E36-huliits coupe
Tātad savu zilo skūto dīzeli,iemainiju pret normālu kupeju ar moldingiem
Treša kupeja manā īpašumā,sakritība vai kā bet atkal zaļā krāsā
Par auto,tautā nācis 1995 gada,ar m52b20 motoru,protams neiet kā dīzelis,bet braukt var.
Pašam jau šis ir baigi iepaticies,kaut kas piesaista.
Ir diezgan daudz virspusējas rūsas burbuļi,bet apakša izskatās labāka nekā dīzelim.
No ekstrām nekas daudz nav:
Elektriskie logi,kā jau visam kupejām.
Asc
11pogas
Mtech spoguļi un spoilers
r17 diski
Un vēl xenons,eņģeļ acis,un šķuninga lampas
Tas laikam pa lielam viss.
Plāni ir nobraukt ziemu,un tad skatīties cik traki būs jāmetina,un tad domās vai celt šo vai meklēt labāku utt.
Uz šo brīdi norautas uzacis,dažas uzlīmes,un spura no jumta,un izpūtejam smukāks tonīts uztaisīts.
Pagaidām neko baigi neplānoku,tikai sīkumus,lai acij patīkamāks
Pagaidām izskatās šads:
Treša kupeja manā īpašumā,sakritība vai kā bet atkal zaļā krāsā
Par auto,tautā nācis 1995 gada,ar m52b20 motoru,protams neiet kā dīzelis,bet braukt var.
Pašam jau šis ir baigi iepaticies,kaut kas piesaista.
Ir diezgan daudz virspusējas rūsas burbuļi,bet apakša izskatās labāka nekā dīzelim.
No ekstrām nekas daudz nav:
Elektriskie logi,kā jau visam kupejām.
Asc
11pogas
Mtech spoguļi un spoilers
r17 diski
Un vēl xenons,eņģeļ acis,un šķuninga lampas
Tas laikam pa lielam viss.
Plāni ir nobraukt ziemu,un tad skatīties cik traki būs jāmetina,un tad domās vai celt šo vai meklēt labāku utt.
Uz šo brīdi norautas uzacis,dažas uzlīmes,un spura no jumta,un izpūtejam smukāks tonīts uztaisīts.
Pagaidām neko baigi neplānoku,tikai sīkumus,lai acij patīkamāks
Pagaidām izskatās šads:
tad būs jāievērtē pie skolas
bija jēga taisīt topicu ?
Pa cik liksi ss.lv ?
Es gar zemi + 41111 rītdien jau stāvēs pa 1,5k hulīts dod vaļā , un jēga čist no topika
Bet nu lai maina ja tiek uz labāku maybe dabūs M/// ?
Bet nu lai maina ja tiek uz labāku maybe dabūs M/// ?
Drive until you die with your e36
Diski, melnā plaukta dēļ, izskatās ļoti neglīti - tā kā uz visiem 4 būtu golfa zapaskas uzliktas
Nez, man gan šie diski patīk kādi ir.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Šis nebūss ss.lv-vismaz pāris mēnešus točna.
Diski dzīve izskatās labāk,bet gribētos kaut kādus savādākus,bet tulīt jau jāpāriet uz ziemas riepām,nav jēga meklēt savādākus
Diski dzīve izskatās labāk,bet gribētos kaut kādus savādākus,bet tulīt jau jāpāriet uz ziemas riepām,nav jēga meklēt savādākus
ok... tā vnk intereses pēc bez kāda zemteksta. Kas Tev ir ar tām e36 maiņām? vnk pieduries? Man darbā kolēģim tas pats ir, pats atzina, ka vnk tas nav ārstējams , maina kā zēķes ik pa mēnesi tak nopelnīt neko nenopelni kā perekups pieļauju.
Šitā BOMBAhuliits rakstīja:Šis nebūss ss.lv-vismaz pāris mēnešus točna.
Neesmu uz nevienu neko nopelnijis,meklēju savu īsto pie kura varētu apstāties
Da nē,pašam jau apnicis,lieka nauda izmešana uz csdd un octām
Tāpēc jābrauc ar šo
Da nē,pašam jau apnicis,lieka nauda izmešana uz csdd un octām
Tāpēc jābrauc ar šo
es domāju, ka, ja Tu pat paņemtu kādu 2.8 pa 2 stabiem, tad pēc laika viss sāktos no gala
šis samainīts kādu no šejienes?
Ridlihs rakstīja:ok... tā vnk intereses pēc bez kāda zemteksta. Kas Tev ir ar tām e36 maiņām? vnk pieduries? Man darbā kolēģim tas pats ir, pats atzina, ka vnk tas nav ārstējams , maina kā zēķes ik pa mēnesi tak nopelnīt neko nenopelni kā perekups pieļauju.
Šitā BOMBAhuliits rakstīja:Šis nebūss ss.lv-vismaz pāris mēnešus točna.
nezinu,bet man ri tas pats!
man ir jau kkada 20mita mashina!
dabonu jaunu,un pec paris dienam gribas jau kko citu
ar kompatu pa brugji
Jā,ar useru LaurisRENIO rakstīja:šis samainīts kādu no šejienes?
P.s Tas ir standartā ka viņs check visu laiku saka check coolant level,kaut arī limenis ir?
nopirku clk mersi un sapratu ka man patik vinjs,erts utt,bet tani pashaa laikaa besii
ar kompatu pa brugji
moš devējs ir beigtshuliits rakstīja:Jā,ar useru LaurisRENIO rakstīja:šis samainīts kādu no šejienes?
P.s Tas ir standartā ka viņs check visu laiku saka check coolant level,kaut arī limenis ir?
man pa to coolant level jau labu laiku raada,esmu jau apradis