gda33 melniits
Sveiki visiem atkal! Ko lai saka, kads laicins ir pagajis, un es esmu atpakal ierinda!
Ka jau lielaka dala atceras manu sarkanu 1.8 is kupeju, tad nu ta tika pardota, un sakas auto meklejumi! Diezgan ilgs laiks pagaja, kamer atradas istais eksemplars ko iegadaties! Apskatitas tika tiesam neskaitami daudzas automasina, tolmeti un vel sazin kas!
Pienaca bridis kad biju ieslicis gandriz vai depresija, smadzenem iesledza rezims, ka vienkarsi vajag auto un punkts! Tad tikka noskatits zals 1.6 automats sedans, uz ko diezgan metu aci,bet paris dienas velak ss.lv uzradas itka interesants piedavajums, tad nu braucam skatities!
Aizbraucot, ieraudziju vizuali nolaistu, netiru, sadiratu e36 kupeju diamond swarc krasa, kas uzreiz piesaistija! Protams veicu test drive, un sapratu, ka vis, sis ir mans auto,un es vinu perku! Nedelu velak auto tika parrakstits un sobrid jau atrodas mana lietosana apmeram 2 nedelas! Par pasu auto varu teikt tikai to pasu labako, ja neskaita karbu kas mani no nerviem izved katru dienu!
Tad nu par auto :
BMW e36 325 coupe
Diamond swarc mettalica
Tomats!
Kruizkontrole
18 pogu obc ar BC sledzi
analoga klimatkontrole
lsd 3.15
nu un protams ka lielakais prieks par to ka rusas maz, bus mazliet ar ko pacinities bet maz :)
Diemzel man nav saglabajusas bildes no iegades dienas, lai varat salidzinat ar to kas bij!
pictures :
Bildes no salona ari tiks publicetas, vnk nav vel man atsutitas Sis ir no asaas idejas, par nakts pabildesanos :)
Izdaritie darbi :
Vecais norakstitais, sapluinitais salons nomainits pret pusadas sportsitze salonu
Sakartota motortelpa, bagaznieks
ielikts jauns loga mazgataju motorins
ieliktas miglas
nomazgata!
Nakotnes darbi :
Vot sis ir pats grutakais,jo izdomat ko no si auto veidot ir visai sarezgiti! Kamer jauns un dumsh, gribas paslipet, bet atkal mazliet zel paliek
Bet nu pa lielam kas sagaida so auto :
: koilas
: diski
: visu bremzu maina
: melnie griesti
nu un protams daudz daudz kas vel
Ta varetu rakstit rakstit un velreiz rakstit, ko gribu darit, ko negribu un kas jau irr izdarits, bet nu STAY TUNNED!
Ka jau lielaka dala atceras manu sarkanu 1.8 is kupeju, tad nu ta tika pardota, un sakas auto meklejumi! Diezgan ilgs laiks pagaja, kamer atradas istais eksemplars ko iegadaties! Apskatitas tika tiesam neskaitami daudzas automasina, tolmeti un vel sazin kas!
Pienaca bridis kad biju ieslicis gandriz vai depresija, smadzenem iesledza rezims, ka vienkarsi vajag auto un punkts! Tad tikka noskatits zals 1.6 automats sedans, uz ko diezgan metu aci,bet paris dienas velak ss.lv uzradas itka interesants piedavajums, tad nu braucam skatities!
Aizbraucot, ieraudziju vizuali nolaistu, netiru, sadiratu e36 kupeju diamond swarc krasa, kas uzreiz piesaistija! Protams veicu test drive, un sapratu, ka vis, sis ir mans auto,un es vinu perku! Nedelu velak auto tika parrakstits un sobrid jau atrodas mana lietosana apmeram 2 nedelas! Par pasu auto varu teikt tikai to pasu labako, ja neskaita karbu kas mani no nerviem izved katru dienu!
Tad nu par auto :
BMW e36 325 coupe
Diamond swarc mettalica
Tomats!
Kruizkontrole
18 pogu obc ar BC sledzi
analoga klimatkontrole
lsd 3.15
nu un protams ka lielakais prieks par to ka rusas maz, bus mazliet ar ko pacinities bet maz :)
Diemzel man nav saglabajusas bildes no iegades dienas, lai varat salidzinat ar to kas bij!
pictures :
Bildes no salona ari tiks publicetas, vnk nav vel man atsutitas Sis ir no asaas idejas, par nakts pabildesanos :)
Izdaritie darbi :
Vecais norakstitais, sapluinitais salons nomainits pret pusadas sportsitze salonu
Sakartota motortelpa, bagaznieks
ielikts jauns loga mazgataju motorins
ieliktas miglas
nomazgata!
