bija čipots bauskā "m motors",gāja vnk zvērā priekš tds.) Jau laicīgi atvainojos par drukas vai kādām citām kļūdām.
Kādu laiciņu jau sekoju foruma aktivitātēm. Reģistrēties e36.lv gribēju jau kāku laiciņu atpakaļ,kad bija vēl iepriekšējais e36,bet diemžēl no tā nācās šķirties un pusgadu biju priekšpiedziņas auto īpašnieks,līdz ar to arī kautkā viss pieklusa. Par cik iepriekšējā ziema izvērtās ļoti garlaicīga, sapratu ka priekšpiedziņa nav prieks manis un vajag atpakaļ bmw. Vēlējos kautko tādu kurā nav kauns iekāpt un ir daudz maz sakarīga komplektācija. Tā nu acīs iekrita 98.gada 325tds kuutiņa,aizbraucu,apskatīju kas un kā un tagad esu tās īpašnieks.
Ipriekšējais saimnieks itkā wisu laicīgi ir mainījis,nekur nekas negrab. Aizbraucu pie drauga uz servisu,kopā apskatījām,apakšā viss kārtībā,izrūsējusi nav. Uz virsbūves ir minimāli pa kādam plekītim,bet acīs nekrīt. Vienīgais jāmaina kondiškas radiators,kautkur caurs.
Īsumā par mašīnas komplektāciju:
*kondicionieris (kurš pagaidām nestrādā ,bet tiks iepirkts tuvākājā laikā )
*m-tech 3 stūre
*melnie griesti,grīda,apšivkas,panelis
*ASC
*rekaro salons (kautkads alkantra vai kautkas tāds,saimnieks teica,bet es neatceros,nu zinātāji sapratīs par ko ir runa)
*pieliekamais āķis
*m paka (sliekšņi,bufers priekšā,aizmugurē,moldingi)
*suņu siets vai kā viņš tur pareizi saucas
*elektriskie logi 2x,spoguļi,lūka
*digitālā klimatkontrole
*apsidāmie beņķi
ganjau ka vēl kautko aizmirsu pieminēt,bet ganjau bildēs wisu ieraudzīsiet.
Pagaidām vienīgais ko esu izdarījis ir ielikts ksenons tuvajas,miglās. Ieliktas enģeļacis un uzstādīta kautcik sakarīga mūzikas sistēma.
Planotie darbi:
*tuvākajās dienās tiks mainīta eļļa,filtri,siksnas, ātrāk nebija laika
*nosēdināt,savādāk jūtos kā džipā..
*uzlikt citus diskus,šos ciest nevaru,bojā visu skatu,pie tam vēl iepriekšējais saimnieks viņus nopūtis ar baloniņu un ir daudz notecējumu ko sākumā nemanīju
*nomainīt kondiškas radiātoru
*uzlikt melnu adas elkoņbalstu
*vēlāk varbūt notonēt logus,par tiem vēl nezinu,tonēt vai nē
*nokrāsot nāsis melnas
*ar laiku aizvest nočipot (iepriekšējais bembis bija čipots bauskā "m motors",gāja vnk zvērā priekš tds.) Jau laicīgi atvainojos par drukas vai kādām citām kļūdām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tieši šis krāsas Alcantara salons ir vnk sekas, smuka kūts
bouncin' with 68' chevy
Nu man personīgi salons ļoti patīk.dvp rakstīja:tieši šis krāsas Alcantara salons ir vnk sekas, smuka kūts
Paldies
sis nau tas ko tirgoja Megatrons?
Nu es ceru ka nē.GunTixV rakstīja:sis nau tas ko tirgoja Megatrons?
Skaista kūtiņa!
Es atkal esmu šo benķu necienītajs kaut kas vnk viņos nepatīk ir tādi bijuši labāk braucu ar vecu ādu.
Es atkal esmu šo benķu necienītajs kaut kas vnk viņos nepatīk ir tādi bijuši labāk braucu ar vecu ādu.
e36
Paldies
Nu par gaumi nestrīdas,katram sava.
Nu par gaumi nestrīdas,katram sava.
glīta kūtiņa,tev miglās xenons?gribu sev miglas baltas,bet ne xenonu.
Paldies...
Jā,xenons.
Es atkal labāk par xenonu.
Jā,xenons.
Es atkal labāk par xenonu.
6000k jau ir balta gaismaDandijs rakstīja:glīta kūtiņa,tev miglās xenons?gribu sev miglas baltas,bet ne xenonu.
TA gan jau tāpat ierakstītu - lukturu izstarotā gaisma nav balta
Nu jebkurā gadījumā par TA+Xenon jāaizmirst
100% nav!Beerzins rakstīja:Nu es ceru ka nē.GunTixV rakstīja:sis nau tas ko tirgoja Megatrons?
Vajadzētu smukus diskus un būtu ļoti laba paskata auto!
Cerams kādā sabrauvcienā varētu arī apčolēt dzīvajā!
piņķos ņēmi? šito ss'ā skatījos un siekalojos, kad meklēju sev tdsu, priekš šitā man nesanāca :(
Man patiik
Manas domas ka logi jaatonee
,un taa m ziimiite nav obligaati nepiecieshama
P.S Un nemaz nav tik liels dzjips kaa saki
Manas domas ka logi jaatonee
,un taa m ziimiite nav obligaati nepiecieshama
P.S Un nemaz nav tik liels dzjips kaa saki
Esi sveikts! Simpātisks tourings!
Man ļoti gribas domāt, ka šo skatījos tieši pirms gada, stāvēja ss.ā, Valdlaučos laikam...
Man ļoti gribas domāt, ka šo skatījos tieši pirms gada, stāvēja ss.ā, Valdlaučos laikam...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
uteo rakstīja:Nu jebkurā gadījumā par TA+Xenon jāaizmirst
zinu,bet par cik līdz TA vēl tālu,tad mani tas kkā nesatrauc:D
tuvosies TA,iznemsu.
erda rakstīja:Vajadzētu smukus diskus un būtu ļoti laba paskata auto!
Jā,par tiem diskiem viennozīmīgi piekrītu,visu skatu bojā. Itkā ir arī pagaidu risinājums diskiem,garāžā stāv r17,tik miza janopērk.
Atvainojos ja stulbs jautājums,a kad vsp tiek plānots tuvākais sabrauciens?:D
katru piektdienu riga plaza no 19:00, trešajā stāvā(jumts).
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .