E36-Liberis
Sveiki, 28.06.2013 iegādājos auto no visiem pazīstamā driftera Jāņa Eglītes.
Iegādājos 1.8 m43 97 gada sedanu, šis auto ticis dzīts ar treileri no Vācijas un esmu pirmais saimnieks Latvijā.
Komplektācija : 18pogu OBC , Klimata kontrole , Recaro pusādas salons , roku balsts , melnie griesti, rūpnīcas m-paka , BMW 6cd changeris,sabūfers ar pastiprinātaju, elektriskie spoguļi un priekšējie logi.
Auto vizuālais un tehniskais stāvoklis ir labs, lai izietu tehnisko apskati nācās nomainit - kreiso šaru un blīvi , noregulēju lampas, sataisīt tauri un iztirīt labam ritenim suportu. Vel esmu par šo laiku sataisījis - pasažiera pusē elektrisko logu un paneļu apgaismojumu.
Plānotie darbi - r17 diskus, koilus , enģeļus ielikt , priekšejo lūpu , notonēt logus tumšākus un iecelt citu dzinēju :)
Šis ir mans pirmais auto
Iegādājos 1.8 m43 97 gada sedanu, šis auto ticis dzīts ar treileri no Vācijas un esmu pirmais saimnieks Latvijā.
Komplektācija : 18pogu OBC , Klimata kontrole , Recaro pusādas salons , roku balsts , melnie griesti, rūpnīcas m-paka , BMW 6cd changeris,sabūfers ar pastiprinātaju, elektriskie spoguļi un priekšējie logi.
Auto vizuālais un tehniskais stāvoklis ir labs, lai izietu tehnisko apskati nācās nomainit - kreiso šaru un blīvi , noregulēju lampas, sataisīt tauri un iztirīt labam ritenim suportu. Vel esmu par šo laiku sataisījis - pasažiera pusē elektrisko logu un paneļu apgaismojumu.
Plānotie darbi - r17 diskus, koilus , enģeļus ielikt , priekšejo lūpu , notonēt logus tumšākus un iecelt citu dzinēju :)
Šis ir mans pirmais auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sterils Mpakots auto ar labu aprīkojumu - skaisti
diski gan izskatās, ka no veca opeļa noņemti
njamm pa diskiem piekriitu, nu nekas es driiz njemshu :) nevar visu uzreiz hehuteo rakstīja:Sterils Mpakots auto ar labu aprīkojumu - skaisti
skaisti
Izskatās jau ļoti sterils! Lai veicas turpmākajos plānos!
Heh. Sveikts velreiz, nu jau forumā. Gan redzēts gan izbraukts, ļoti labs auto.
skaists auto
p.s.ar putām vispār mmm
p.s.ar putām vispār mmm
Auto pašlaik(Nomainīti lukturi tagad ir ZKW ar lēcu un baltajiem enģeļiem; ielikti tumšāki pagriezieni ) !
Aizmirsu pašu galveno Svētdien 8.Septembrī pie Mēbeļu nama viens saucamais eksperts, kā viņš policistiem stāstija uztaisija man smuku bukti, ko akstijās ākstijās ar savu VOLVO un beigās iebrauca man priekšējā labajā spārnā un dabuju bukti :(
nemāku izskaidrot situāciju, ko tiešām viņš uz tā ceļa veidoja, bet nu sapratu to, kad jāperk videoreģists būs.
Izlecu no mašiinas un sāku lamāties, viņš pateica Jūs visi bembisti esat vienādi! visi idioti, beigās es tā sāku runāt, kad viņš vairs muti nevirināja un atbrauca policisti protams es nebiju vainīgs un Volvo īpašnieks ļoti bēdīgs aizbrauca mājas
priekšejais labais spārns iebuktēts un drusku nošvīkāts
nemāku izskaidrot situāciju, ko tiešām viņš uz tā ceļa veidoja, bet nu sapratu to, kad jāperk videoreģists būs.
Izlecu no mašiinas un sāku lamāties, viņš pateica Jūs visi bembisti esat vienādi! visi idioti, beigās es tā sāku runāt, kad viņš vairs muti nevirināja un atbrauca policisti protams es nebiju vainīgs un Volvo īpašnieks ļoti bēdīgs aizbrauca mājas
priekšejais labais spārns iebuktēts un drusku nošvīkāts
kāds cipars bija? :) apsveicu!
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
ļooti skaists, ar šiem diskiem mega labi uzreiz
Paldies, gribas vel plauktu nopulet
smuks