E36-Kaata drapaks
Sveiki
Tā nu ir sanācis, ka esmu atvadījies no sava e46 330d un pārgāju uz e36 320i. Sākumā mana nostāja bija skeptiska, bet izbraucot ar auto, nemaz nešķita tik bēdīgi. Tieši otrādi - man iepatikās
Bija nepieciešams universālis ar benzīna dzinēju.
Pirms nedēļas, 2013.gada 8.oktobrī, iegādājos 1996.gada BMW 320i Touring.
Komplektācija -
Mtech1 sporta stūre, dalītā klimata kontrole, elektriskie logi, elektriski apsildāmi spoguļi, elektriskā lūka, m sport suspension.
Plānoju nokrāsot baltus diskus, pāršūt stūri, nomainīt labo spārnu, nomainīt bamperus uz mtech, uzlikt melnos griestus, uzstādīt bloķējošo reduktoru un iespējams uzstādīt jaunu dzinēju................... to be continued.
Bet sākumā vajadzētu veikt auto pilnu diagnostiku, tāpēc vēlējos uzzināt, varbūt kāds var ieteikt, kur var labi pārbaudīt autiņu. :)
Tā nu ir sanācis, ka esmu atvadījies no sava e46 330d un pārgāju uz e36 320i. Sākumā mana nostāja bija skeptiska, bet izbraucot ar auto, nemaz nešķita tik bēdīgi. Tieši otrādi - man iepatikās
Bija nepieciešams universālis ar benzīna dzinēju.
Pirms nedēļas, 2013.gada 8.oktobrī, iegādājos 1996.gada BMW 320i Touring.
Komplektācija -
Mtech1 sporta stūre, dalītā klimata kontrole, elektriskie logi, elektriski apsildāmi spoguļi, elektriskā lūka, m sport suspension.
Plānoju nokrāsot baltus diskus, pāršūt stūri, nomainīt labo spārnu, nomainīt bamperus uz mtech, uzlikt melnos griestus, uzstādīt bloķējošo reduktoru un iespējams uzstādīt jaunu dzinēju................... to be continued.
Bet sākumā vajadzētu veikt auto pilnu diagnostiku, tāpēc vēlējos uzzināt, varbūt kāds var ieteikt, kur var labi pārbaudīt autiņu. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mtech1 ta nu gan nau, bet sporta čehols ap baranku gan ir
Kā tad nolēmi no e46 uz e36?
ka sajutas ka parsedies no e46 uz e36 ? man ari ir tada doma ,bet nu nezinu ko darit...ir ta verts vai tomer e46
E46 nevar nemaz salidzinat ar e36 pilnigi dazadas masinas braucot
Man ir e46 un e36 konkreti atskjirigi kad brauc ar vienu vai otru
Man ir e46 un e36 konkreti atskjirigi kad brauc ar vienu vai otru
Instagram INDIGAIS
un kas labak patik ?
kadas sajutas e36 ? vienu reiza braucu bet neka nesapratu
GunTixV tev tas spoilers bagazniekam gan ir loti sportisks
Atskiriba no e46 protams ka ir. E46 pavisam cits brauksanas komforts un 3l dizeli ar 2l benzinu nesalidzinasi :)
Pargaju uz e36 tikai tapec ka bija nepieciesams kaposts
Zurka tomer 4x letaka ,bet ir ok(nav ipasas sudzibas)
Kads zin gudru veci pie kura var aizdzit manu drapaku notestet un mazliet pakonsulteties.
Sturei tas apvalks stav, jo ta ir japarsuj(suvees atnacis valja)
Atskiriba no e46 protams ka ir. E46 pavisam cits brauksanas komforts un 3l dizeli ar 2l benzinu nesalidzinasi :)
Kads zin gudru veci pie kura var aizdzit manu drapaku notestet un mazliet pakonsulteties.
Vakar gadijas jautri
Iespruda atslega 3. pozicija un nevareja to pagriezt ne uz prieksu, ne atpakal
Bija jasauc sosnjiki paligaa, atri atrisinajas problema
Iespruda atslega 3. pozicija un nevareja to pagriezt ne uz prieksu, ne atpakal
Bija jasauc sosnjiki paligaa, atri atrisinajas problema
Beshkanzz rakstīja:un kas labak patik ?
