E36-DeaWolf
Mans e36. 1995. gada. 2.0l wanos. Iegādājdos pirms pāris nedēļām.
Ruslans atnācis ciemos aizmgurējās arkās. Doma pārmetināt nākošgad. Ir problēma ar spolēm vai pīpīti(manas domas) jo sveces nomainītas. Ja kādam garāžā mētājas kāda spole uzsitat pm. Atrodos tuvumā CSDD. Atzīšos agrāk nebiju BMW pieritējs bet nu tā sanācis, ka šis auto iet pie sirds. Necisls jau viņš man ir, roka vēl jāliek klāt diezgan. Bildes no priekšas nelikšu, jāmaina kapots, miglas nav. Citādāk iestumsiet pie neglītajiem e36topikā
Tāds nu man vinš ir - mans necilais BMW
Ruslans atnācis ciemos aizmgurējās arkās. Doma pārmetināt nākošgad. Ir problēma ar spolēm vai pīpīti(manas domas) jo sveces nomainītas. Ja kādam garāžā mētājas kāda spole uzsitat pm. Atrodos tuvumā CSDD. Atzīšos agrāk nebiju BMW pieritējs bet nu tā sanācis, ka šis auto iet pie sirds. Necisls jau viņš man ir, roka vēl jāliek klāt diezgan. Bildes no priekšas nelikšu, jāmaina kapots, miglas nav. Citādāk iestumsiet pie neglītajiem e36topikā
Tāds nu man vinš ir - mans necilais BMW
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Tik tikko uzņemtas. Kvalitāte ir drausmīga, bet neko darīt.
Ir ļoti OK... Redzēti drausmīgāki eksemplāri, tāpēc neredzu iemeslu Tev te uztraukties.
Oo kā man patīk kupejas
nav nemaz tik traki kā tu te sākumā satraucies, būtu redzējis manu bembi kad es viņu nopirku
bildēs pa lielam izskatās pat ļoti OK
nav nemaz tik traki kā tu te sākumā satraucies, būtu redzējis manu bembi kad es viņu nopirku
bildēs pa lielam izskatās pat ļoti OK
sveiks, bariņā
bikucīt gribētos arī dzirdēt par plāniem...
taču nevaru īpaši sprēgāt, pati jau hlamiņam arī topiku neesmu uzcepusi...
bikucīt gribētos arī dzirdēt par plāniem...
taču nevaru īpaši sprēgāt, pati jau hlamiņam arī topiku neesmu uzcepusi...
Nu plāni pagaidām nekādi dižie. Galvenais savest viņu zolīdā paskatā. Tajā ietilpst - kapots, gaismas ( lēcas sakusušas, palikušas dzeltenīgas), ruslans jāizdzen dažās vietās, jātiek ar motou skaidrībā( nesadedzina visu degvielu mazākos apgriezienos), jāpiepulē dažas nejaukas švīkas, jāpieregulē durvis(tajā ietilpst elek. logu pacēlāju salabošana- motoriņu dabūju pie dzivības, bet tagad ir nejauki krakšķi). Nu kaut kā tā. Negribās jau arī birdināties ar solījumiem.
Nu lai veicās darbos
Mazs upgrade.
Pa šo laiku nekas daudz nav izdarīts, bet kaut kas kustās uz priekšu:
Tika pārmetināts bundulis. Pārmetināja drauga tēvs es noņēmu un uzliktu atpakaļ klāt- Nomainīta motora eļļa, sataisīts logu šķidruma smidzinātājs.
Uzvilktas ziemas kediņas. Viena kediņa pirms mēneša tika salocīts pret apmali, tā kā tagad aizmugurē vasaras čība - Kad vēl bija siltāks laiks, pajaucu bardačoku ārā, šis šausmīgi grabēja. Saskrūvēju kā nākas tagad gan verās normāli ciet, gan arī netrokšo vairs.
