matissc 323i sedan
Nu tad tā, sķiroties no sava nu jau ex sedana, sapratu, ka tomer gribu vēl e36...
Atradās šāds eksemplārs
'96 gada 323i techno violet krāsā, no rūpnīcas izripojis šāds: Ir nesen uzstādīta gāzes iekārta, koilas, nezinu, pēc tā aprīkojuma teksta nesapratu vai tur ir pieminēti melnie griesti un glāžu turētāji, kas ir retums vai nē. Salikts kautkāds, ja godīgi ļoti labs muzons, ar 2 nepievienotām tumbām(iedomājos, kā varētu tas viss skanēt, ja man izdosies sataisit(itkā esot pastiprinātājam izejas izdegušas). Pioneer maģis ar sasistu displeju. Priekšējais bampers vairs nav oriģinālais, kautkur jau nolocīts, spoguļi ar kautkur aizgājuši(ja ir mpaka, tad tak vaidzēj būt ne?).
Foto no pirmās moikas kautkādas miglainas bildes sanāca Tagad zemāk nelaidīšu, tāpat tuliņ ziema un vispār domāju moš uz ziemu uzlikt parastos amīšus, jo kautkā liekas, ka tās lētās koilas pa tiem saliem ātri var izbeigties...
Kad nopirku, bij uzstādīts "sporta" ātrumkloķis un aķis bij galigs mironis, ar tām problēmām izlīdzēja user Sanchix
Vēl no usera ovelis dabūju spidometru ar riņķiem (tgd gan sanāk, ka braucu ar vecāku spidometru, jo tam bij tas 1/2 un 1 degvielas dačiks, bet man tas nav tik svarigi ) Šodien tika amputēts glāžu savilcējs, kuru man nevajag, ja kāds vēlas var iegādāties, vai iemainīt pret kautko Vēl ir problēma ar klimatu, viņš dzīvo savu dzīvi, ik pa brīdim strādā, tad atkal pēkšņi izdziest displejs un neko nepūš, beigās cik sapratu, tad ar šo problēmai vajadzetu atrisināties??? http://www.youtube.com/watch?v=ldCkRTwEXZ8
Atradās šāds eksemplārs
'96 gada 323i techno violet krāsā, no rūpnīcas izripojis šāds: Ir nesen uzstādīta gāzes iekārta, koilas, nezinu, pēc tā aprīkojuma teksta nesapratu vai tur ir pieminēti melnie griesti un glāžu turētāji, kas ir retums vai nē. Salikts kautkāds, ja godīgi ļoti labs muzons, ar 2 nepievienotām tumbām(iedomājos, kā varētu tas viss skanēt, ja man izdosies sataisit(itkā esot pastiprinātājam izejas izdegušas). Pioneer maģis ar sasistu displeju. Priekšējais bampers vairs nav oriģinālais, kautkur jau nolocīts, spoguļi ar kautkur aizgājuši(ja ir mpaka, tad tak vaidzēj būt ne?).
Foto no pirmās moikas kautkādas miglainas bildes sanāca Tagad zemāk nelaidīšu, tāpat tuliņ ziema un vispār domāju moš uz ziemu uzlikt parastos amīšus, jo kautkā liekas, ka tās lētās koilas pa tiem saliem ātri var izbeigties...
Kad nopirku, bij uzstādīts "sporta" ātrumkloķis un aķis bij galigs mironis, ar tām problēmām izlīdzēja user Sanchix
Vēl no usera ovelis dabūju spidometru ar riņķiem (tgd gan sanāk, ka braucu ar vecāku spidometru, jo tam bij tas 1/2 un 1 degvielas dačiks, bet man tas nav tik svarigi ) Šodien tika amputēts glāžu savilcējs, kuru man nevajag, ja kāds vēlas var iegādāties, vai iemainīt pret kautko Vēl ir problēma ar klimatu, viņš dzīvo savu dzīvi, ik pa brīdim strādā, tad atkal pēkšņi izdziest displejs un neko nepūš, beigās cik sapratu, tad ar šo problēmai vajadzetu atrisināties??? http://www.youtube.com/watch?v=ldCkRTwEXZ8
Pēdējais labojis matissc - 31 Dec 2013, 12:48, kopā labots 3 reizes.