Nakotnes darbi :
Vot sis ir pats grutakais,jo izdomat ko no si auto veidot ir visai sarezgiti! Kamer jauns un dumsh, gribas paslipet, bet atkal mazliet zel paliek
Bet nu pa lielam kas sagaida so auto :
: koilas
: diski
: visu bremzu maina
: melnie griesti
nu un protams daudz daudz kas vel
Ta varetu rakstit rakstit un velreiz rakstit, ko gribu darit, ko negribu un kas jau irr izdarits, bet nu STAY TUNNED!
Pēdējais labojis gda33 - 20 Sep 2013, 21:58, kopā labots 3 reizes.
Mm .. Labs
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
trešā bilde ļoti laba auto redzēts dzīvajā, pieliks nedaudz roku un būs
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pagaidam neko labu, neko sliktu nevaru teikt, sadaris kauko lietas labaa un tad jau bus labi.
intresanti ka kruizs ieksaa
intresanti ka kruizs ieksaa
...
Varēja jau iztikt tikai ar vienu bildi, jo visas 3 tāpat līdzīgas.
Par auto - nez, nav vēl ko teikt.... Bet nu veiksmi skrūvēšanā!
Par auto - nez, nav vēl ko teikt.... Bet nu veiksmi skrūvēšanā!
Izskatās sterils! Veiksmi darbos!
Plānos ir arī tikt vaļā no tomāta vai frēzēt plāno ar automātu?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Shreks rakstīja:Izskatās sterils! Veiksmi darbos!
perfekti sterils jau nav, bet diezgan labs!
ui ne, automats nav man no ta tikt valja ir to do lista pirmaja punkta!
Izskatās intresants.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
veiksmi darbos!
Bildes smukas, izskatās MEGA akurats stock ar sexy diskiem!
P.S. gda33, tu kādās ārzemēs 1/2 dzīvi esi dzīvojis, nepārtraukti liec klāt angļu izteicienus utt., katram otrajam savam postam, tagad arī topica nosaukums pa anglisko! !
P.S. gda33, tu kādās ārzemēs 1/2 dzīvi esi dzīvojis, nepārtraukti liec klāt angļu izteicienus utt., katram otrajam savam postam, tagad arī topica nosaukums pa anglisko! !
kāpēc uzreiz neņēmi manuāli???
diski gan briesmīgi (gaumes lieta ), krāsa ok.... tālāk gaidu ko no šitā izveidosi
diski gan briesmīgi (gaumes lieta ), krāsa ok.... tālāk gaidu ko no šitā izveidosi
gan jau tpc, ka visu manuāļi jau ir nobraukti un pārlikt no automāta jau nekādas lielās problēmas un izmaksas nav, lai pirktu nojātus eksemplārus.
piekrītu. tas gan ir fakts, ka tomāti ir mazāk nojāti un, ja vēl pats ar detaļām ņemas, tad vēl vieglāk visu izdarīt ko vajag
Bildes dienasgaismā nav ? Tumsā izskatās kaut kā nekā.
man jau nav problema parsaukt topica nosaukumu, bet sadi manuprat skan labakerda rakstīja:Bildes smukas, izskatās MEGA akurats stock ar sexy diskiem!
nu mega akurats nav, ir kur piesieties diski? no sakuma riebas, tgd mazliet sak piedurt
Dienasgaisma bus , tik jasanemas kkur aizbraukt safo4et nekadigi ar laikiem nesanakRF_ rakstīja:Bildes dienasgaismā nav ? Tumsā izskatās kaut kā nekā.
gda33 rakstīja:man jau nav problema parsaukt topica nosaukumu, bet sadi manuprat skan labakerda rakstīja:Bildes smukas, izskatās MEGA akurats stock ar sexy diskiem!
nu mega akurats nav, ir kur piesieties diski? no sakuma riebas, tgd mazliet sak piedurt
ne, nē, nevajag neko pārsaukt, vienkārši interesējos, kāpēc tu bieži slango angliski!?
Kas tās par zaļajām strīpām priekšā?
Bet tā jau izskatās akurāts, vienkāršs, veiksmi darbos!
Bet tā jau izskatās akurāts, vienkāršs, veiksmi darbos!
Atspid no nestes lampam nezinu kapec, bet piedur tada veida bilde
šim arī nodoklis ir 90ls dēļ tomāta?