Izjaucu el. loga motoriņu un pačolēju, kas tur darās. Plastmasas robratā robs, tādēļ arī neceļ augšā. Tas tiks salabots, kad parādīsies siltāks laiciņš- Uz šo brīdi neverās vaļā durvis no ārpuses, jo nolūza štrunts Šodien no ebay atnāca divi krekliņi, kas dod +5hp Plānos nākošmēnes nomainīt sveces, sataisīt durvīm rokturi, pasūtīt šādas ačteles - Tas arī viss.
Pa šo laiku nekas daudz nav izdarīts, bet kaut kas kustās uz priekšu:
Tika pārmetināts bundulis. Pārmetināja drauga tēvs es noņēmu un uzliktu atpakaļ klāt- Nomainīta motora eļļa, sataisīts logu šķidruma smidzinātājs.
Uzvilktas ziemas kediņas. Viena kediņa pirms mēneša tika salocīts pret apmali, tā kā tagad aizmugurē vasaras čība - Kad vēl bija siltāks laiks, pajaucu bardačoku ārā, šis šausmīgi grabēja. Saskrūvēju kā nākas tagad gan verās normāli ciet, gan arī netrokšo vairs.
Izjaucu el. loga motoriņu un pačolēju, kas tur darās. Plastmasas robratā robs, tādēļ arī neceļ augšā. Tas tiks salabots, kad parādīsies siltāks laiciņš- Uz šo brīdi neverās vaļā durvis no ārpuses, jo nolūza štrunts Šodien no ebay atnāca divi krekliņi, kas dod +5hp Plānos nākošmēnes nomainīt sveces, sataisīt durvīm rokturi, pasūtīt šādas ačteles - Tas arī viss.
Viss jau ir baigi labi, bet tie lukturi ko taisies pasūtīt izskatās pēc pēdējā mēsla.
Man ir tadi lukturi, tikai ar gaisho plastmasu ieksha, ja vajag 30 eur pa abiem
Gribu ar melno iekšu. Galīgi nepatīk ar gaišo.DSSD rakstīja:Man ir tadi lukturi, tikai ar gaisho plastmasu ieksha, ja vajag 30 eur pa abiem
+1, vienīgais kur ar tādiem lukturiem var nonākt, ir lauku tūninga topiks... Nevajag tev viņusArchizlv rakstīja:Viss jau ir baigi labi, bet tie lukturi ko taisies pasūtīt izskatās pēc pēdējā mēsla.
Gan jau pārdzīvošu. :)Agnis rakstīja:+1, vienīgais kur ar tādiem lukturiem var nonākt, ir lauku tūninga topiks...Archizlv rakstīja:Viss jau ir baigi labi, bet tie lukturi ko taisies pasūtīt izskatās pēc pēdējā mēsla.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
nu moins nah pirkt tāāāādus lukturs, nopērc jaunus stock depo ar lēcu +tumšos pagriezienus un mašīnai puns būs 100reizes smukāks kā ar šitiem sūdiem
BMW-Big Money Waste
Nomierinies. Es palūrēšu kā viņi izskatās uz mašīnas. Ja patiks tāpatās pasūtīšu. Ja nē, domāšu tālāk.Slim rakstīja:nu moins nah pirkt tāāāādus lukturs, nopērc jaunus stock depo ar lēcu +tumšos pagriezienus un mašīnai puns būs 100reizes smukāks kā ar šitiem sūdiem
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Kas vainas tām farām ?
Labākas nekā izvarotas reflektorlampas ir. + TA nav jāpārskrūvē.
Beidziet dzīvot savos ierobežotos rāmjos
Labākas nekā izvarotas reflektorlampas ir. + TA nav jāpārskrūvē.
Beidziet dzīvot savos ierobežotos rāmjos
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
UN SAPISIET SAVUS AUTO
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
+325
Tās lampas varētu derēt, ja taisa kādu "kurmis edition" nolīmējot tās ar 100% tonējuma plēvi!
Tās lampas varētu derēt, ja taisa kādu "kurmis edition" nolīmējot tās ar 100% tonējuma plēvi!
d[-_-]b
Man ari tas pats nolūza