Ko tur saprast? :)
Sajugs, gaze, bremze
NU nezinu.bija e46 low and sloww versija!neeeeeenormali patika,bet tagad braucot ar e36 cabrio ari neenormali labi jutos!
Nopirku clkmersi,vot eto gavno
Nopirku clkmersi,vot eto gavno
ar kompatu pa brugji
Kadu laiku atpakal ari metu acis uz e36 cabrio
Man jau liekas, ka braucot ar jebkuru kabri sajutas ir labas
Man jau liekas, ka braucot ar jebkuru kabri sajutas ir labas
Zini kaa!man e46 bija zhel likt uz trases vai plakaniski uz ielas!viens no iemesliem ka bija tkai 1.8 dzinejs ar 140hp,bet otras ka nu kka sirdsapzinja neljaava,bet e36,es pat kabri lieku sliipi pa uk apljiem bez zheluma
bet tas nenozime ka man nepatik un nekopju e36 savu
ar kompatu pa brugji
Manam spoileris ir jā sportisks, tas ir OEM M3 HELLA spoileris un ar tādu vins noripoja no konvejiera netaisos ampute.Kaats rakstīja:GunTixV tev tas spoilers bagazniekam gan ir loti sportisks
Salidzinaji ar čeholu pa 4ls no tuvaka DUS.
smuka kutinja
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
cipruss18 rakstīja:Zini kaa!man e46 bija zhel likt uz trases vai plakaniski uz ielas!viens no iemesliem ka bija tkai 1.8 dzinejs ar 140hp,bet otras ka nu kka sirdsapzinja neljaava,bet e36,es pat kabri lieku sliipi pa uk apljiem bez zheluma
nu luk ja,tadas pashas sajutas ari tas dzinejs...un sedinata,un iet plakaniski ar e46 nezinu kapec bet loti zel,bet gribas.
Tapec metu aci uz e36...bet zel teikt 'poka' e46...
ko jau teik e36 ir e36
Neko nesalidzinu, to cheholu neesmu nonjemis jo sturei shuves atnakusas valja. Kad parsushu tad nonjemshu.GunTixV rakstīja:Manam spoileris ir jā sportisks, tas ir OEM M3 HELLA spoileris un ar tādu vins noripoja no konvejiera netaisos ampute.Kaats rakstīja:GunTixV tev tas spoilers bagazniekam gan ir loti sportisks
Salidzinaji ar čeholu pa 4ls no tuvaka DUS.
Prieks, ka tev ta zhilete ir sporta un origjinala. Tadu labumu nost njemt nedrikst, izcilo sporta izskatu vel sabojasi :)
Tiesham nevienam nav kads labs serviss zinams Riga? :(
Gribeju pilnu diagnostiku uztaisit un aprunaties kaa labak istenot savus nakotnes auto parbuves planus.
m?
Gribeju pilnu diagnostiku uztaisit un aprunaties kaa labak istenot savus nakotnes auto parbuves planus.
m?
cik zinu šie normali puikasDj_Zii » 29 Apr 2013, 22:18
Apelsīns auto piedava
+ritošas daļas remontu
+dzineju remontu un maiņu /dizeļiem un benzina motoriem/
+auto virsbuves un izputeju metinašanas darbus
+eļļas maiņas
+auto mašinas sagatavošana priekš tehniskas apskates
un visus parejos auto servisa darbus kas nepieciešams jusu mašinai.
Tiem kam patik pašiem skruvet ir iespejams iziret auto pacelaju pec darba laika un brivdienas 10ls/h iepriekš saskaņojot laikus.
Mes atrodamies Rīgas centra admiņu iela 4 mob:+371 29977796 vai PM man
un šeitInformācija par servisu pie siikā http://poweredbysiikais.lv/
Par labu attieksmi, kvalitatīvu darbu un draudzīgām cenām garantēju
Liela daļa forumiešu jau ir patstāvīgie klienti siikajam
Adrese : Upesciems. Tas ir uzreiz aiz Berģiem. Apm. 10 minūšu brauciens no Alfas
siikais : 27833148
Liels paldies :)
Smuka kūtiņa, tas nu tiesa, bet mans viedoklis, ka būtu žēl maitāt labo izskatu ar M pakas buferiem.. sēdinājums un labas gaumes diski ir viss kas šeit prasās. Protams tikai manas domas.
Apsveicu!
Apsveicu!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.