Vizuāli šitas labāk patīk, bet salons gan iepriekšējam
piekrītu par salonuVizuāli šitas labāk patīk, bet salons gan iepriekšējam
a un vispar auto vel nav parregistrets uz gāzi, pirksanas dienā ar ex ipasnieku braucām tikai uz to kantori pēc sertifikāta, rīt/parīt, jāskatās kā ar laikiem, jābrauc atkal uz csdd
Pēdējais labojis matissc - 29 Sep 2013, 22:38, kopā labots 1 reizi.
šo auto biju skatijes,nenopirku,jo mekleju sev idealu bundžu. Bet šis tads smuks,taisns un vizualais ari labs
Un protams apsveicu ar pirkumu,lai labi ripo!
Un protams apsveicu ar pirkumu,lai labi ripo!
Ha, vāģis no Preiļiem. Agrāk uz bagažnieka bija lieeeeeeeels spoileris, pirms dažām nedēļām tika novākts. Vērojot no malas, iepriekšējais saimnieks brauca lēnām un ar glamūru, nedzenot un nelaužot. Tiesa, agrāk izskatijās labāk, jo bija krietni zemāks
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nja.....viens no skaistākajiem sedaniem forumā.... apsveicu
Paldies!
no spoilera palikushas "labas" sekas uz bagaznieka vāka
zemāku laidīšu pēc ziemas
par spoileri zinu un to, ka saimnieks no Preiļiem ar zinu, pats teica, Rigā tikai stradajot.rvars rakstīja:Ha, vāģis no Preiļiem. Agrāk uz bagažnieka bija lieeeeeeeels spoileris, pirms dažām nedēļām tika novākts. Vērojot no malas, iepriekšējais saimnieks brauca lēnām un ar glamūru, nedzenot un nelaužot. Tiesa, agrāk izskatijās labāk, jo bija krietni zemāks
no spoilera palikushas "labas" sekas uz bagaznieka vāka
zemāku laidīšu pēc ziemas
Gribēju jautāt vai tas nav tas ar to anālo spoileri skaidrs, es arī viņu tad skatījos.rvars rakstīja:Ha, vāģis no Preiļiem. Agrāk uz bagažnieka bija lieeeeeeeels spoileris, pirms dažām nedēļām tika novākts. Vērojot no malas, iepriekšējais saimnieks brauca lēnām un ar glamūru, nedzenot un nelaužot. Tiesa, agrāk izskatijās labāk, jo bija krietni zemāks
viss solīdi! nevajag ne zemāk, ne citus diskus ne ko.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izskatās ļoti smuks, lai labi ripo
Likās jau kkur redzēts, ieliki ar spoilera bildi, uzreiz sapratu. Pavasarī šim sedanam bija sasists pasažiera sāns, pakaļējā arka un abas durvis, par priekšējo spārnu hvz, neatceros, cerams, ka sataisīts kvalitatīvi. Atceros, jo pirku atsperes no tā čaļa, kuras atradās tajā auto
Likās jau kkur redzēts, ieliki ar spoilera bildi, uzreiz sapratu. Pavasarī šim sedanam bija sasists pasažiera sāns, pakaļējā arka un abas durvis, par priekšējo spārnu hvz, neatceros, cerams, ka sataisīts kvalitatīvi. Atceros, jo pirku atsperes no tā čaļa, kuras atradās tajā auto
Rūpnīcas m-pack var arī nebūt M - spogoļi..
Izskatās diezgan glīts!
Izskatās diezgan glīts!
e36
Man patīk pat bez tā sedinājuma !
Ir forši :)
Oficiali sagaazeets :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kads zin, kas varetu but pie vainas, ja ar BC sleedzi pie stuures vislaik rada tikai consump1 un neko citu neparsledz?
Gadījumā nav uzlikts, lai rādītu tikai consum1? Ja nemaldos, tad var salikt, ko tieši gribi, lai rāda BC slēdzi slēdzot.
p.s. kpc ir consum1 un consum2?
p.s. kpc ir consum1 un consum2?
ja taa, tad kur to uzlikt?
consump1 un consump2 es piem izmantoju, lai raada piemeram vienu tocna videjo kopejo un otru nonulleju kad gribu pastities piemeram cik man bij videjais sodien aizbraucot uz rigu
consump1 un consump2 es piem izmantoju, lai raada piemeram vienu tocna videjo kopejo un otru nonulleju kad gribu pastities piemeram cik man bij videjais sodien aizbraucot uz rigu